rubrica mea de stiati ca?...............
5 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
rubrica mea de stiati ca?...............
Pisicile au peste o suta de corzi vocale, pe cand cainii au doar in jur de zece.
Re: rubrica mea de stiati ca?...............
Ochii nostri au intotdeauna aceeasi marime de la nastere, dar nasul si urechile noastre nu se opresc niciodata din crestere.
Dimensiunile lui Barbie daca ar fi fost vie: 39-23-33. cine vrea o barbie?
Pentagonul din Arlington, Virginia are un numar de toalete dublu decat necesar. Cand a fost construit in anii 1940, statul Virginia inca mai avea legi de segregatie care cereau toalete separate pentru albi si negri.................americani astia batai ciuma
In Florida, este interzis sa arunci ceva, dintr-o masina in miscare, exceptand apa si gainile vii.
Umbrela a fost inventata de mai mult de 4000 de ani. Au fost dovezi ale existentei umbrelei in arta straveche in Asiria, Grecia, Egipt si China. Europenii de mai tarziu au facut umbrele din lemn sau oase de balena si acoperite cu vopsea in ulei.
Femeile cu studii superioare sunt mai perverse. O femeie “cu diploma” ar accepta mult mai usor sa se implice intr-o aventura de o noapte, decat o femeie fara studii superioare.................aoleuuuuuuuuu................ce ma fac.................
Sexul oral este ilegal in Arizona, Florida, Minnesota, Louisiana, o parte din Michigan, Carolina de Nord si Sud, Utah si Virginia. Sexul inainte de casatorie a fost ilegal in Connecticut pana la sfarsitul anilor ‘60...............................cati respecta aceasta lege
O fata de 15 ani are voie sa se casatoreasca in Mississippi fara a avea nevoie de acordul parental, insa trebuie sa astepte un an inainte de a avea relatii sexuale cu sotul ei.
Unul din trei barbati isi insala partenera de cuplu, spre deosebire de una din patru femei. Doar 28% dintre femeile care insala sunt descoperite de parteneri..................aoleu deja mie frica...................oare sunt norocosul care are o iubita de nota 10?sau sunt victima
Majoritatea barbatilor ejaculeaza in primele sase minute de la penetrare..aoleu
Pozitia “Misionarului” era singura acceptata pentru sex de biserica catolica. A fost denumita astfel pentru ca timp de cateva secole misionarii au avut rolul de a preda aceasta tehnica sexuala raselor non-crestine........asta da chestie daca va prind cu alte pozitii va spun
J. Edgar Hoover, Oscar Wilde, Chief Crazy Horse, Papa Paul II, Papa Julius III, Leonard Bernstein, Alexandru cel Mare, Sigmund Freud, Lawrence al Arabiei, Platon, Peter Tchaikovsky si Florence Nightingale au fost homosexuali sau bisexuali..............aoleuuu astai buna
Pana in 1972, in Statele Unite, homosexualitatea a fost considerata boala psihica.
Sexul este cel mai bun calmant din lume, de zece ori este mai eficace decât valiumul
Sexul tandru reduce defectele pieli si elimină aparitia ecsemelor, curătă porii si pielea devine mai catifelată......................fiti tandri cu iubitele voastre daca vreti sa fie catifelate ca si matasea sau ca si casmirul
Cercetatorii au stabilit ca relatiile sexuale armonioase contribuie la vindecarea durerilor de cap, reumatismului si te feresc de infarct. In plus, arde caloriile si ajuta la eliberarea endorfinelor (hormonul fericirii), ceea ce scade riscul aparitiei depresiilor. Faceti sex de doua ori pe saptamana si veti trai zece ani in plus....................nu faceti ca nebunii de 10 ori pe zi ca dati peste cap toate sitemele.......ce vreti sa deveniti nemuritori?nu va lasa americanii
STIATI CA....
* Oamenii nu isi pot linge coatele.
* Un crocodil nu poate scoate limba.
* Inima unei crevete este " gazduita " in cap.
* Un studiu asupra 200 000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata
nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip.
* Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul.
* Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nici
nu au primit vreodata apeluri telefonice.
* Daca stranutati prea tare, va puteti rupe o coasta.
* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei vene
in creier sau in ceafa si sa muriti.
* Daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea sa
iasa din orbite.
* Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de
sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.
* Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.
* 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt deja
casatoriti.
* In lumea intreaga, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate de
catre cei care se aseaza pe aparat pentru a-si fotografia posteriorul.
* Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10
paianjeni.
* Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.
... si ca 75% dintre cei care citesc acest mesaj au incercat sa isi linga coatele.
* Oamenii nu isi pot linge coatele.
* Un crocodil nu poate scoate limba.
* Inima unei crevete este " gazduita " in cap.
* Un studiu asupra 200 000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata
nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip.
* Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul.
* Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nici
nu au primit vreodata apeluri telefonice.
* Daca stranutati prea tare, va puteti rupe o coasta.
* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei vene
in creier sau in ceafa si sa muriti.
* Daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea sa
iasa din orbite.
* Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de
sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.
* Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.
* 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt deja
casatoriti.
* In lumea intreaga, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate de
catre cei care se aseaza pe aparat pentru a-si fotografia posteriorul.
* Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10
paianjeni.
* Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.
... si ca 75% dintre cei care citesc acest mesaj au incercat sa isi linga coatele.
si mai ales cine si cum ii verificapaulhd2003 a scris:Sexul oral este ilegal in Arizona, Florida, Minnesota, Louisiana, o parte din Michigan, Carolina de Nord si Sud, Utah si Virginia. Sexul inainte de casatorie a fost ilegal in Connecticut pana la sfarsitul anilor ‘60...............................cati respecta aceasta lege
stau astia si pun chipuri in guritzele fetelor si cocosei baietilor si invers si cand da ............................ping ping sar aia de la S.E.A.L sii aresteaza
O pozitie noua?!
paulhd2003 a scris:Pozitia “Misionarului” era singura acceptata pentru sex de biserica catolica. A fost denumita astfel pentru ca timp de cateva secole misionarii au avut rolul de a preda aceasta tehnica sexuala raselor non-crestine........asta da chestie daca va prind cu alte pozitii va spun
De 101 ce zici? Nu e vorba de dalmatieni...
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sentimente...Rubrica pentru cei ce pot iubi din suflet...
» stiati ca se fac bani frumosi asa :
» stiati ca: puteti obtine bani repede si usor????
» stiati ca se fac bani frumosi asa :
» stiati ca: puteti obtine bani repede si usor????
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum