well...this is me :)
+8
Andu
Latze
Maltesse Cross
GaBoNtZ
paulhd2003
zane
Ova-Tattoo Art
sascha
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
well...this is me :)
diferite etape of my life =) aveam o freza f tare :X tunsoarea care mi-a placut cel mai mult din toate here is me and my sis d care sunt f mandra pt k zilele trecute si-a dat primul ei pierce la mai multe sis!this is me..very happy..chiar in ziua in care mi-am dat monroe ( pierceul d deasupra buzei ) this is me showing my abs :> hehe hope u like them
Marfa!
Desi putin cam mari, sunt misto pozele. Se vede ca esti punkerita...Dar nu iti sta rau. Ai grija cu pozele cu Copyright...poate dai bani pe la hoti din cauza asta...
Re: well...this is me :)
ejti mumoasa nice pierce's
zane- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/01/2008
))) ai grija nu se stie cat o sa mai tzina
zane- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/01/2008
Ai auzit stirile?
sascha a scris:thank uuu de aia ma lasa controlorii in tramvai fara bilet =))))) haha
Au deraiat cateva tramvaie in Bucuresti, acum cu zapada asta...Sper ca nu ai vreo implicatie...
pierce in buza in mijloc!!!!!!!!!!cu un spike neaparat!!! ti s potriveste manusa si pune ti un inel care s inchide cu bila in lobul urechii
Si nu uita:
De ce ai zis tu in alt topic (Paul) , carligul de macara si piciorul cusut pe piept. Nu cred ca ti-ar sta rau ... Pentru cei care nu stiu de gluma- Ova sunt si glumeam!
vai fratica lasa ca iesim la un suc ca tare simpatic imi esti..............pe bune ca esti singurul prieten de-al meu care mai are putin haz si mai are pofta asa sa mai zambeasca.......................ca restu zici ca au 100 de ani si nu au bani de dializa.....te-am pupat bafta fratica
super pierce-urile din sfarcuri si cel dintre sani. Sa nu mai zicem de sani....
GaBoNtZ- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 98
Varsta : 47
Data de inscriere : 06/12/2007
buei tanti...esti secsuala :>:>:>
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008