Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Salut tuturor membrilor

5 participanți

In jos

Salut tuturor membrilor Empty Salut tuturor membrilor

Mesaj Scris de dezertare Mier Noi 02, 2011 9:36 am

Salut tutror, numele meu este Edd. Sunt din Pitesti Jud. Arges. Am 16 ani, am reusit pana acuma sa fac doar tatuaje temporare cu pixul sau cu marker "Sharpie" si nu, nu am nici un tatuaj permanent. Sunt si o persoana religioasa (evanghelist), dar nu neaparat din cauza aceasta nu am un tatauj permanent. Cu toate ca mi-ar place sa fac si tatuaje adevarate, nu o sa ma apuc, si o sa ma opresc doar la stadiul in care fac tatauje temporare si designuri.Ca designuri de tatauje, pot sa spun ca ma pricep la lettering in mare parte, dar la restu' gen obiecte, persoane etc. nu am reusit inca sa pot sa le fac din capul meu, doar uitandu-ma la alte designuri si incercand sa le fac pe foaie, dar totusi e bine, ca si antrenament lucrul acesta.Pe langa tatuaje imi place sa ma joc basket si sa ascult muzica, si in afara de basket am practicat si MMA cu toate ca nu m am tinut mult de el, a fost frumos ai am reusit sa invat chestii foarte folositoare. Sper ca totul sa fie ok, si sa reusesc sa invat cat mai multe Very Happy
dezertare
dezertare

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 02/11/2011

https://www.youtube.com/user/dezertare

Sus In jos

Salut tuturor membrilor Empty Re: Salut tuturor membrilor

Mesaj Scris de Rookie Joi Noi 03, 2011 5:48 pm

Bine ai venit! Tine-te p'aproape!
Rookie
Rookie
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Joi Noi 03, 2011 6:28 pm

Bine ai venit, asteptam lucrarile tale...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Lun Noi 07, 2011 4:59 pm

nu inteleg ce treaba are religia cu tatuajele. Poti sa fii cel mai religios om de pe planeta si sa fii plin de tatuaje. Nu am vazut in biblie sa scrie ca ar fi un pacat daca te tatuezi. Fiecare interpreteaza cum vrea religia. Fa ce crezi tu ca e bine nu ce zice popa (pastoru).
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dezertare Lun Noi 07, 2011 6:32 pm

unii oameni, cred ca e pacat sa te tatuezi, zic ca "daca Domnul ar fi vrut sa fi cu semne pe tine, ti ar fi dat El", daia am mentionat, in cazul in care sunt si oameni de genul acesta pe forum, este doar o parerea a oamenilor
dezertare
dezertare

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 02/11/2011

https://www.youtube.com/user/dezertare

Sus In jos

Mesaj Scris de Koma Dum Noi 13, 2011 3:01 pm

Senzation, ideal ar fi sa nu ne modificam trupurile, ci sa ramanem asa cum ne-a lasat Dumnezeu. Dar na... daca unii tot se tatueaza, este indicat sa isi aleaga foarte bine modelul, deoarece unele modele si simboluri au diferite incarcaturi, si influenteaza vietile oamenilor.

Koma
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 141
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos