Punct de plecare
2 participanți
Pagina 1 din 1
Punct de plecare
Va salut ! Am inceput sa citesc forumul de ceva timp si...nu prea inteleg nimic! ) multe denumiri de aparate, surse, tipuri de ace, tusuri, multa informatie si cand nu cunosti mare branza e cam greu...eu joc tenis de masa la nivel competitional cu materiale profesionale asa ca fac o comparatie, incepatorilor li se recomanda un setup cu care le permite sa invete loviturile corecte! Nici topul de gama dar nici materiale de proasta calitate. Pe masura ce progreseaza setupul devine mai performant! Asta imi doresc si eu de la dvs, un punct de plecare! O lista de optiuni cu aparate, surse, tusuri etc, care imi vor permite sa invat! Multumesc anticipat!
Gabriel91-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/11/2012
Re: Punct de plecare
Nimeni nimic?
Gabriel91-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/11/2012
Re: Punct de plecare
salut!
cel mai simplu incepi cu un kit, sunt multe oferte la diferite preturi pe diverse situri, alegi un kit care sa-ti convina si treci la treaba ;-) mai greu o sa gasesti oameni dornici sa-si puna pielea la bataie
cel mai simplu incepi cu un kit, sunt multe oferte la diferite preturi pe diverse situri, alegi un kit care sa-ti convina si treci la treaba ;-) mai greu o sa gasesti oameni dornici sa-si puna pielea la bataie
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/01/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum