Efectele negative ale alcoolului...
+4
Maltesse Cross
cedrik
geta
Ova-Tattoo Art
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Efectele negative ale alcoolului...
Dupa studiile stiintifice, alcoolul este chiar folositor pentru buna convietuire a oamenilor. In cantitati mici nu este considerat un viciu. In cantitati industriale este un dusman al organelor vitale (ficat, rinichi...) si poate cauza chiar moartea. Boala cea mai des intalnita care este provocata in special de alcool, este Ciroza (uscata sau umeda). Ultimul caz pe care il stiu, foarte dur si care a avut loc sub influenta (exagerata) alcoolului, a fost cand sotia unei cunostiinte si-a ucis sotul prin injunghiere cu cutitul. Doar alcoolul a fost de vina, deoarece, cei 2 erau sot si sotie, se iubeau, umblau de mana chiar si la varste de peste 50 de ani. Deci...trageti concluziile si va rog sa spuneti tot ce stiti despre alcool, acest dusman, care totusi, are si efecte pozitive. Povestiti despre cazuri reale, sfaturi si efecte.
Oboseala + Alcool (putin)
Mie, de exemplu imi face bine putin Jack atunci cand sunt foarte obosit. Imi creeaza o senzatie foarte placuta, in ciuda faptului ca ar trebui sa dorm (sau nu?). Acelasi efect l-am mai observat si la unele persoane de sex feminin. Se manifesta la fel, ba mai mult, si actul sexual era mult mai amplu, mai multa dorinta, mai multa placere... Unele femei devin mult mai sensibile in acest caz...(am auzit si eu... ). Asta nu inseamna ca la toata lumea este la fel...Normal!
Re: Efectele negative ale alcoolului...
dar daca e prea mult alcool ... nu mai are famec ,
un pahar de vin ...
sau cel mult 50 de tarie ...
un pahar de vin ...
sau cel mult 50 de tarie ...
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
:-? dak vb si eo o sa credeti ca`s alcoolic =))
nha... dupa o bere urmeaza inca o bere si tot asa ca mi se deschide apetitul duc doar vro 10 stejar... dupa care somn. e bine ca nu fac scandal sau regurcitez (pff ce cuv pompos ptr un pancar)
nha... dupa o bere urmeaza inca o bere si tot asa ca mi se deschide apetitul duc doar vro 10 stejar... dupa care somn. e bine ca nu fac scandal sau regurcitez (pff ce cuv pompos ptr un pancar)
duci 10 stejar ?
aia are alcool 7%
ajungi s abei asa multe ?
aia are alcool 7%
ajungi s abei asa multe ?
geta- Full Membru
-
Eu, din 2 sticle de Jack...abia pot sa beau un pahar...de 50 de grame...Ca restul, s-a dus cu o zi inainte...atat a mai ramas.
Si mie imi place ...cu companie...Singur nu beau deloc...cu saptamanile, doar ocazional...Depinde cat e de mare depresia...
Si mie imi place ...cu companie...Singur nu beau deloc...cu saptamanile, doar ocazional...Depinde cat e de mare depresia...
un efect negativ al alcoolului e ca un barbat are sanse sa devina impotent dupa 30 de ani ...
si calitatea spermei nu mai e buna...
si calitatea spermei nu mai e buna...
geta- Full Membru
-
Si trebuie stiut si faptul ca fiecare 100 de grame de alcool distruge un numar de celule nervoase. De-aici incepe asa-zisa scleroza...Aviz amtorilor!
si mai distruge si globulele rosii .
geta- Full Membru
-
Tatal meu deja are ciroza din cauza asta...eu plm...n'am nik mah...oleaca ma doare ficatu dupa fiecare betie crunta da trece si am ulcer la stomanc...nu`i stress
Cedrik numa 10 beri mah? eii *** las k stiu yo k duci mai multe ))
Ova mie nu imi place Jack-ul deloc mi se pare slabut...O sticla de Vodka o duc linistita si ink jumate din a 2-a dar apoi dupa ce termina a 2-a sticla devin violenta rau...la betie is naspa ma bat rau [pfuaa ce lucs ii sa ai sange rusesc in tine:>:>:> (tata e rus si in vacante merg la bunici in rusia de aia beau asa mult k acolo tata lumea bea )]deci nush numa ma bat is violenta mai ajung la politie cateodata da nu e nush ce...in cel mai rau caz raman acolo peste noapte si iau o amenda in rest e ok
Cedrik numa 10 beri mah? eii *** las k stiu yo k duci mai multe ))
Ova mie nu imi place Jack-ul deloc mi se pare slabut...O sticla de Vodka o duc linistita si ink jumate din a 2-a dar apoi dupa ce termina a 2-a sticla devin violenta rau...la betie is naspa ma bat rau [pfuaa ce lucs ii sa ai sange rusesc in tine:>:>:> (tata e rus si in vacante merg la bunici in rusia de aia beau asa mult k acolo tata lumea bea )]deci nush numa ma bat is violenta mai ajung la politie cateodata da nu e nush ce...in cel mai rau caz raman acolo peste noapte si iau o amenda in rest e ok
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
^
On: Din cate stiu alcoolul distruge celulele cerebrale, imbatraneste pielea, duce la ciroza,gastrita, pancreatita, neurita (afectiuni nervoase) si ulcer digestiv, mareste riscul aparitiei bolilor de inima, a infarcturilor si determina cresterea presiunii sangelui, este responsabil de spargerea vaselor de sange, "mananca" vitaminele din corp...
On: Din cate stiu alcoolul distruge celulele cerebrale, imbatraneste pielea, duce la ciroza,gastrita, pancreatita, neurita (afectiuni nervoase) si ulcer digestiv, mareste riscul aparitiei bolilor de inima, a infarcturilor si determina cresterea presiunii sangelui, este responsabil de spargerea vaselor de sange, "mananca" vitaminele din corp...
Pantera- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008
si vodka si jack-ul are tot 40 %
fetelor ...voi stiti ce vb ? cum s aduci o jumatate de vodka ? inseamna ca voi beti alcool in loc d eapa .
nici s ama plateasca cineva nu as bea vodka ,va distrugeti viata si sanatatea
fetelor ...voi stiti ce vb ? cum s aduci o jumatate de vodka ? inseamna ca voi beti alcool in loc d eapa .
nici s ama plateasca cineva nu as bea vodka ,va distrugeti viata si sanatatea
geta- Full Membru
-
geta depinde de vodka ce o consumi si jackul nu imi place nici la gust plm...nu-mi place...si beau in fiecare zi am mai zis...amu beau vin...plm...cam slabut da n;am nik altceva )
-
toata vodka are 40 de grade alcool
geta- Full Membru
-
-
eu zik ca da , uita-te pe sticle .
de e zici ca nu are 40 de grade , ?
wiski-are sigur 40de grade .
de e zici ca nu are 40 de grade , ?
wiski-are sigur 40de grade .
geta- Full Membru
-
Matlesse Cros...stiu pe unul, Ova, care, in tinerete, baga 4 sticle de jumate de vodca, dar i-a venit mintea la cap. Ideea e ca nu se imbata, asta era si socul celor din jur, care se aplecau ca salciile... . Sti, este o vorba: "bautura e buna, dar sa te tii de ea".
Dar mai e una: "totul trebuie facut cu un echilibru".
Dar mai e una: "totul trebuie facut cu un echilibru".
Efecte negative ale alcoolului.. aaa, da, stiu! tatuajul meu! ) fiind foarte <> in momentul respectiv mi-am tatuat numele prietenului meu pe gat ) noroc ca inca nu ne-am despartit
pytykanya-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 35
Data de inscriere : 23/04/2008
Esti o fericita! Bravo voua. Despartirea nu aduce nimic bun, decat ura, dusmanie...si te ajuta sa decazi psihic si sentimental...(daca putem spune "te ajuta")
asta patim de la alcool
geta- Full Membru
-
Alcooll e bun, dar cu limita. Totul trebuie sa aiba un echilibru... Mai ales Jack-ul...
cu limita dar, limita se poate depasi...
si tatal meu a fost consumator de alcool si socrul,si acum sunt batrani si au tot felul de boli pe care nu stiu cum sa le tie in frau si se mira ca iau cate un pumn de pastile si nu le scade tensiunea sau glicemia
si sotul meu consuma destul de mult inainte de accident si cateodata nu ne intelegeam deloc si iesea cu scantei-nu vreau sa imi amintesc
acum n-are deocamdata voie nici macar o bere
cand esti tanar ti se pare ca ai viata inainte si nimic nu te poate atinge!
si tatal meu a fost consumator de alcool si socrul,si acum sunt batrani si au tot felul de boli pe care nu stiu cum sa le tie in frau si se mira ca iau cate un pumn de pastile si nu le scade tensiunea sau glicemia
si sotul meu consuma destul de mult inainte de accident si cateodata nu ne intelegeam deloc si iesea cu scantei-nu vreau sa imi amintesc
acum n-are deocamdata voie nici macar o bere
cand esti tanar ti se pare ca ai viata inainte si nimic nu te poate atinge!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Asa este...cand esti tanar esti zmeu, dar dupa 30 de ani, incep disfunctionalitatile...
acum pe caldura e buna o berica rece,in nici un caz alcool!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|