Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nu trebuie

5 participanți

In jos

nu trebuie Empty nu trebuie

Mesaj Scris de ova200 Lun Dec 17, 2007 9:01 pm

IIIII tare siteul tau si forumullllll ii beton... Mai multa lume ar trebui sa faca asa ceva ptr. informarea tuturor despre riscuri si despre tot..... ceeeaaa ce este legat de igiena si consecintele unui tatuaj sau unui piercing sau etc....
ova200
ova200
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 13/12/2007

Sus In jos

nu trebuie Empty O parere ...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Dec 30, 2007 12:24 am

O parere cat se poate de sincera...Asa este Ovi! Numai ca in goana asta dupa bani, din acest secol, oamenii evita multe amanunte importante. Si cand zic asta ma refer la indolenta in mai multe domenii, nu numai referitor la saloane de infrumusetare, ci si la sex neprotejat...etc. Neutral Sida, HIV...se pot obtine (cadou) si in alte ramuri: sex, sanatate,...etc. cyclops
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

nu trebuie Empty Re: nu trebuie

Mesaj Scris de cr15t1an0 Mar Apr 14, 2009 9:31 pm

Ova-Tattoo Art a scris:O parere cat se poate de sincera...Asa este Ovi! Numai ca in goana asta dupa bani, din acest secol, oamenii evita multe amanunte importante. Si cand zic asta ma refer la indolenta in mai multe domenii, nu numai referitor la saloane de infrumusetare, ci si la sex neprotejat...etc. Neutral Sida, HIV...se pot obtine (cadou) si in alte ramuri: sex, sanatate,...etc. cyclops
Smile
un baiat ce bolii poate sa transmita prin sex:D
cr15t1an0
cr15t1an0
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 34
Data de inscriere : 14/04/2009

http://www.burgercaffe.tk

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Apr 15, 2009 2:24 pm

"Tusea Magareasca" Smile Despre sex este alta categorie... Va rog sa nu va mai abateti de la subiecte! Mersi pentru intelegere!!!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

nu trebuie Empty Raspuns uite aici un subiect bun de dezbatut.

Mesaj Scris de Tatuatorul Dum Dec 06, 2009 1:10 am

De stiut ca:
In cazul in care nu iese desenul (tatuajul) asa cum lati dorit, puteti cere executantului explicatii daca acesta nu va atentionat dinainte si nu a semnat cun contract aditional de acord, cu dumneavoastra.

Daca executantul nu va comvins puteti cere sa il dea jos prin operatiune Laser, pe costurile salonului sau a executantului el pentru aceasta recurge la ajutorul uni alt salon mai dotat si mai profesionist. In cazul in care nici asa nu va intelegeti recurgeti la o reclamatie fara sa mai ezitati catre OPC, Sanepid, OMS, Politie sau Procuratura, in aceste cazuri se sutine mutilarea persoanei in cauza intocmindui-se dosar penal sub aspectul savarsirii infr. art. 184 C.p. (vatamare corporala de culpa).

Sa fiti atenti toate ustensilele care au contact cu pielea trebuie sa fie din materiale plastice sau teflon de unica folosinta mai putin acele care si acelea sunt sigilate.

Aparatul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic, cat si intregul brat al executantului.

Nu cereti sfaturi sa nu aveti cui reprosa in caz de esec, alegeti dumneavoastra salonul, nu va lasati pacaliti de terte persoane, care va pun la dispozitie o multitudine de vorbe, cereti sa vedeti executiile lui de pana in prezent. O zi buna voua. Smile bounce

Tatuatorul
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Dec 12, 2009 12:37 pm

Ai perfecta dreptate. As vrea sa comentez doar referitor la aceasta fraza: "Sa fiti atenti toate ustensilele care au contact cu pielea trebuie sa fie din materiale plastice sau teflon de unica folosinta mai putin acele care si acelea sunt sigilate."

Si acum explicatia. Spre exemplu, eu, Ova, nu pot sa lucrez cu gripuri de plastic sau teflon, deoarece nu imi fac contragreutate cu masina de tatuaj. Eu folosesc gripuri metalice grele, ca sa echilibrez greutatea masinii in timpul executiei tatuajului. In caz contrar mi-as suprasolicita incheietura care face legatura intre palma si antebrat. Nu vad o problema de contaminare, odata ce gripurile sunt mereu sterilizate la o temperatura de 180 de grade Celsius. Atat am vrut sa subilniez si repet ma refer strict la cazul meu. Numai bine!!!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Mar Noi 23, 2010 1:15 pm

ai dreptate si eu folosesc doar gripuri metalice grele ,iar cand folosesc usoare(aluminiu sau silicon) folosesc si o masina f usoara,asta la umbre fine unde am nevoie de miscare rapida si greutate redusa sa nu solicit mult incheietura,partile metalice se pot steriliza in autoclav asa cum zice ova.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat