Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala?

4 participanți

In jos

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Empty Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala?

Mesaj Scris de mariusik Sam Apr 30, 2011 6:00 am

Care este semnificatia tatuajului pentru voi: mod de exprimare personala, simbolica, sau pur si simplu arta? Tatuajele pe care le aveti au un simbolism sau le aveti doar pentru ca v-a placut modelul respectiv.
Punctul meu de vedere este ca tatuajul trebuie privit atat ca mod de exprimare persoanala (constientizata!!) dar mai ales ca o modalitate de exprimare artistica, fara a avea un sens direct pentru cel care il poarta. Si spun direct deoarece orice am alege face parte cumva din noi chiar daca avem impresia ca alegerea este aleatorie.
Pareri si exemple personale!
Asta ar fi o modalitate de a ne cunoaste mai bine prin intermediul tatuajelor pe care le purtam. Cei care doresc sa anexeze si poze ale tatuajelor lor!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Empty Re: Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala?

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Joi Mai 12, 2011 5:38 am

greu de explicat dar am sa ma arunc cu capul in fata. nici unul din cele 3 modalitati nu ma reprezinta. la mine e pura pasiune iar despre constiinta... este pe primul loc!!! pun suflet in cea ce fac ,desi unele modele le lucrez cu placere mai mare decat altele... tatuajele care le am, unele reprezinta ceva ptr mine iar altele au venit de la sine... (mi-a placut modelul si ma gandeam ca o sa dea bine pe piele.) prin asta nu o sa ne cunoastem mai bine Basketball tre sa stam la un spritz Laughing sper sa intelegi ca eu unu nu inteleg ce am scris. as vrea sa scriu de bine dar tastatura o ia razna....cred ca macul e de vina Sad sau de la fukushima. habar nam.

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010

Sus In jos

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Empty Re: Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala?

Mesaj Scris de mariusik Sam Mai 14, 2011 6:17 am

Very Happy multumesc pentru initiativa! Cred ca esti totusi influentat si de mac si de fukushima...dar mai mult de fukushima Laughing ... sau de tipa de la avatar!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Sam Mai 14, 2011 6:29 pm

este macheta salonului !!! Very Happy nu prea se inghesuie nimeni pe subiectul asta Laughing

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Mai 14, 2011 7:01 pm

mda... din nefericire... am sperat si eu Very Happy
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Mai 14, 2011 9:09 pm

cred ca voi incerca sa ma exprim scurt si la subiect:)

Bring ink to life !!!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Mai 15, 2011 3:33 am

Smile)) Da Sever! Eu unul am inteles. Direct link to www.severtattoo.com - home si am prins mesajul! Very Happy Sa mai pui o poza doua cu tatuajul facut de Costi! Acum ca s-a si vindecat!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Mar Mai 17, 2011 10:42 am

partea din fatza este inca in lucru

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Dscn1529s.th

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Dscn1531.th

Tatuajul: arta sau mod de exprimare personala? Dscn1532b.th

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Mar Mai 17, 2011 8:11 pm

frumos !!!

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mier Mai 18, 2011 5:44 am

Multam pt poze Sever! Chiar ma intrebam ce anume ai facut peste ala vechi! Este super! Frumos frumos!!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Mier Mai 18, 2011 12:08 pm

tks , nu se prea observa asa in poze si sunt si neclare in realitate arata f bine are multe chestii e f complex si detaliat ,chiar imi place dar mai am putin la el si pe urma cealalta mana:)))

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Vin Iun 03, 2011 1:02 pm

tinere da vad ca te-ai apucat de refacut tatuajele tineretii Smile
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum