La noapte?
4 participanți
Pagina 1 din 1
La noapte?
Mi s-a facut tatuaj ieri dupa masa si de atunci am schimbat folia de 3 ori si am dat-o cu bepanthen de mai multe ori. Acuma faza ii ca nu stiu daca trebuie sa mai tin folia pe tatuaj..si faza ii ca ma si deranjeaza deoarece ii pe gat si noah. Tipul de la salon mi-a zis ca o noapte trebuie sa tin folia doar...dar pe hartia cu instructiunile scrie 2 nopti. Ce sa fac???? Inca o intrebare.. ii problema daca simt ca ma doare un pic atunci cand se atinge o bluza/esarfa de ea? Va roooog raspundeti cat mai repede ;
MissButterfly- Pionier
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 33
Data de inscriere : 02/07/2008
Re: La noapte?
foalia scoateo nu o mai tine. Da e normal sa simti o mica durere cand te atingi de haine, deoarece e o rana deschisa
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Eu nu stiu de unde s-au liuat astia cu folia tinuta doua zile ,folia trebuie scoasa imediat ce ajungi acasa.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Folia se tine in jur de 4 ore si atat!!! Tatuajul trebuie sa respire! Sper ca in instructiunile alea nu spunea sa il freci bine sub apa timp de 10 zile?!
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
Exista o metoda de vindecare in care tatuajul se tine acoperit in permanenta cu folie, se descopera de 2-3 ori pe zi cand se clateste si iar se acopera dar am intalnit-o doar la Nick Baxter si era pentru tatuaje mari in zone incomode. Si era putin cam dificila. Aici nu este si cazul tau!!!!
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|