Asteptam sa umpleti acest forum...
+2
sascha
Ova-Tattoo Art
6 participanți
Pagina 1 din 1
Asteptam sa umpleti acest forum...
Acest forum a fost creat la sugestia membrei SASCHA si asteptam sa vedem ceva poze, discutii...etc...Pentru inceput, am postat 2 filmulete...
Re: Asteptam sa umpleti acest forum...
sternum!!!!!!!!!!! =p~ =p~ hey..acum imi aduc aminte si eu cat a durut nu chiar d nesuportat dar stiu k m-am strambat un pic =)) look!!! isn`t it beautifull?? ; acum nu mai am decat 2 cicatrici si a durat cam 4 saptamani (
doamne ce dragutz arata ai tai :X da nu ti-i respingea? =/ la mine poza e facuta in prima zi dupa aia a inceput sa se vada tija tot mai mult si mi-am dat seama k n-o sa reziste =(
cei mici si cei mijlocii aratau bine rau....cei mari incepuse sa ai respinga...da cred ca de la lovituri...nu potzi repara mashina cu piercing-uri "noi"pe mana
:)
At3ul a scris:cei mici si cei mijlocii aratau bine rau....cei mari incepuse sa ai respinga...da cred ca de la lovituri...nu potzi repara mashina cu piercing-uri "noi"pe mana
Nu, dar poti cu ciocanul....
aoleu ma doare carneaaa pe bune ca mo luat asa cu framantari:D
Paul?
Sa nu lesini frate, ca am mai patit cu niste culturisti la salon. Nu i-a durut nimic cand le-am bagat cerceii in ureche, dar cand le-am zis "stati sa va sterg ca curge putin sange", au lesinat...
vaii vaiii ............cred ca de la anabolizante erau sensibili stii faza cand testosteronul aromatizeaza in estrogen............iti implementeaza in organism caracteristici asa putin feminism..............sa le fie rusine eu lesin doar la masele amortite cu autosugestie.bafta la toti
ce penal =))))))))))) am mai vazut eu niste clovni cu pachete p ei sigur erau din acelasi aluat =)) s miscau d zici k erau facuti din baloane =))))))))
sasha sa stii ca aia is umflati cu pompa de bicicleta baga un acc in ei si sa vezi cum pierd aer
[b]aoleu aoleu mama lor de anabolizante de aia pleaca femeile la......... ceilalti ca daca iubitii au muschi le scade potentza.creste balonul sus scade balonul jos
Si sa nu uitam!!!
Fierul te tampeste. Vorbesc la general si am studiat problema. Am tras si eu la sala mai demult si am vazut la altii o evolutie (in regres). La un moment dat am inceput sa constat ca incepe sa ma afecteze si pe mine. Nu e o gluma. Eu m-am lasat la timp. Sau cel putin, asa cred...
Nu am auzit sa fi luat vreunul un premiu nobel sau de alta natura, inafara de culturism sau haltere...
Subiecte similare
» Jurnalul unui membru de pe forum
» Castigatorii concursurilor din acest forum
» In caz de mai este activ acest forum
» si eu miam spart moaca rau de tot
» FAZAN - va mai amintiti acest joc?
» Castigatorii concursurilor din acest forum
» In caz de mai este activ acest forum
» si eu miam spart moaca rau de tot
» FAZAN - va mai amintiti acest joc?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: