Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dormit / Vindecare Tatuaj

3 participanți

In jos

Dormit / Vindecare Tatuaj Empty Dormit / Vindecare Tatuaj

Mesaj Scris de vladcbr Joi Sept 08, 2011 1:18 am

Buna seara !

Inainte sa incep vreau sa spun ca nu am rabdarea si timpul suficent pentru a citit tot forumul sa vad daca a mai fost deschis un topic cu urmatoarele intrebari pe care as dori sa vi le adresez.

Luni, 05.09.2011, mi-am facut un tatuaj. Mai exact este o panza de paianjen in cot, cu niste umbre, culoarea negru.

Ziua 1: Dupa tatuare nu m-a durut, nicio problema, m-am dat un Bepanthen Unguent din 2 in 2 ore, asa cum mi-a zis tipul care mi l-a facut. Aveam niste punctulete rosii pe anumite parti ale tatuajului din care iesea un fel de sange mai decolorat asa. In fine, seara, imi era frica sa ma culc pentru a nu atinge/freca tatuajul de asternut. Am adormit cu mana intr-o parte, chinuit am putut dormi cateva ore bune.

Ziua 2: Ma trezesc, ma uit la tatuaj, totul ok. M-am dat cu unguent iar acele puncte rosii de care ziceam incepeau sa dispara, ba chiar sa nu mai fie deloc. Pana seara, acele puncte de care tot vorbeam, pur si simplu se vindecase, nu mai erau. Suprafata cu tatuajul era ok. Ma pun in pat sa ma culc, adorm...

Ziua 3(azi): M-am trezit foarte ok, tatuajul era uscat. M-am dat cu unguent, totul ok. Am facut un dus, mi-a cam scapat apa si sapunul pe tatuaj dar nu a avut absolut nimic. M-am uns din nou dupa spalare... Seara am iesit la o plimbare si m-am intalnit cu 2 prieteni, tatuati si ei si am inceput sa ii intreb despre tatuaje si sa le explic ce v-am explicat si voua pana acum...
Ei mi-au spus ca nu trebuia sa fac dus deloc, ca nu e bine sa se ude cu apa si sapun locul si ca daca vreau sa fac dus, sa imi dau pe tatuaj cu un strat mai gros de crema de galbenele si astfel, apa va aluneca pe crema. Mi-au mai spus ca o sa se face niste coji peste cateva zile...

Acum vin si eu cu intreabarile mele:

1. Totul a evoluat ok. Fara durere, fara iritatii, fara mancarimi, fara infectii, fara coji, fara rani. Urmatoarea mea intrebare este daca intr-adevar vor aparea aceste coji si daca este ok sa se intample chestia asta dupa cateva zile in care tatuajul este permanent sub influenta unguentului si am foarte mare grija de el.
Daca apar aceste coji, cum ar trebui sa procedez ?

2. As putea sa dorm linistit ? Gen daca se atinge tatuajul de asternut, poate pati ceva tatuajul ?

3. Cum il pot proteja cel mai bine ?

4. Cam in cat timp se vindeca ? Aproximativ.

Deocamdata astea sunt intrebarile mele de baza si este si tarziu sa ma mai gandesc ce as putea intreba. Daca mai am intrebari, nu o sa ezit sa le postez pentru ca vreau ca tatuajul meu sa fie foarte ingrijit si sa nu am probleme cu el.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine.

Multumesc de intelegere.

Cu stima,
Vlad.

vladcbr

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 31
Data de inscriere : 08/09/2011

Sus In jos

Dormit / Vindecare Tatuaj Empty Re: Dormit / Vindecare Tatuaj

Mesaj Scris de dezeu93 Vin Ian 20, 2012 11:23 pm

nu sunt un cunoscator desavarsit al tatuajelor.dar eu urmeaza sa-mi fac unu...
1.NU E VOIE SA FACI BAIE.pana nu se cicatrizeaza?daca ai faqt si tatuaju tau e ok,bafta ta...nu conteaza ce si cum ci rezultatu final.
2.despre protectie...in general sfatul meu ar fi sa nu`l expui la soare perioade indelungate(ma refer ca daca te duci la mare sa nu stai ca taranu 12/24,3 zile la rand).
3.Tatuajul merita o atentie marita...pana dupa procesul de cicatrizare,dupa nu stiu exact,ma cam depaseste si nu vreau sa-ti spun ceva gresit.Sincer poti sa stabilesti o perioada (din x in x ani)in care sa bati iar tatuaju...pentru avea un aspect frumos
4.Un tatuaj se vindeca depinzand de multi factori: marimea tatuajului/corpul fiecaruia/locul amplasarii tatuajului/ingirijirea lui

#SPER CA TI.AM FOST DE AJUTOR...sunt aici destui oameni cu experienta ce-ti pot da si alte sfaturi,saw chiar sa le corecteze pe ale mele...BAFTA

dezeu93

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 31
Data de inscriere : 20/01/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de inu_machine13 Lun Ian 23, 2012 9:50 am

Salut. Cam 3-4 zile de cand e batut ar trebui o crema cicatrizanta ( galbenele si propolis, asta folosesc si recomand eu..) dupa care, timp de 2 saptamani cu ceva crema hidratanta continui procesul. La baie sau dus e bun sfatul de la prietenii tai numai cand te stergi sa nu freci pe tatuaj ci numai tamponezi prosopul. Iar la dormit.... doar no sa dormi cu mana spanzurata Smile)... te dai cam cu juma de ora inainte de culcare si asteptzi sa intre bine in piele. Ideia e sa nu fie uscata coaja k atuci crapa( mai ales pe cot)Dupa maxim 3 saptamani at trebui sa fie vindecata complect pielea. Dupa care obijnuiestete sa folosesti crema hidratanta macar dupa fiecare baie( pe viitor) bafta...
inu_machine13
inu_machine13
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/01/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat