Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Litere si alfabete

In jos

Litere si alfabete Empty Litere si alfabete

Mesaj Scris de subsonique Sam Iul 23, 2011 11:03 pm

Litere si alfabete Hebrewc.th
Ieri a venit un client cu urmatoarea doleanta "domle, vreau si eu sa-mi scrii in ebraica pe mana FIRST LOVE NEVER END incadrat cumva pe la jumate de doua semne zodiacale"...
Boon... i-am explicat respectivului ca nu sunt evreu si trebuie sa facem un pic de documentatie ca sa nu scriem Made in China in evreieste pe mana si am contactat pe cineva de la Centrul de Studii Ebraice Goldstein din Bucuresti ca sa lamurim problema respectivei propozitii (pentru ca de reusit am reusit eu sa o traduc cu diverse translatoare de pe net insa ca intotdeauna astea dau cu stangu' in dreptu'..aviz, niciodata sa nu aveti incredere in nici un translator online ca luati tzeapa la traducere).
Litere si alfabete Conversatie.th
Astazi am intrat in posesia frazei in ebraica corecta si tot azi m-am intalnit cu clientul insa... nu prea imi place ebraica si atunci am profitat de ocazie si am luat manuscrisele la mana... si uite asa am descoperit impreuna cu clientul alfabetul arameic pre-ebraic din 570-550 i.Hr... frumos, sinuos, curbe lejere si asa mai departe, mult mai interesant decat alfabetul actual ebraic...
Am facut transliterarea si cred ca o sa iasa ceva frumos...
Daca vreti sa folositi alfabetul asta vi-l pun la dispozitie (evident ca intai trebuie sa faceti traducerea in ebraica si apoi sa transliterati in aramaica)

Litere si alfabete Arameicaveche.th

Deasemenea daca aveti vreun client mofturos puteti folosi alfabetele nabateean, estranghelo, mandean, sogdian, manihean, uigur, brahmi, sabean, neshi, magrebin, fenician, cadmean, armean (unele dintre astea le gasiti si pe net cred insa altele exista numai prin manuscrise)
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare