doamne ..dak s-ar face asa ceva si-n romania :D
5 participanți
Pagina 1 din 1
doamne ..dak s-ar face asa ceva si-n romania :D
am avut un pierce in stern ..mi l-a respins organismul si asa se intampla mai ales dak cercelul nu e "surface bar " in schimb dermal anchors..e adevarat dor mai rau cred...dar s vindeca si nu sunt respinse!!! cateodata as vrea sa stau in londra *hypnotised*
Pune pozele in subiect
Poti sa inveti cum se pun pozele la rubrica Regulament, Indrumari si Instiintari! Succes!
Re: doamne ..dak s-ar face asa ceva si-n romania :D
ji mie a inceput sa imi respinga cerceii noi...deci atat pt mine
uuuuuu uite un salon serios si care s respecta :D www.diamondjacks.co.uk
Majoritatea saloanelor de-afara se respecta...Mai putin in Romania. Aici sunt cateva, le numeri pe degetele de la o mana, din pacate!sascha a scris:uuuuuu uite un salon serios si care s respecta :D www.diamondjacks.co.uk
Trebuie schimbata mentalitatea de turma si taiata putinipocrizia sa se respecte asa ceva in Romania... "Dai un Ban dar stai in fata" Nu se aplica pentru Romania.. poate varianta "Dai un ban si taci din gura k altfel..." poate..
Sa rectificam... majoritatea saloanelor de afara profita (nu ca se "respecta") din plin de sistemul respectiv si aplica din plin legea concurentei daca vor sa ramana pe piata.. in caz contrar se apuca de pescuit.Ova-Tattoo Art a scris:
Majoritatea saloanelor de-afara se respecta...
Mai putin in Romania...
Aici sunt cateva, le numeri pe degetele de la o mana, din pacate!
Asta nu inseamna ca "se respecta"... respectul e altceva (spre exemplu iti vine un tampit de doi metri jumate si iti cere sa-i faci pe mana o libelula si sa-i bagi un cercel in anus... daca il "respecti" cu adevarat ca Om atunci incepi sa-i explici ..."mai baietas, tu nu vezi cata namila de om esti?...ia spune-mi tu istoria vietii tale sa vedem, nu te-ar prinde altceva mai bine in loc de libelula aia si cercelul ala atarnat in anus?..si tot asa, discuti cu clientul, vezi ce probleme are, ce l-a marcat...incerci sa faci un pic de psihanaliza si daca intr-un final reusesti sa-i pui pe umar un tatuaj beton armat atunci inseamna ca esti si bun si l-ai si respectat pe individ)... Parerea mea..
Adica asta inseamna zic io profesionalism si respect, si nu faptul ca intra orice dobitoc in salon cu orice idee tampita si tu ii dai "buna ziua, luati loc va rog, doriti o cafeluta...si unde sa vina cercelul in anus, mai la dreapta, mai la stanga?"....
Fratzicule, nu stiu pe unde traiesti tu si ce invarti da sa ma ierti te rog, mentalitatea de "turma" e la americani, la europeni, etc... la romani pana acu cativa ani nu exista mentalitatea asta dar in ultima vreme le-au spalat creierii toate corporatiile astea...CobraSupplies a scris:Trebuie schimbata mentalitatea de turma si taiata putin ipocrizia sa se respecte asa ceva in Romania... "Dai un Ban dar stai in fata" Nu se aplica pentru Romania.. poate varianta "Dai un ban si taci din gura k altfel..." poate.
Faptul ca nu exista in Romania decat vreo cativa zevzeci care sa isi atarne sfarcurile la 5 metri in aer nu inseamna ca suntem tara subdezvoltata si avem mentalitate de turma... vezi cazul legii subtitrarii filmelor (banuiesc ca patrunzi nivelul subtil al chestiunii asteia).. no offence.
Te salut si mult succes in continuare
subsonique a scris:Sa rectificam... majoritatea saloanelor de afara profita (nu ca se "respecta") din plin de sistemul respectiv si aplica din plin legea concurentei daca vor sa ramana pe piata.. in caz contrar se apuca de pescuit.Ova-Tattoo Art a scris:
Majoritatea saloanelor de-afara se respecta...
Mai putin in Romania...
Aici sunt cateva, le numeri pe degetele de la o mana, din pacate!
Asta nu inseamna ca "se respecta"... respectul e altceva (spre exemplu iti vine un tampit de doi metri jumate si iti cere sa-i faci pe mana o libelula si sa-i bagi un cercel in anus... daca il "respecti" cu adevarat ca Om atunci incepi sa-i explici ..."mai baietas, tu nu vezi cata namila de om esti?...ia spune-mi tu istoria vietii tale sa vedem, nu te-ar prinde altceva mai bine in loc de libelula aia si cercelul ala atarnat in anus?..si tot asa, discuti cu clientul, vezi ce probleme are, ce l-a marcat...incerci sa faci un pic de psihanaliza si daca intr-un final reusesti sa-i pui pe umar un tatuaj beton armat atunci inseamna ca esti si bun si l-ai si respectat pe individ)... Parerea mea..
Adica asta inseamna zic io profesionalism si respect, si nu faptul ca intra orice dobitoc in salon cu orice idee tampita si tu ii dai "buna ziua, luati loc va rog, doriti o cafeluta...si unde sa vina cercelul in anus, mai la dreapta, mai la stanga?"....Fratzicule, nu stiu pe unde traiesti tu si ce invarti da sa ma ierti te rog, mentalitatea de "turma" e la americani, la europeni, etc... la romani pana acu cativa ani nu exista mentalitatea asta dar in ultima vreme le-au spalat creierii toate corporatiile astea...CobraSupplies a scris:Trebuie schimbata mentalitatea de turma si taiata putin ipocrizia sa se respecte asa ceva in Romania... "Dai un Ban dar stai in fata" Nu se aplica pentru Romania.. poate varianta "Dai un ban si taci din gura k altfel..." poate.
Faptul ca nu exista in Romania decat vreo cativa zevzeci care sa isi atarne sfarcurile la 5 metri in aer nu inseamna ca suntem tara subdezvoltata si avem mentalitate de turma... vezi cazul legii subtitrarii filmelor (banuiesc ca patrunzi nivelul subtil al chestiunii asteia).. no offence.
Te salut si mult succes in continuare
respect parerea ta Domnule "Psihanalist"
in primul rand o v-ati depasit calitatea de tatuator artist si in loc de "salon tattoo" sa puneti la dumneavoastra pe baraca "psihoanalist profesional inaintea tatuajului"
2. orice persoana cu varsta peste 18 ani iti asuma riscul pe propria raspundere sa faca ce vrea cu corpul lui. (in acest caz)
3: orice persoana cu instbilitati psihice sunt insotite de ( un insotitor) asa k nu o sa ma intre niciodata un " nebun in salon..
4: In caz ca dupa 2 saptamani nu-i mia place persoanei tatuajul asa "BETON ARMANI" care l-ati indrumat dumneavoastra ca psihodoctor s-ar putea sa va alegeti cu niste procese in lant si garantez k nu scapati 100%.
5. dupa al 5 rand mai se enumera alte jde numere asa k ... hai sa lasam libertatea de exprimare de partea fiecaruia chiar daca nu iti convine tie sau mie sau altcuiva...
Stima si mult respect
@Cobra
Aveti dreptate.
In orice caz, v-ar fi utila un pic de gramatica
Va doresc succesuri!
Aveti dreptate.
In orice caz, v-ar fi utila un pic de gramatica
Va doresc succesuri!
Multzam da pai vorba aia la toti ni greu ... Daca am scrie toti corect gramatical cine ar mai face reclamati la citire??? treb sa traiasca toata lumea, no?? Stima si mult succes in afacerea dumn incontinuare..
CobraSupplies a scris:Stima si mult succes in afacerea dumn incontinuare..
Multumesc asemenea!
O seara excelenta in continuare
Subiecte similare
» Transilvania Tattoo Expo - face discriminari in Romania !!!
» HEPATITA "C" POATE CAUZA MOARTEA?
» Modificari corporale cu bisturiul ...
» Iata cateva poze!!!
» clementina :D
» HEPATITA "C" POATE CAUZA MOARTEA?
» Modificari corporale cu bisturiul ...
» Iata cateva poze!!!
» clementina :D
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum