Incapatanarea,atentie!
+2
At3ul
simonabeuca
6 participanți
Pagina 1 din 1
Incapatanarea,atentie!
Oare chiar merita sa ne ambitionam sa pastram o bijuterie daca organismul nostru spune NU ?Parerea mea este ca trebuie sa ascultam de ceea ce ne transmite corpul nostru...simtim oboseala,stres,furie,durere...pentru toate organismul are solutii pt. ca avem un puternic instinct de conservare.La fel este si cu bijuteria...daca organismul nostru-pe care nu il putem schimba cu altul ca pe o pereche de pantofi- o cere,cred ca ar trebui sa renuntam sa-l torturam doar de dragul aspectului.
Ultima editare efectuata de catre simonabeuca in Joi Oct 08, 2009 7:21 pm, editata de 1 ori
Re: Incapatanarea,atentie!
simonabeuca a scris:Oare chiar merita sa ne ambitionam sa pastram o bijuterie daca organismul nostru spune NU ?Parerea mea este ca trebuie sa ascultam de ceea ce ne transmite corpul nostru...simtim oboseala,stres,furie,durere...pentru toate organismul are solutii pt. ca avem un puternic instinct de conservare.La fel este si cu bijuteria...daca organismul nostru-pe care nu il putem schimba cu altul ca pe o pereche de pantofi- o cere,cred ca ar trebui sa renuntam la sa-l torturam doar de dragul aspectului.
Aci ai f mare dreptate
Ai dreptate, Simona ! Daca organismul nostru nu accepta corpurile straine, nu trebuie sa ne incapatanam, ci trebuie sa il dam jos pentru a nu aparea complicatii !
Ps : Scuzati ca postez pe topicuri vechi, insa simt nevoia sa raspund
Ps : Scuzati ca postez pe topicuri vechi, insa simt nevoia sa raspund
Andu- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 31
Data de inscriere : 29/04/2008
Poti sa postezi unde vrei. Nu considera ca topicele sunt vechi. Subiectele sunt de actualitate in totdeauna. Si referitor la incapatanare, nu isi are rostul. Efectele sunt aceleasi, oricat de incapatanat ai fi. Daca organismul nu vrea, degeaba mai incerci...
mai dar de piercing in fese ati ati auzit?
si ce rost are,am vazut un filmulet cu unul steve-o care-si facuse intre fese !
am murit ...
si ce rost are,am vazut un filmulet cu unul steve-o care-si facuse intre fese !
am murit ...
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Ala era un tampit cred...nu am vazut si nu i-as vedea rostul...daca ai vreo poza sa o postezi aici...bafta!
sau e impropiu spus piercing ce-i fac zapacitului asta
melinda- Membru Gold
-
Da...ce sa zic...unii se satura de nomal, mai vor sa evadeze. Mai bine isi baga altceva in fund, macar se simtea mai bine si inca ceva in gura sa nu urle prea tare..., dar probabil ca a probat deja si varianta asta...
de ce sa fie unul cu bat in fund!
melinda- Membru Gold
-
Cred ca normalitatea este aceea pe care o vede fiecare,nu trebuie sa judecam excentricismul daca noi nu suntem excentrici...a nu se intelege ca eu vad rostul a ceea ce isi doreste acest individ...e alegerea lui si daca asa i se pare ca este normal...trebuie sa-i acceptam pe cei de langa noi si cu ideile ce ni se par absurde...uneori e greu,dar nu trebuie sa ne cramponam de nimic...
simona ai dreptate...normalul unuia nu e neaparat normalul tuturor.fiecare cu fixurile si obsesile sale
Endless a scris:simona ai dreptate...normalul unuia nu e neaparat normalul tuturor.fiecare cu fixurile si obsesile sale
multumesc ca esti in asentimentul meu...valabil si in viata de zi cu zi nu numai in ce priveste tattoo si piercing
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum