marimi ace
+3
inu_machine13
Rookie
Lax
7 participanți
Pagina 1 din 1
marimi ace
Sunteti multi profesionisti si cunoscatori pe acest forum, se poate sa faca cineva un fisier sau o poze cu marimile acelor cat si varfurilor, adica care ac se potriveste cu, care varf si etcetera.. ? multumesc anticipat!
Re: marimi ace
pe tattoo-supplies.ro, la descrierea fiecarui varf de inox, iti spune si ce ac se potriveste la el. asa iti poti face o iedee si chiar un tabel cu dimensiunile. pace!
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
Am tot vazut pe la artisti folosind o lama de cuter pentru a desparti acele si la flaturi si la round... stie cineva ce e cu tehnica asta? sau daca foloseste la ceva?
inu_machine13- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/01/2012
nu desparte ace ),daca de ex foloseste un bugpin care are numarul 13 va intra in varf de 11 si daca difera totusi varful si freaca putin scoate cate un ac de pe margine:).asta e tehnica
Aha... merci mult.
inu_machine13- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/01/2012
Buna,
Poate ca are sa vi se para o intrebare stupida, dar am masurat un ac: 0803RL bugpin si unul 1205RL si au aceasi lungime: 14,3 cm. Eu as vrea sa stiu daca exista si ace care sunt mai mici de 14,3 cm? sau asta este o dimensiune standard? Ale mele sunt sigur niste chinezarii, pentru ca au fost ieftine si nu toate sunt aliniate corespunzator.
Cu respect.
Poate ca are sa vi se para o intrebare stupida, dar am masurat un ac: 0803RL bugpin si unul 1205RL si au aceasi lungime: 14,3 cm. Eu as vrea sa stiu daca exista si ace care sunt mai mici de 14,3 cm? sau asta este o dimensiune standard? Ale mele sunt sigur niste chinezarii, pentru ca au fost ieftine si nu toate sunt aliniate corespunzator.
Cu respect.
Portokala- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 46
Data de inscriere : 14/12/2011
man noi cand vb de marimi de ace vorbim de grosimea(0,8=0,25 10=0.30 12=0.35) lor nu de lungimea cat sunt ele cu totul cu bara de fier,si da cam toate la lungime totala sunt standard.mai sunt iara ace short, medium sau long tiper(cat de lung sunt ascutite).
ok merci domnu' Sever am inteles.
Cu respect.
Cu respect.
Portokala- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 46
Data de inscriere : 14/12/2011
ce nu e chinezarie in ziua de azi !Portokala a scris:Buna,
Cu respect.
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/01/2013
am si eu o intrebare ,nu am folosit pana acum ace RM ,poate cineva sa imi spuna la ce anume sunt bune cand faci un tatuaj?multumesc anticipat.
Razvan- Pionier
-
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/01/2014
Razvan a scris:am si eu o intrebare ,nu am folosit pana acum ace RM ,poate cineva sa imi spuna la ce anume sunt bune cand faci un tatuaj?multumesc anticipat.
nustiu daca mai viziteaza cineva acest forum ...
-
pacat ,fiind singurul ,pe celalalt nu ma pot loga
Razvan- Pionier
-
Razvan a scris:pacat ,fiind singurul ,pe celalalt nu ma pot loga
si eu la fel ...
acele de care intrebi tu sunt foarte bune pentru umbre si chiar pentru umplut
-
mersi ,eu folosesc ptr umbre si pierdut culoare M1 si la umplut M2 ,RM nu am folosit si am vazut ca au varful curbat ,,,deaceea vroiam sa vb cu cei cu experientza mai multa la ce e bn de folosit
Razvan- Pionier
-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum