Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

mmmmmmda

+4
Ova-Tattoo Art
geta
paulhd2003
fane_tattoo
8 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

mmmmmmda Empty mmmmmmda

Mesaj Scris de fane_tattoo Vin Ian 11, 2008 12:01 am

vrea careva o rahie?
-intradevar o anestezie trebuie facuta de o persoana avizata, (de ce trebuie anestezist intr-o operatzie? da ce doctoru-i prost?nu stie sa faca o anestezie,nu-i prost dar anestezia e f importanta, f riscanta si complexa indiferent de ce natura e, de acea la acest capitol se cer studii superioare. Alta chestiune cu care m-am confruntat este criza aia de lesin dublata de spasme (trebuie culcat pe plan orizontal cu picioarele ridicate si trebuie avut grija la limba sa nu o inghita)foarte naspa sunt sigur ca cunoscatorii stiu despre ce vorbesc dar e bine de stiut
-suportzi frate durerea ca doar nu rasuceste acu in tine, pt 1 min 2, ca mie nu imi ia mai mult din momentul in care bag acul pana pun saiba garnitura inca un rand de saibe si vro 2 piulitze de 17 .
-intradevar se moare de la xilina si daca stam si ne gandin xilina asta se face injectabila
durerea la piercing este tot gen injectziaie adica (penetrarea acului in piele) pai daca fac injectie cu xilina si apoi pun piercing te intzep de 2 ori pt o nimica toata ca oricum tot la fel de putzin doare, dar na depinde si de cum lucrezi (daca tzi tremura mana....) Recomand Spray instant Kodenal, Koden, Spray cu ibuprofen (de ala pt muschi cand fac fotbalistii intinderi are un anestezic super tare,am fost intr-o vara la un iaz si.......... ca tot omu am facut o baie......... si am calcat intro sticla sparta, am avut o plaga de 8mm lungime si adanca de vro 4mm ..... si era exact in arcada biciorului pe mijloc unde e pielea fina, rana era plina de noroi si nisp nu mi am dat seama decat seara cand deja supura, am inceract sa umblu la rana cu pensele pt piercing dar nu am fucking putut, cand scartzaia nisipu pe pensa ma omora de durere dar trebuia sa curatz rana, efectiv nu am putut umbla la rana, dupa ce am pus spray de asta nu am simtzit nimic ,am curatzat rana ca pe fasole ,deci pot zice ca e testat)mai este novocaina gel, lidocaina aia care se pulverizeaza nu e eficienta decat pt piercingurile orale (pt astea orale i foarte buna) si stiu ca mai este un gel intr-o sticlutza mica folosita pt boli venerice, gen gonore etc. cand sunt dureri uretrale, e f bun are un contzinut f mare de lidocaina ...parca ...sau novocaina ... oricum e bun, am taiat cu bisturiul si cusut pe viu adica numai cu chestia asta si era eficient asa si mai sunt criogenate de astea de care nu am folosit si nu va pot indica sau recomanda vreo unul.
Raman la parerea durerea e placfuta
sper sa va fi fost de folos
asta e facuta pe viu, ala is eu:

Swallow all the needles, Fane

Ultima editare efectuata de catre in Vin Ian 11, 2008 12:33 am, editata de 2 ori

fane_tattoo
Pionier
Pionier

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/01/2008

Sus In jos

mmmmmmda Empty am postat gresit

Mesaj Scris de fane_tattoo Vin Ian 11, 2008 12:07 am

vroiam sa fie trecut la topicul "anestezia locala"unde se discuta cu foc

fane_tattoo
Pionier
Pionier

Sus In jos

mmmmmmda Empty Re: mmmmmmda

Mesaj Scris de paulhd2003 Sam Ian 12, 2008 9:54 pm

anestezie locala...................un ciocan in cap sau o bata in ceafa lol! lol! lol! lol! lol!
paulhd2003
paulhd2003
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 776
Varsta : 40
Data de inscriere : 30/12/2007

https://tattooart.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geta Dum Ian 13, 2008 2:46 am

dupa vreo 300 de vodka parac am anestezie locala la limba si maxilar .... Laughing
geta
geta
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007

Sus In jos

mmmmmmda Empty Fane?

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Ian 21, 2008 7:20 pm

Cred ca am putea sa folosim acele spray-uri si in tatuaj. Multi clienti doresc anestezie. Noi facem si cu anestezie, la cerere, dar cu acest spray, ne supunem la mai putine riscuri (ma refer la cei alergici la penicilina). Exista si o parte proasta, pe care as dori sa o elimin-de exemplu, clientul iti poate spune ca nu este alergic la penicilina si in acelasi timp sa nu aiba habar de consecinte; te minte si tu ii faci anestezia...e nasoala treaba. Dar cu acest spray eliminam acest risc.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de sascha Lun Ian 21, 2008 7:28 pm

anestezie la tattoo?!?! lol! cat de chicken sa fii =)) jocolor damn! baga si un emoticon pui Smile))
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 556
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/01/2008

http://www.bodymod.org/profiles/profile~ID~44854.aspx#lsRet

Sus In jos

mmmmmmda Empty Da...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Ian 21, 2008 8:02 pm

De ce nu, daca clientului ii face bine? Macar pentru autosugestie, dar oricum este eficienta...Numai ca majoritatea tatuatorilor se feresc de anestezia prin injectare cu xilina, deoarece nu stapanesc masurile de prim ajutor si nu sunt documentati despre efectele negative ale anesteziei, asupra persoanelor alergice. Si atunci incearca sa evite aceasta procedura, pentru a se "spala pe maini"... study

Ultima editare efectuata de catre in Mar Ian 22, 2008 1:45 pm, editata de 2 ori
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

mmmmmmda Empty in cat timp faci un tatuaj?

Mesaj Scris de fane_tattoo Mar Ian 22, 2008 10:46 am

unu asa de vreo 4 5 ore faci nu, la o sedintza?
o xilina sau alte anestezice nu dureaza atat, efectu dispare inainte de atzi da seama plus atunci cand pui xilina sau lidocaina pe un tatuaj sangerand te ustura de te ia dracu vro 5-10 secunde si procedeul asta trebuie repetat la un anumit interval de timp
cel mai bine e sa lasi organismu sa lupte impotriva durerii dupa, 5 minute nu mai e asa suparatoare, as continua cu mecanismu dureri mult si bine dar nu am timp.
acum tot vorbim de xilina :"Contraindicatii: Alergie la xilina sau alte anestezice amidice, insuficienta hepatica si renala, miastenie, asociere cu anticoagulante, soc hipovolemic, insuficienta cardiaca, hipotensiune arteriala, hipovolemie, bloc cardiac, bradicardie."Reactii adverse: Uneori somnolenta, ameteli, rareori reactii alergice, foarte rar hipertermie maligna.Interactiuni medicamentoase, incompatibilitati in solutie: Toxicitatea xilinei injectate pe cale intravenoasa este crescuta de cimetidina, propranolol. Xilina accentueaza apneea produsa de succinilcolina. Cu ocitocicele produce hipertensiune severa si prelungita. Incompatibila in solutie cu bicarbonat de sodiu, solutii alcaline, trometamol.
cam lunga lista pt un tatuaj si nu aveti mare diferenta intre :cu xilina si fara xilina

Drink ink,
nu xilina, Fane

fane_tattoo
Pionier
Pionier

Sus In jos

mmmmmmda Empty Intr-adevar ...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Ian 22, 2008 2:10 pm

Ai dreptate, ustura rau de tot cand o aplici in timpul tatuajului, insa, am clienti care nu accepta sa isi faca un tatuaj fara aceasta procedura. Cum am mai spus, e si o chestiune de autosugestionare, care chiar prinde la unele persoane. In orice caz, eu vreau sa trec pe spray-uri, exact asa cum ai scris tu intr-un topic, insa, nu stiu de unde sa le procur. Dar este foarte eficient si fara riscuri. Eu, asa mi-am facut piercing in sfarc pe vremuri, cu spray, de la doctorul echipei noastre de Rugby. Si a inghetat locul in asa fel, incat nu am simtit nimic.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

mmmmmmda Empty ....HEI......!!!!!!

Mesaj Scris de simonabeuca Sam Ian 26, 2008 7:29 am

Oameni buni...vorbim de anestezie locala nu generala !!!!Si nu ma refer la a pune Xilina(exemplu-cea mai uzuala) direct pe rana...sigur ca ustura si nici nu tine,ma refer la injectarea locala care are efect si de cateva ore daca este corect executata !
Fara lipsa de modestie aici intervine asistentul medical calificat care este in salon...de aceea se incearca obligativitatea existentei lui.
Pentru un cadru medical este o procedura foarte simpla sa faca un test de alergie la anestezic,asta in cazul in care clientul nu a fost vreodata la dentist!!!!!!!!
Nu stiu de ce sunteti asa indarjiti in a face clientul sa sufere.In zilele noastre toti cercetatorii incearca sa descopere metode de eliminare a durerii in orice domeniu...numai in tatuaj si piercing incercati sa faceti sa fie din ce in ce mai dureros ????
simonabeuca
simonabeuca
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 54
Data de inscriere : 23/11/2007

http://www.tattooart.ro

Sus In jos

mmmmmmda Empty pai ..

Mesaj Scris de fane_tattoo Sam Ian 26, 2008 7:36 am

altfel nu ar mai avea nici un farmec....

fane_tattoo
Pionier
Pionier

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Mar 15, 2008 9:58 pm

Fane - the killer of peoples!!! Twisted Evil
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Lun Iun 01, 2009 2:50 pm

Ova-Tattoo Art a scris:Ai dreptate, ustura rau de tot cand o aplici in timpul tatuajului, insa, am clienti care nu accepta sa isi faca un tatuaj fara aceasta procedura. Cum am mai spus, e si o chestiune de autosugestionare, care chiar prinde la unele persoane. In orice caz, eu vreau sa trec pe spray-uri, exact asa cum ai scris tu intr-un topic, insa, nu stiu de unde sa le procur. Dar este foarte eficient si fara riscuri. Eu, asa mi-am facut piercing in sfarc pe vremuri, cu spray, de la doctorul echipei noastre de Rugby. Si a inghetat locul in asa fel, incat nu am simtit nimic.

anestezia in general nusi face fectul pe piele ,emla in procent de 5% (emla este partial o prostie ) ,efectul placebo apare la clientii care sant speriati de durere, anestezia in mare parte in zona respectiva ( pacaleste ) zona unde se lucreaza, iar anticorpi nu reactioneaza la intepatura facute de ace de piercing , sau tatuare, deci de aici apar multe cazuri de , fiindca corpul reactioneaza tarziu , si atunci la fel apar probleme si cu tatuajul si inca multe contre intre tatuatori si client,cel mai sigur mod este a nu se folosi nimic ceva ' anestezic' ca nusi face efectul,in procent de 5%,si nu se vindeca cum ar treb,alt factor important este ca afecteaza si vopseua in sine , care iar apa discutii care se puteau evita ,

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Lun Iun 01, 2009 2:53 pm

tattoos a scris:
Ova-Tattoo Art a scris:Ai dreptate, ustura rau de tot cand o aplici in timpul tatuajului, insa, am clienti care nu accepta sa isi faca un tatuaj fara aceasta procedura. Cum am mai spus, e si o chestiune de autosugestionare, care chiar prinde la unele persoane. In orice caz, eu vreau sa trec pe spray-uri, exact asa cum ai scris tu intr-un topic, insa, nu stiu de unde sa le procur. Dar este foarte eficient si fara riscuri. Eu, asa mi-am facut piercing in sfarc pe vremuri, cu spray, de la doctorul echipei noastre de Rugby. Si a inghetat locul in asa fel, incat nu am simtit nimic.

anestezia in general nusi face fectul pe piele ,emla in procent de 5% (emla este partial o prostie ) ,efectul placebo apare la clientii care sant speriati de durere, anestezia in mare parte in zona respectiva ( pacaleste ) zona unde se lucreaza, iar anticorpi nu reactioneaza la intepatura facute de ace de piercing , sau tatuare, deci de aici apar multe cazuri de , fiindca corpul reactioneaza tarziu , si atunci la fel apar probleme si cu tatuajul si inca multe contre intre tatuatori si client,cel mai sigur mod este a nu se folosi nimic ceva ' anestezic' ca nusi face efectul,in procent de 5%,si nu se vindeca cum ar treb,alt factor important este ca afecteaza si vopseua in sine , care iar apa discutii care se puteau evita ,

la clientii care le este frica,(isi fac anestezie ), atunci apare fenomenul placebo, si au senzatia ca nu doare, de fapt toul se intampla in capul lor , nimic deosebit, nu face crema anetezica.

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Iun 05, 2009 12:02 pm

Eu zic ca tatuajul te doare numa daca vrei tu. Daca vii pesimist si iti bagi in cap ca te doare asa se va intampla. Creierul cand simte pielea vatamata oricum genereaza o cantitate de endomorfina cat sa nu mai simti asa tare durerea cam 2-3 ore. Dupa 2-3 ore resursele creierului de endomorfina se cam termina si atunci durerea este mai mare. Totusi nu vad rostul anesteziei atata timp cat respectam tatuajul ca un ritual foarte vechi cum este defapt,si cum era pe timpuri nu oricine avea dreptul la un tatuaj,,,ci trebuia sa faci o gramada de teste ca sa obtii dreptul de a fi tatuat.Trebuia sa te lupti ca sa castigi tatuajul . Deci daca nu suporti nici macar atata durere si esti crescut in puf la mami acasa ,,,ai 20 de ani si inca ceri lapte de la piept,nu meriti sa fii tatuat. Eu unul tratez tatuajul mai mult ca un RIT decat o afacere asa cum fac unii pentru ca stim cu totii ca aduce bani multi. Plus ca TATTOOS are mare dreptate in problema cu intervenirea in timp util a anticorpilor la locul vatamat . Degeaba chemi salvarea dupa ce omu e mort.............stima !!!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Iun 13, 2009 3:39 pm

Eu va contrazic. Si argumentat. Cand mi-am facut eu primele randuri de tatuaje nu m-au durut. Cand mi-a facut Costi, parca imi facea cu aparatul de sudura. Nu mai puteam sa rezist... Sunt femeie? Very Happy

P.S. Nu vreau sa fac o remarca cu rautate la adresa lui, dar asta am simtit. Cred ca tatuatorul trebuie sa aiba mana usoara si sa simta sau sa perceapa din gesturile clientului, nivelul de enervare al pielii.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Iun 13, 2009 3:45 pm

Pai da dar degeaba ai mana usoara ca masina se manevreaza intr-un singur mod . Nu poti manevra masina in asa fel incat sa nu-l doara. Nu poti apasa mai incet ca nu mai ramane ce trebe in piele. Pe mine gesturile clientului de a se vaita sau de a misca nu face nimic decat sa ma enerveze. Daca stii unde ai venit si scopul tau .....taci si induri cum fac inca 500 de milioane de alti clienti de ai nostrii.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Iun 13, 2009 3:49 pm

Da, si pe mine ma enerveaza si la unii chiar renunt sa le termin tatuajul, invitandu-i la o a doua sedinta. Dar faza cu mana grea exista. Unii degeaba regleaza adancimea la ace, daca ei in piele apasa pistolul pana atinge si chiar impinge piele in interior, cu baza varfului... Crede-ma ca asta se resimte mai dur asupra clientului si chiar poate crea cicatrici, acest mod de lucru amator... Si exista multi de astia...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Iun 14, 2009 6:41 pm

Ova-Tattoo Art a scris:Da, si pe mine ma enerveaza si la unii chiar renunt sa le termin tatuajul, invitandu-i la o a doua sedinta. Dar faza cu mana grea exista. Unii degeaba regleaza adancimea la ace, daca ei in piele apasa pistolul pana atinge si chiar impinge piele in interior, cu baza varfului... Crede-ma ca asta se resimte mai dur asupra clientului si chiar poate crea cicatrici, acest mod de lucru amator... Si exista multi de astia...

sant tatuaje care trebuiesc facute in mai multe sedinte , aici intra dimensiunea, complexitatea tatuajului ,( daca este cover )ie mai nasol putin, si inca cateva aspecte, pe mine personal nu ma intereseaza ce simte clientul , pe mine ma intereseaza sa pot lucra in liniste, nu sa fiu tot timpul oprit ca sa vaita clientul ,sau nu stiu ce, ci sa iasa calitatea tatuajului in rest ......sant artisti care au mana f grea, de exp paul booth , iti rupe pielea de pe tine ,dar se si vede calitatea lucrarilor lui, dar asta ie stilul lui de lucru ,iar un client treb sa fie constient ca nu se duce la masaj , ci la tatuat unde normal sentimentul nu ie chiar placut, dar dupa ce ie facut dupa putin timp ,a si uitat ce a simtit in momentul cand se tatua, si se expune celor din jur , cu gandul sant tatuat ma doare undeva ................., deci fiti barbati, la femei sa fie tot ceva de genul .

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Iun 14, 2009 6:55 pm

Sincer prefer sa lucrez cu femeile pentru ca sunt de 10 ori mai rezistente ca barbatii si nici nu se fastacesc atat. Dau dovada de mai multa barbatie .Acuma ori de rusine ,ori ca sunt invatate mai ales cand se epileaza ,e un proces poate mai dureros decat tatuajul, Plus ca mai sunt si o placere sa lucrii pe ele nu ?

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Iun 16, 2009 3:23 pm

Sigur, ca da. Ele sunt obisnuite cu genul asta de traumatism. Ai incercat vreodata sa te epilezi cu aparat de ala care smulge? Pai o iei razna...De aceea rezista mai bine decat noi...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 16, 2009 4:30 pm

Man mi-a dat sangele pe picior cand am pus. Curiozitatea ...........mi-au dat si lacrimile ,,,

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mar Iun 16, 2009 6:54 pm

Smile))=)))) frate eu unu am toleranta la aproximativ orice fel de durere..... eu am tatuje facute de mine pe mine la care ma ajutat un tov plm singurele facute de mine nu sunt cine stie ce exemplare plm tre sa dau pe la un prof ca sa le fac calumea dar pot sa zic ca nu ma durut cine stie ce pana mea si moddor frate sa stii ca sunt si femei care fac la fel de rau ca barbati la tatuje nu sunt toate rezistente credema Smile)=))=)) pana mea .... da faza cea mai dura am fost cu un tov sasi faca tatuaj si a lesinat dupa o linie facuta Smile)=)))=)))=)))=0))=))=0)=0)......... pana la urma astia care nu suporta sa nusi mai faca tatuaje si gata ca oricum jumate din ei isi fac tat00 ca sa aiba si ei si care nu reprezinta nimik pt ei
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 16, 2009 8:44 pm

Deci eu fac tatuaje de 15 ani,se implinesc in vara 15 ani,,lucrez zilnic zilnic,barbati mi-au dat ochii peste cap cu sutele pentru ca caderea glicemiei este frecventa ,este o reactie a corpului si nu o poti controla,nu-i nimic` un calciu in vena si e ca nou, am pregatit calciul tot timpul ,dar femei inca nu am avut niciuna care sa faca asa ceva.Sunt intradevar si femei care reactioneaza mai tare si fac anumite manevre destul cat sa ma greseasca si sa trag o linie stramba ,,,reparabila oricum,,,dar in comparatie cu barbatii .............ele sunt niste suportatoare de inalta clasa.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Joi Iun 18, 2009 4:35 pm

MorddorTattoo a scris:Deci eu fac tatuaje de 15 ani,se implinesc in vara 15 ani,,lucrez zilnic zilnic,barbati mi-au dat ochii peste cap cu sutele pentru ca caderea glicemiei este frecventa ,este o reactie a corpului si nu o poti controla,nu-i nimic` un calciu in vena si e ca nou, am pregatit calciul tot timpul ,dar femei inca nu am avut niciuna care sa faca asa ceva.Sunt intradevar si femei care reactioneaza mai tare si fac anumite manevre destul cat sa ma greseasca si sa trag o linie stramba ,,,reparabila oricum,,,dar in comparatie cu barbatii .............ele sunt niste suportatoare de inalta clasa.

un sfat daca se poate , inainte de face un tattoo sau piercing, clientii sa manance , (orice . si un banal corn ) si sa consumat lichide cu cel putin cu 2 ore inainte, si a se evita clientii care au consumat alcool pe cat posibil, recomandati asta celor in cauza, daca nu mai bine renuntati la la executatrea lucrari propri-zise , sau reprogramatii clientul ,si atunci nu o sa mai existe probleme astea .

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos