Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bancuri tari cu soacre si altele...

+2
sascha
zane
6 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Bancuri tari cu soacre  si altele... - Pagina 2 Empty Re: Bancuri tari cu soacre si altele...

Mesaj Scris de zane Joi Ian 10, 2008 8:47 pm

În ziarul local din Edinburgh: "Taxi prăbuşit în prăpastie. 42 de morţi Very Happy
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/01/2008

Sus In jos

Bancuri tari cu soacre  si altele... - Pagina 2 Empty Re: Bancuri tari cu soacre si altele...

Mesaj Scris de zane Joi Ian 10, 2008 8:51 pm

De ce în Scoţia în fiecare castel se află cîte o stafie? Este mult mai ieftină decît un sistem de alarmă…
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de zane Joi Ian 10, 2008 8:54 pm

Doi scoţieni se plimbă pe stradă. Trec prin faţa unui bar, cînd unul îi spune celuilalt:
- Bei o bere?
- Da!
- Atunci grăbeşte-te! Te aştept!
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de zane Joi Ian 10, 2008 8:58 pm

Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă:
- Tată, ce e ăla penis?
Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă:
- Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect!
A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune:
- Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect.
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de zane Dum Ian 20, 2008 6:29 pm

Un tip merge la un prieten informatician să-i ceară bani împrumut.
- Cît să-ţi dau?
- 500 de dolari.
- Ştii ce, îţi dau 512 să fie rotund...

What a Face
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de zane Dum Ian 20, 2008 6:38 pm

O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop:
- Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline?
- Da!
- Si cum se opreste?
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Bancuri tari cu soacre  si altele... - Pagina 2 Empty Te-ai ales cu-Porsche tataie!

Mesaj Scris de Marian Romulus Flavius Lun Apr 21, 2008 4:06 pm

Na Friz cum de ai Porsche acum???
-Pai sa vezi ca stateam la iama nene si opreste tipa asta cu Porscheul si ma ia cu ea !!! La prima parcare mai ferita si opreste sare din masina isi da tricoul jos si spune: Ia ce-ti doresti!!!
Asa ca am luat masina, tricoul, era cu siguranta prea mic!!!!

Marian Romulus Flavius
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 47
Data de inscriere : 08/04/2008

Sus In jos

Bancuri tari cu soacre  si altele... - Pagina 2 Empty Un patron cu banuieli!

Mesaj Scris de Marian Romulus Flavius Lun Apr 21, 2008 4:15 pm

Un patron care tot avea impresia ce nu este tratat cu destul respect de catre angajatii lui isi pune pe usa biroului o placata cu inscriptia: AICI EU SUNT SEFUL
Dupa ce se intoarce la birou din pauza de pranz gaseste in locul plachetei un mic bilet, il ia si citeste: --A sunat sotia dv. si a spus casi vrea placata innapoi!!!

Marian Romulus Flavius
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Bancuri tari cu soacre  si altele... - Pagina 2 Empty Intre cei casatoriti!

Mesaj Scris de Marian Romulus Flavius Lun Apr 21, 2008 4:26 pm

Ea sta si se tot uita in oglinda .... la un moment ii spune sotului care tocmai citea ziarul: Uita-te si tu asai ca am inbatranit??
-Ah nu draga!!
-Ba daaa!! Uite mi s-au lasat sanii, fundul mi s-a latit, pielea mi-e lasata la gat si am o groaza de riduri pe fata!!!!
-Ahhh iubirea mea !! Nu te mai gandii ,, arati bine si pe de-asupra ai niste ochi perfecti!!!

Marian Romulus Flavius
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Lun Sept 08, 2008 5:20 pm

Cel mai scurt banc rasist: "Albul mută şi cîştigă."

Internetul este singurul loc în care bărbaţii sunt bărbaţi, femeile sunt bărbaţi, iar fetiţele mici şi perverse sunt agenţi F.B.I.

Un scoţian îi scrie fiului său: Îţi trimit zece dolari, cît ai cerut. Dar ţine minte: zece se scrie cu un zero, nu cu doi.

Un student e la examen şi nu prea ştie. Profesorul îi zice:
- Măcar ştii ce-i ăla examen?
- Da, este atunci cînd doi oameni inteligenţi vorbesc între ei.
- Şi dacă unul dintre ei este idiot?
- Celălalt nu ia examenul. Very Happy
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 34
Data de inscriere : 21/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Lun Sept 08, 2008 5:31 pm

2 elevi termină gimnaziul şi unul intră la informatică, altul la auto. Peste 50 de ani se întîlnesc.
Cel de la auto:
- Mă, eu am făcut maşini superbeton, viteză maximă, etc.
Cel de la informatică:
- Mă, eu am firmă de calculatoare mare... şi să ştii că dacă făceam eu maşini erau de 10 ori mai bune decît ale tale!
Cel de la auto:
- Dacă tu făceai maşini, cînd puneai frînă, maşina te întreba: "ARE YOU SURE YOU WANT TO DO THIS?"

OFERTĂ SPECIALĂ LA MICROSOFT:
La achiziţionarea oricărui sistem de operare Windows 95, 98, Me, 2k, XP, vi se oferă gratis 2 mănuşi de box şi 5 butoane de Reset!
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Sept 08, 2008 10:04 pm

viperaFla a scris:2 elevi termină gimnaziul şi unul intră la informatică, altul la auto. Peste 50 de ani se întîlnesc.
Cel de la auto:
- Mă, eu am făcut maşini superbeton, viteză maximă, etc.
Cel de la informatică:
- Mă, eu am firmă de calculatoare mare... şi să ştii că dacă făceam eu maşini erau de 10 ori mai bune decît ale tale!
Cel de la auto:
- Dacă tu făceai maşini, cînd puneai frînă, maşina te întreba: "ARE YOU SURE YOU WANT TO DO THIS?"

OFERTĂ SPECIALĂ LA MICROSOFT:
La achiziţionarea oricărui sistem de operare Windows 95, 98, Me, 2k, XP, vi se oferă gratis 2 mănuşi de box şi 5 butoane de Reset!

Cel mai tare banc de anul asta. E marfa rau!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Mar Sept 09, 2008 7:50 am

mai gasisem unu sau 2 faine .... da pana sa le trimit s`a luat curentu Very Happy
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Mar Sept 09, 2008 8:45 am

Preşedintele Bush şi secretarul de stat Colin Powell stăteau într-un bar. Un tip intră şi îl întreabă pe barman:
- Nu-s ăia preşedintele Bush şi Colin Powell acolo la masă?
- Da, ei sînt, răspunde barmanul.
Aşa că tipul se duce la si le zice:
- Ce onoare, ce faceţi aici?
- Plănuim al treilea război mondial, zice Bush.
- Serios? Şi ce o să se întîmple?
- O să omorîm 140 de milioane de irakieni şi o blondă cu ţîţe mari, zice Bush.
La care tipul:
- O blonda cu ţîţe mari? De ce o blondă cu ţîţe mari?
Bush se întoarce spre Powell, îl bate pe umăr şi zice:
- Vezi, bă deşteptule, ţi-am zis eu că n-o să-i pese nimănui de 140 de milioane de irakieni!
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Mar Sept 09, 2008 2:27 pm

Ţi-am citit lucrarea de control. Foarte bună. dar e identică cu cea a colegului tău de bancă. Ce concluzie să trag de aici? întreabă profesorul.
- Că şi a lui e foarte bună.

Profesoara le explică la şcoală copiilor:
- SIDA se poate lua în relaţia ea-el, ea-ea sau el-el.
Bulă:
- Doamna profesoară, în relaţia eu-eu, există vreun risc?

Dr.Schlambaugh, profesor universitar la Departamentul de Chimie Inginerească din University of Oklahoma era cunoscut pentru întrebările pe care le punea la examene, cum ar fi: "De ce zboară avioanele?".
Acum cîţiva ani, la examenul de la "Momentul, căldura şi transferul masei", biletul de examen conţinea întrebarea: "Este iadul exotermic sau endotermic? Argumentaţi-vă răspunsul cu fapte."
Cei mai multi dintre studenţi au scris ca dovezi ceea ce credeau ei, folosind legea lui Boyle sau ceva similar. Doar un singur student a scris următoarele:
"În primul rînd, trebuie să presupunem că, dacă sufletele există, ele trebuie să aibă o masă oarecare. Dacã au, atunci un mol de suflet de asemenea trebuie să aibă masă. Deci, care este rata intrării sufletelor în iad şi care este rata ieşirii sufletelor din iad? Cred că putem presupune fără a greşi că, odată ajuns în iad, sufletul nu mai pleacă.
Cît despre sufletele care intră în iad, să privim la diferitele religii care există în lume astăzi. Unele religii spun că, dacă nu eşti membru al religiei lor, vei merge în iad. Deoarece aceste religii sînt mai mult de una şi o persoană nu poate aparţine la mai mult de o religie, putem prezice că toate sufletele merg în iad. La rata naşterilor şi a deceselor de astăzi, ne putem aştepta ca numărul de suflete din iad să crească exponenţial.
Acum să vedem rata schimbării volumului iadului. Legea lui Boyle spune că pentru ca temperatura şi presiunea în iad să rămînă constante, raportul masei sufletelor cu volumul trebuie să rămînã constant.
Răspuns 1: Dacă iadul se extinde cu o rată mai mică decît rata intrării sufletelor în iad, atunci temperatura în iad va creşte pînă cînd iadul va exploda.
Răspuns 2: Dacă iadul se extinde cu o rată mai mare decît rata intrării sufletelor în iad, atunci temperatura şi presiunea în iad vor scădea pînă cînd iadul va îngheţa.
Deci care din ele este corectă?
Dacă acceptăm postulatul (pe care mi l-a dat colega mea Teresa Banyan în primul an) că "va fi ger în iad înainte să mă culc cu tine" şi luînd în considerare că încă nu am reuşit să am relaţii sexuale cu ea, atunci răspunsul 2 nu poate fi corect. Deci iadul este exotermic.
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Vin Sept 12, 2008 2:05 pm

Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul
(cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza
langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda
acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite?" continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
lol!
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Dec 18, 2008 8:26 am

Doi ciobani in cort...........
Ba Ioanie...tu te-ai besit ma !........
Io nu...........
Ma Ioanie...se simte ma....tu te-ai besit..............
Io nu ma Gheorghe...poatie cainile...
Ma Ioanie apai.....cainile nu-i aci ma.....
No nu-i bai..............vine el.....

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mar Mai 26, 2009 8:40 am

Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, îşi "dezbracă" bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos.
- Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie.
Bărbatul se gîndeşte puţin, îşi "dezbracă" cămaşa, o aruncă pe jos şi spune:
- Hai, spal-o şi calc-o.
ema
ema
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mar Mai 26, 2009 8:41 am

Dialog în pat:
- Dragul meu, tu mă iubeşti?
- Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări?
ema
ema
Membru Gold
Membru Gold

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mar Mai 26, 2009 8:42 am

Un bărbat la librărie către vînzătoare:
- Aş dori cartea cu titlul "Superioritatea bărbatului faţă de femeie"!
- Utopie şi SF-uri la etajul 1, vă rog!
ema
ema
Membru Gold
Membru Gold

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum