Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount

3 participanți

In jos

Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount Empty Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount

Mesaj Scris de UrbanDeals Vin Oct 07, 2011 7:59 pm

urbandeals.ro
Intr-un salon ce seamana mai mult cu un cabinet medical, talentul profesionalismul si igiena sunt caracteristicile ce il deosebesc.

Folosind aparatura profesionala, respectand cele mai inalte standarde de igiena si avand toate avizele de la Ministerul Sanatatii, artistul tatuator Edward Ciocodeica te intampina cu cele mai originale idei si metode in arta tatuajelor.

In salon se lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate (Eternal, Starbrite, Intenze) si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie. urbandeals.ro

UrbanDeals

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Data de inscriere : 07/10/2011

Sus In jos

Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount Empty Re: Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount

Mesaj Scris de nick_style Sam Oct 08, 2011 4:35 am

Ce titlu de *****.La fel si reclama.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount Empty Re: Vrei sa te tatuezi?Fa-o cu cap.10 lei pentru 50% discount

Mesaj Scris de nosferatum Sam Oct 08, 2011 6:13 am

UrbanDeals a scris:
Intr-un salon ce seamana mai mult cu un cabinet medical,
Ai vazut cum arata vreun salon din afara sau chiar si de pe la noi, cele ce se respecta? Iti spun eu ca nu seamana deloc cu un cabinet medical...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum