Vand kit tattoo: Cheyenne Thunder Aparat de tatuat original
Pagina 1 din 1
Vand kit tattoo: Cheyenne Thunder Aparat de tatuat original
Vand kit complet de tatuat marca Cheyenne Thunder original, cumparat de la distribuitorul autorizat Cheyenne din Romania: tattoo-supplies.ro
Kitul contine:
1. Aparat Cheyenne Thunder (ultimul model de la cheyenne);
2. Maner Cheyenne 21 mm;
3. Sursa de alimentare Cheyenne PU-II (ultimul model pt. 2 aparate);
4. Pedala;
5. Facturi, carticele.
Tusuri si ace va mai trebuie si puteti da drumu la treaba.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Tin sa mentionez:
Aparatul este achizitionat in Mai - 2013. (inca mai este in garantie);
Am facut 7 tatuaje cu el;
Aparatul se prezinta de nota 10, atat estetic cat si functional;
Nu accept schimburi;
Vand TOT KIT-UL (NU-L VAND PE BUCATI);
Pretul este fix (nu las la pret);
Nu trimit in tara.
Tot kitul m-a costat 3300 ron. Eu il dau la pretul de 2000. Practic.. in pretul acesta aveti sursa cu pedala gratuit (power unit II) - care este 1400 ron.
PRET 2000 RON.
Motivul vinderii:
Abia m-am apucat de tatuat. Sunt in stadiul in care tatuez pe gratis, iar acele sunt cam scumpe pentru unu care doar investeste, FARA sa scoata si PROFIT.
Am incercat sa postez cateva poze aici cu imageshack, insa, cica, n-am voie sa postez link-uri externe pana nu implinesc 7 zile de la inregistrare pe forum.
Deci, pentru poze cu aparatul, rog sa urmati pasii urmatori: Vizitati Mercador.ro si cautati "cheyenne thunder". Titlul e asemanator cu cel de mai sus. Il gasiti repejor
Lucruri zise de ei despre acest aparat.
Why we are who we are
German precision, innovation and a well targeted instinct for our client´s fundamental needs are basic requirements for all products of the MT. DERM GmbH.
All high quality devices made for Cheyenne were developed and checked in line with the current tattoo artist´s ongoing needs. Besides outstanding engineers and technicians we had professional tattoo artists for numerous product tests by our side.
The results are long-lasting, easy operable and practicable machines. With guarantee and certified by TÜV ISO 9001 and 13485.
all amazing facts at a glance:
Strone: 4mm
Needle amplitude: 4.5mm
Weight: 77.5g
Nominal voltage: 5 - 12.5 V
Frequency per second: 70 - 170 hz
Kitul contine:
1. Aparat Cheyenne Thunder (ultimul model de la cheyenne);
2. Maner Cheyenne 21 mm;
3. Sursa de alimentare Cheyenne PU-II (ultimul model pt. 2 aparate);
4. Pedala;
5. Facturi, carticele.
Tusuri si ace va mai trebuie si puteti da drumu la treaba.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Tin sa mentionez:
Aparatul este achizitionat in Mai - 2013. (inca mai este in garantie);
Am facut 7 tatuaje cu el;
Aparatul se prezinta de nota 10, atat estetic cat si functional;
Nu accept schimburi;
Vand TOT KIT-UL (NU-L VAND PE BUCATI);
Pretul este fix (nu las la pret);
Nu trimit in tara.
Tot kitul m-a costat 3300 ron. Eu il dau la pretul de 2000. Practic.. in pretul acesta aveti sursa cu pedala gratuit (power unit II) - care este 1400 ron.
PRET 2000 RON.
Motivul vinderii:
Abia m-am apucat de tatuat. Sunt in stadiul in care tatuez pe gratis, iar acele sunt cam scumpe pentru unu care doar investeste, FARA sa scoata si PROFIT.
Am incercat sa postez cateva poze aici cu imageshack, insa, cica, n-am voie sa postez link-uri externe pana nu implinesc 7 zile de la inregistrare pe forum.
Deci, pentru poze cu aparatul, rog sa urmati pasii urmatori: Vizitati Mercador.ro si cautati "cheyenne thunder". Titlul e asemanator cu cel de mai sus. Il gasiti repejor
Lucruri zise de ei despre acest aparat.
Why we are who we are
German precision, innovation and a well targeted instinct for our client´s fundamental needs are basic requirements for all products of the MT. DERM GmbH.
All high quality devices made for Cheyenne were developed and checked in line with the current tattoo artist´s ongoing needs. Besides outstanding engineers and technicians we had professional tattoo artists for numerous product tests by our side.
The results are long-lasting, easy operable and practicable machines. With guarantee and certified by TÜV ISO 9001 and 13485.
all amazing facts at a glance:
Strone: 4mm
Needle amplitude: 4.5mm
Weight: 77.5g
Nominal voltage: 5 - 12.5 V
Frequency per second: 70 - 170 hz
gabrielradu-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Data de inscriere : 28/12/2013
Subiecte similare
» Vand aparat de tatuat Biotek Panther Pro 14wrap liner
» Vand kit profesional de tatuat ( kit tattoo kit tatuaje )
» aparat tatuat
» Aparat de tatuat
» VAND 2 MASINI DE TATUAT
» Vand kit profesional de tatuat ( kit tattoo kit tatuaje )
» aparat tatuat
» Aparat de tatuat
» VAND 2 MASINI DE TATUAT
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum