Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

intrebare!!!

+8
dragon
simonabeuca
Latze
negry
Ova-Tattoo Art
sascha
vendetta1414
At3ul
12 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

intrebare!!! Empty intrebare!!!

Mesaj Scris de At3ul Mar Ian 22, 2008 1:24 am

Dc totzi tatuatorii care lucreaza in saloane se iau de cei care lucreaza in bloc si nu au posibilitatea sa lucreze intr-un salon?!?
(nu o sa ma refer la igiena cu toate ca asta ar fi cel mai important lucru...dar pt 1 min cat citim postul sa trecem peste asta)

momentan nu sunt atatea saloane in romania in care sa lucreze mai mult de 2 persoane dintre care cel putzin una este patron sau asociat...atunci u chiar dak esti bun nu vei fi primit in salon pt ca nu ai unde....doar in saloanele in care patronul nu tatueaza exista posibilitatea sa se angajeze 1-2 tatuatori...

si sa nu uitam foarte putzini au inceput sa tatueze cu o masina de tattoo profesionala....sunt multzi care au inceput cu pix si motor de casetofon...in timp au reusit sa isi fak rost de un aparat bun ....ma refer la cei ce lucreaza in saloane deja....

odata ajunsi akolo cand aud de unul mic ca ar vrea sa ajunga la un salon se iau de el ...dc ....chiar uita de unde au plecat???

intradevar exista si oameni care chiar ajuta...care nu au uitat de unde au plecat...si asta este un lucru bun...

eu cred ca tocmai daia in romania bransa tatuajelor nu ia amploare pt ca sunt ''artisti'' carora le este frica de restul oamenilor care tzin un tatt machine sau un banal pix cu motoras ca ar putea sa ai fure clientzii...

de aceea nu exista conventziii in romania....si sak ar exista ar fi ceva de genu....uitate la ala ce naspa a facut tautuaju ala...hahahah...da nu s-ar duce la el sa ai zica bai frate uite tzine asha fa asha scoate acu mai mult, mai putzin...etc chiar dak el lucreaza in dobrogea si alalalt in sighetul marmatziei....si nu are cum sa ai ia clientzii...

eu sunt de parere ca fiecare tatuator asi are clientzii...uni tatuator din salon nu poate sa ai ia clientzii unu din bloc si invers....sa nu credetzi ca unul care se chinuie sa dea 5 lei si o bere pe un tatuaj ar da vreodata 300 lei pe un tatuaj...oricat de igienic si de bine ar fi el realizat...

si asta tzine de orice domeniu...de aceea exista restaurante de lux si spelugi in care se bea carmol,sunt saloane de lux si saloane de cartier,sunt tzoale de lux si toale la kg,sunt masini de lux si dacii Very Happy ,exista clientzi care sunt fideli unui mod de fiatza si unui nivel de trai ridicat care ishi permit si clientzi care nu isi permit da vor si ei ceva....acestia nu vor ajunge la un salon de tatt (nu vb de 100%, mai sunt care se chinuie strang si se duc sa isi fak un tatuaj mai mic dar bine)

care este parerea voastra?!?

What a Face
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

http://www.fashionabletattoos.ro

Sus In jos

intrebare!!! Empty Re: intrebare!!!

Mesaj Scris de vendetta1414 Mar Ian 22, 2008 9:46 am

eu tatuez acasa ... am inceput ca majoritatea ... biela-manivela , acum am aparate de salon , ace sterile , .... deci pot sa zic ca ma apropii de salon prin sculele folosite ... e de 100x mai sigur decat pe vremea cand schimbam coarda cand se rupea ...

sper ca tatuajele care le fac sa se apropie cat de cat cu cele facut de un artist bun , si cu fiecare tatuaj sa mai evoluez ... (folosesc artist si nu salon ... nu e obligatoriu daca te duci la salon sa iti iasa tatuajul mai bine decat daca l-ai face la cineva acasa) ... bine , care e diferenta dintre salon si acasa ... e ca atunci cand intri pe usa esti sigur ca e totul steril ... (sau cel putin asa ar trebui sa fie)

ar fi un lucru bun sa existe conventii si in romania ... dar nu cred ca s-ar intampla sa dea sfaturi un artist cu salon unui incepator ... vrei sa inveti -> platesti si vi la curs ... ... ... mai exista si exceptii care ajuta , care nu sunt cu gandul doar la bani

si faza cu furantul clientilor intr-un fel e adevarata ... daca nu ar mai exista nimeni sa bata acasa (imposibil) ... nu ai avea de ales si ai fi nevoit sa te duci la salon daca vrei tatuaj ...

exista cam 3 tipuri de clienti ...
- cei care vor si ei tatuaj , dar nu ar da mai mult de 10 ron , se multumesc sa aiba si o pata pe ei , dar vor avea tatuaj , se risca la coarda , nimic steril , tus prost ...
- cei care ar da o suna acceptabila ... cam 50 ron pe un tatuaj de marime media (150ron 200-300cm2) ii aleg pe cei ca mine ... cu scule de salon , dar care fac acasa (si calitate e mult peste cel mentionat mai sus , dar mai jos de cea de salon)
- si cei care prefera saloanele ... care accepta ca atat costa un tatuaj ...

si cam greu ca una din primele 2 categori sa treaca la ultima ...

in fine ... nu cred ca s-a inteles prea bine ce am scris pe aici ... dar ...
vendetta1414
vendetta1414
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 37
Data de inscriere : 28/11/2007

http://www.vrecords.go.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de sascha Mar Ian 22, 2008 1:30 pm

eu mi am facut tatuajul la un prieten pt k 1.nu suport atitudinea ingamfata a celor din salon si 2.nici nu m-am mai dus sa intreb cat costa sigur era mai mult decat am dat eu Suspect dar mi am strans bani pt k voiam ceva care sa mi placa sa nu fie mic si de *** ..mi am desenat singura modelul..super aiurea mi s par astia din saloane...dak nu vii cu bani la tine si hotarat sa ti faci ceva abia dak vb cu tine si te mai si iau la misto!!!! Evil or Very Mad si sunt d acord cu vendetta ..dak te duci la salon nu ai garantia k o sa ti iasa ceva frumos si care sa ti placa si cu care sa vrei sa ramai toata viata Smile
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 556
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/01/2008

http://www.bodymod.org/profiles/profile~ID~44854.aspx#lsRet

Sus In jos

intrebare!!! Empty Da, At3ul...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Ian 23, 2008 8:23 pm

Ai dreptate in mare parte. Si eu am inceput amator, sa lucrez cu un creion mecanic de 0,3, care are 2 puncte fixe + coarda de chitara SOL, de 0,3. A rezultat un pistol perfect, care nu avea nici un fel de joc. Dar asta era in 1992-1993. Nici Costi nu tatua pe vremea aia. Era micut, iti dai seama, daca eu aveam 15-16 ani, pe-atunci, Costi e cu cativa ani mai mic decat mine. Dar nu asta e important. Am facut multe tatuaje, ca amator, insa niciodata nu ieseau cum ies acum, de cand lucrez profi, cu alte tusuri, cu alte ace, alte tije...Conteaza foarte mult fiecare detaliu. Un amator nu pune pret pe detalii. De ex.: "pai tusurile vegetale sunt foarte scumpe, nu renteaza"... La igiena ai spus ca nu vrei sa ne referim, deci inseamna ca sti ce riscuri exista, sa refolosesti acele, sa le sterilizezi la aragaz...etc. Cam asta am vrut sa completez...PS. Normal ca fiecare are clientela lui. clown
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de negry Joi Ian 24, 2008 3:09 am

Dc totzi tatuatorii care lucreaza in saloane se iau de cei care lucreaza in bloc si nu au posibilitatea sa lucreze intr-un salon?!?
Cei din salon nu ii accepta pe cei de coltz de bloc din motive de bussines si din cauza faptului ca stiu cat de greu a fost sa ajungi acolo.

Diferenta intre cei doi este ca:
- artistul cu salon ca sa ajunga sa aibe un salon inregula cu toate a trebuit sa stranga un buget o perioada buna , sa isi faca o firma , sa o inregistreze , sa achite taxele pentru asta , sa cumpere/inchirieze un spatiu, sa il amenajeze corespunzator , sa cumpere ace , tushuri , bijuterii , casa de marcat , sa taie bon la client , sa isi faca rost de (mai nou)diploma , atestat si autorizatie de functionare , sa-si angajeze asistenta, contabila , sa fie cu toate ok pe cand vine sanepidul , garda financiara si alte minunate controale, sa se impace cu ideea ca statul ii trage tva-ul din profit Evil or Very Mad etc etc etc etc ... ovi stie mai bine (poti sa completezi daca vrei Very Happy) .. Wink

pe cand
- artistul de coltz de bloc nu trebuie sa faca cele de mai sus , nu trebuie sa angajeze pe nimeni , nu-l intereseaza foarte mult daca te infecteaza sau nu , face cat stie si cu ce poate , trebuie doar sa aibe grija sa nu ajunga pe la politie ca nu si-a declarat veniturile.

Mi se pare normal ca sunt mai multi cei care lucreaza la negru decat cei legali pentru ca investitiile necesare sunt mult prea mari pentru un simplu pasionat care vrea sa-si faca salon , sa munceasca legal si sa faca o paine cinstita pentru nevasta si copilul de acasa.

Eu , in materie de tatuaj apreciez foarte mult calitatea , detaliul si meticulozitatea cu care a fost facut. Este clar ca un artist tatuator cu scule profi. este cu 1 pas inaintea celui de la coltz de bloc dar eu zic ca se rezuma FOARTE MULT la talentul ca ARTIST tatuator. Talentul la desen este foarte important , o scula buna in mana unui om cu viziune face minuni.

Dintre cel care face la coltz de bloc si cel din salon , prefer sa ma duc la cel care face lucrul bine si cu pasiune , deseneaza corect si cu efect , indiferent care este acela , nu o face de plictiseala si abia asteapta sa se scape de mine ca sa ii dau banii , pentru ca , chiar si tatuajele home made pot fi sterile dar si cele din salon pot fi infectate.

In valea jiului , pe langa ovidiu , mai sunt vreo 4 sau 5 tatuatori (unul fost coleg de liceu cu mine) a caror tatuaje sunt de calitate discutabila Evil or Very Mad.

Atata timp cat se merge in principal pe ideea de profit nu vom vedea o explozie in domeniu in Ro. Crying or Very sad Iar legat de conventii in romania Very Happy hahaha ... Rolling Eyes buna gluma... macar cat fratzii maghiari de peste granitza daca ar fi de dezghetzata populatia ar merge altfel treburile.

Exemplu care sa aduca lumea la realitate: In best-off-ul pe 2007 facut de tattoo-magazin.ro ne sunt prezentati 8 artisti despre a caror lucrari se speculeaza ca ar fi cele mai bune din Ro(oare e chiar asa?!). Sincer , imi lasa un gust amar... o parte dintre lucrari sunt copii dupa altele din vest pe care le gasiti usor , in multiple exemplare si modele , pe site-uri de profil ca bmezine si bmeink iar restul sunt discutabile , multe lucrari lasand de dorit, cu 2 - 3 exceptii.

Intr-un concurs international , Ro ar lua mai mult ca sigur un loc codash in tat.& piers. , motivul fiind simplu , lipseste spiritul creativ , se copiaza , nu se creeaza.

Iar legat de atitudine , sascha are dreptate intr-o priviinta.

P.S. Astept ca timpul sa aduca la suprafatza talente noi , cu orizonturi largi astfel ca sa-mi gasesc si eu un ac pentru cojocul (pielea) meu. Very Happy
negry
negry
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 210
Data de inscriere : 26/12/2007

http://www.rezumatsocial.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Joi Ian 24, 2008 9:52 am

in primul rand ova... Very Happy intrebarea era dc un profi nu da sfaturi unui incepator...si da cu sterilizarea am spus ca nu ne referim in aceasta intrebare cu toate ca e mai importanta igiena decat orice Very Happy
imi place ca ai recunoscut ca si u ai inceput asa...adic cu coarda Razz

doi negry...sunt oameni care fac in bloc...au strans din buci mult si si-au luat aparat...ar trebui sa stranga cam de 2 ori mai mult sa faca si un curs...si o fac unii...iar dupa ce au ajuns sa aibe 2 chifle in stomak sa aibe scule si sa stie ce sa faca nu este bagat in seama pt ca lucreaza in bloc.... pai dak nu al angajeaza nimeni pt ca el lucreaza in bloc .... nu o sa se mai angajeze nu??? si credema am vazt tatt facut in salon....si unu facut akas mult mai bun, mai curat, mai lucrat...deci nu este obligatoriu ca sa fie mai bun tatuajul dak este facut in salon[mai rar...mult mai rar recunosc Very Happy ]

[io am avut norok si am gasit sau am fost gasit de un tatuator care m-a invatzat multe lucruri in meseria de tatuator si body piercing,m-a angajat cu el.....dar catzi au norokul meu??? multzi nu se uita la om....sa vad dak poate ceva si asha nu sunt descoperite talente noi....nu?]
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

intrebare!!! Empty At3ul!!!

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Ian 24, 2008 3:38 pm

Nu vreau sa vorbesc in special numai despre sterilizare. Dar este un domeniu foarte important, care nu poate fi lasat inafara discutiilor. Nu cred ca e de ignorat faptul ca poti sa iei un HIV sau altceva... In legatura cu invatatul amatorilor, eu ii mai ajut (poti sa il intrebi si pe Vendetta, care nu de mult timp, m-a mai intrebat cate ceva si i-am raspuns prompt, ceea ce altii la care a mai apelat, nu au facut...), dar amatorii pot sa stranga bani si sa faca un curs, ca sa invete totul, deoarece nu poti sa ii scrii tot ceea ce sti. Este vorba si de practica. Eu unul, ajut cat pot... silent
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de vendetta1414 Joi Ian 24, 2008 8:10 pm

confirm ... am avut niste intrebari si m-a ajutat fara probleme Like a Star @ heaven
vendetta1414
vendetta1414
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 28/11/2007

http://www.vrecords.go.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Joi Ian 24, 2008 10:25 pm

Very Happy sigur si latze m-a ajutat pe mine....dar sunt multzi altzii...io vb in general....pt ca am si zis ca unii sunt ajutatzi sau ajuta Very Happy
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Ian 31, 2008 7:45 am

study study study Fiind o comunitate foarte restransa, trebuie sa ne ajutam reciproc, cu ce putem...macar cu sfaturi, daca altfel nu. Nu cred ca trebuie sa avem complexe de inferioritate, dar nici de superioritate. Atata timp cat vom privi de la acelasi nivel (amicesc si nicidecum din prisma artistului), cred ca vom avea toate sansele sa ne dezvoltam. Criticile (intr-un limbaj maleabil) sunt bine-venite. Nu stiu insa de ce trebuie aduse cu ura, dusmanie, repros sau invidie...
Trebuie sa tineti cont ca exista o limita (asa cum am mai spus) foarte sensibila, intre critica obiectiva si critica jignitoare (subiectiva). Nu cred ca cea de-a doua este bine venita pe un forum. Dar cum am mai spus, cai care nu au un comportament rational pe acest forum, vor fi exclusi din prima. Nu cred ca mai au rost atentionarile, deoarece, un caracter deja format, nu mai poate fi schimbat...Deci, bafta tuturor!
study Idea cheers
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Latze Lun Feb 04, 2008 11:30 am

fiecare are parerea lui vis a vis de acest subiect. eu am ajutat f multi sa tina aparatul in mana si nu mi-am pus intrebari si nu am impus nimic. pur si simplu am ajutat. atat. cineva mi-a cerut ajutorul sau parerea si i le-am dat. eu nu tin cont deca e din bloc sau din salon, eu vreau sa imi fac prieteni si atat. mana si numele nu mi le poate lua nimeni...
Latze
Latze
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 54
Data de inscriere : 14/12/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Feb 04, 2008 8:39 pm

Latze a scris:fiecare are parerea lui vis a vis de acest subiect. eu am ajutat f multi sa tina aparatul in mana si nu mi-am pus intrebari si nu am impus nimic. pur si simplu am ajutat. atat. cineva mi-a cerut ajutorul sau parerea si i le-am dat. eu nu tin cont deca e din bloc sau din salon, eu vreau sa imi fac prieteni si atat. mana si numele nu mi le poate lua nimeni...

De aceea esti tu aici Latze, deoarece nu esti ca "ei"...Si eu am facut la fel, dar se pare, ca putini apreciaza acest ajutor, mai repede ne acuza ca le spargem piata (ei vazand doar jumatatea goala a paharului-banii). Oricum, eu apreciez oamenii ca tine, nu ca ei...si sunt bine motivat... sunny

Ultima editare efectuata de catre in Mar Feb 12, 2008 10:25 pm, editata de 1 ori
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

intrebare!!! Empty Oameni buni !!!

Mesaj Scris de simonabeuca Mar Feb 12, 2008 6:38 am

Spun de la inceput ca nu am nimic cu tatuatorii din ''bloc'',dar oare ei stiu ce inseamna sa stai zilnic cu frica in san ca vine Garda, sau OPC-ul, sau Finantele, sau Sanepidul, sau Economicul, sau sa platesti contabil, sau sa tii contabilitate, sau sa inregistrezi facturi, sau sa faci receptii si stocuri si pot sa continui mult si bine cu cate are de facut un salon autorizat...ca daca le faci pe toate nu-ti mai ramane timp de tatuat.Nu contest talentul unor amatori pt ca asa cum zicea Ovidiu,toti au inceput in ''baie''din dorinta de a-si pune in evidenta un talent nativ,dar trebuie respectata responsabilitatea pe care si-o asuma un salon profesional.Cat despre faptul ca amatorii fac tatuaje mai bune decat profesionistii...este relativ.Tuturor le poate iesi un tatuaj mai bine sau mai prost pt ca depinde si de starea de spirit din acel moment,de inspiratie si de multe alte probleme subiective.Sa ma refer si la bani vis-a-vis de ce zicea d-soara. de mai sus...e normal sa fie mai scump la un salon pt ca salonul trebuie sa plateasca si multe dari la stat si amenzi eventual si contabil,etc.
Nu pot sa nu ma revolt cand sunt incurajati cei din ''bloc''pt ca stiu exact ce presupune un salon.Sa-mi fie cu iertare daca supar pe cineva,dar nu trebuie incurajat acest fenomen si nu din cauza profitului pt ca pana la urma este o treaba de pasiune si talent!!
simonabeuca
simonabeuca
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 54
Data de inscriere : 23/11/2007

http://www.tattooart.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Mier Feb 13, 2008 8:49 am

de data asta sunt 100% de acord cu tine...este greu sa ai salon dar io spuneam ca ei nu prea au unde sa se afirme din pacate

da intradevar un salon are mult de platit, amenzi nejustificate(ca de trebe) iar igiena conteaza extrem de mult...de aceea pretzul la salon este mai mare...

corect
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

intrebare!!! Empty un sfar daca vreti sa il luati in seama

Mesaj Scris de dragon Dum Mar 09, 2008 8:35 am

Toti tattoo artisti au plecat de jos ca fiecare pana si eu am plecat de jos io nu ma consider un tattoo artist in oras la mine exista multi baieti care tatueaza si au apratura din germania si nu ausucces . Aicea conteaza sa fie steril sa fie curat nima nu face diferenta intre salonul din bloc si cel legal io 1 am primit sfaturi de la OVA COSTI BIMBI OTTO LEFT etc si mau ajutat si cu modele tattoo su ce leam cerut si eu am fost jos cu pixu cu motorasul e greu stiu cum e fiecare am inceput greu . Cant iti faci un tattoo nu trebe sa te uiti la pretul lui ci la calitate si cum se lucra la el ca u degeaba ai amsini de tatuat de la Americani si u nu ai habar cum so ti in mana e o diferenta mare fratilor nu va mai ganditi ca ma duc in bloc si am tattoo ca unu care vine la salon e mai sigur de 100 ori decat blocul si e si alta calitate sper ca bagati la cap Smile

dragon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 47
Data de inscriere : 08/03/2008

Sus In jos

intrebare!!! Empty d

Mesaj Scris de dragon Dum Mar 09, 2008 1:25 pm

Voi nu stiti sau nu vreti sa faceti difernta intre un salon tattoo si tattoo in bloc in orasul de unde sunt eu sunt multi cu masini din america de unde vrei tu aia nu au nici un client pt ca nu au habar sa tatuez ......si au scule scule ....toti vin la mine mereu sunt sunat sau cautat pe mess pt programari si daca nu au bani imi zice si cand ia astransa sai a luat impumut ma anunta si vine sai fac tatuajul dorit nu e chair asa cum zic unui de tatuatul in bloc si la salon sau sa fi ajutat de cei cu saloane si altele io sincer am fost ajutat cu ce ama avut nevoie . In primul rand daca vretis a stitis a tauati bagativa si faceti un curs de tattoo artist sidupia o sa fiti de parere ca ori care tattoo artist Very Happy

dragon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 47
Data de inscriere : 08/03/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Mar 09, 2008 9:37 pm

Normal. Un curs este foarte necesar. Chiar daca te chinui putin financiar, trebuie sa ai notiunile de baza ale artei tatuajelor. Exista un nivel amator pe care nu il mai poti depasi, pana nu cunosti cateva secrete. M-as bucura ca cine trebuie sa inteleaga aluzia... Bafta tuturor! Exclamation Idea
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Vin Iul 18, 2008 8:15 pm

Ai dreptate Dragon...asta trebuie sa inteleaga toti. Riscul de imbolnavire e foarte mare, tinand cont ca un microb de HIV nu moare la o temperatura mai mica de 160 de grade, timp de minim 60 de minute.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de GossipGirl Dum Noi 02, 2008 10:07 am

Parerea mea nu conteaza unde iti faci tatuju...conteaza cum lucreaza pers respectiva...ptr ca nu va riscati daca nu e totul steril..ptr ca prin ace nesterile se poate contacta HepatitaC si multe alte chestii..cat pers respectiva lucreaza "curat" ,steril,de calitate zic ca e ok.. parerea mea Wink
GossipGirl
GossipGirl

feminin
Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 02/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Sam Dec 06, 2008 1:34 am

Ova-Tattoo Art a scris:Nu vreau sa vorbesc in special numai despre sterilizare. Dar este un domeniu foarte important, care nu poate fi lasat inafara discutiilor. Nu cred ca e de ignorat faptul ca poti sa iei un HIV sau altceva... In legatura cu invatatul amatorilor, eu ii mai ajut (poti sa il intrebi si pe Vendetta, care nu de mult timp, m-a mai intrebat cate ceva si i-am raspuns prompt, ceea ce altii la care a mai apelat, nu au facut...), dar amatorii pot sa stranga bani si sa faca un curs, ca sa invete totul, deoarece nu poti sa ii scrii tot ceea ce sti. Este vorba si de practica. Eu unul, ajut cat pot... silent

exact cum am mentionat un lucru la rubrica preturi cursuri , nu toata lumea are suportul financiar sa faca un curs, si ie f bine cand unii dintre tatuatori isi mai impartasec ideile si anumite secrete vizavi de acest domeniu,dar exact cum am mentionat exista ura infantila , in acest domeniu, fiecare pt el , si ie gresit ,fiindca sant f multi care fac tattoo acasa si au un talent fmare , si ar fii pacat ca cineva sa nu-i ajute sa fac primii pasi , sa iasa la suprfata , restul venind de la sine,

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 142
Varsta : 48
Data de inscriere : 04/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Lun Dec 08, 2008 11:29 pm

GossipGirl a scris:Parerea mea nu conteaza unde iti faci tatuju...conteaza cum lucreaza pers respectiva...ptr ca nu va riscati daca nu e totul steril..ptr ca prin ace nesterile se poate contacta HepatitaC si multe alte chestii..cat pers respectiva lucreaza "curat" ,steril,de calitate zic ca e ok.. parerea mea Wink

aici ai o parere gresita in privinta asta,conteaza f mult unde iti faci un tattoo, fiindca degeaba ti-ai facut un tatuaj frumos reusit ,si suporti consecintele mai tarziu, igiena sa stii ca este un factor f important , normal oricare viitor client indiferent de salonul unde este ,sau la cine apelaza sa-si faca un tatuaj , este bine sa se informeze despre salonul respectiv , sau locul unde se fac tatuaje (acasa)sa vada totul este steril sau partial pt cei care fac acasa, (ace de unica folosinta) vops care corespund normelor legale(desi se mai mai folosesc tot feluri de vops neindicate) tot ce are contact cu pielea treb este sterilizat (dezinfectat) , cu anumite sol(alcoolul sanitar nu este bun pt asa ceva ) si se poate gasi la magazine de profil , si nu sant deloc scumpe,dupa aceaia sa ofteze unde sau la cine sa-si faca un tatuaj, sfatul meu catre viit clientii indeferent de un de sant ,sa aleaga saloanele , fiindca tot timpul sant controlati si monitorizati de opc si sanepid, ca totul sa fie ok , pt siguranata voastra ( sanatate, si calitatea tatuajului) eu zic ca astea conteaza f mult , desi de multe ori intervine si partea financiara.

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Lun Dec 08, 2008 11:36 pm

Ova-Tattoo Art a scris:study study study Fiind o comunitate foarte restransa, trebuie sa ne ajutam reciproc, cu ce putem...macar cu sfaturi, daca altfel nu. Nu cred ca trebuie sa avem complexe de inferioritate, dar nici de superioritate. Atata timp cat vom privi de la acelasi nivel (amicesc si nicidecum din prisma artistului), cred ca vom avea toate sansele sa ne dezvoltam. Criticile (intr-un limbaj maleabil) sunt bine-venite. Nu stiu insa de ce trebuie aduse cu ura, dusmanie, repros sau invidie...
Trebuie sa tineti cont ca exista o limita (asa cum am mai spus) foarte sensibila, intre critica obiectiva si critica jignitoare (subiectiva). Nu cred ca cea de-a doua este bine venita pe un forum. Dar cum am mai spus, cai care nu au un comportament rational pe acest forum, vor fi exclusi din prima. Nu cred ca mai au rost atentionarile, deoarece, un caracter deja format, nu mai poate fi schimbat...Deci, bafta tuturor!
study Idea cheers

amin!

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de articole tattoo Lun Dec 15, 2008 8:48 am

deep feeling tattoo a scris:
Ova-Tattoo Art a scris:Nu vreau sa vorbesc in special numai despre sterilizare. Dar este un domeniu foarte important, care nu poate fi lasat inafara discutiilor. Nu cred ca e de ignorat faptul ca poti sa iei un HIV sau altceva... In legatura cu invatatul amatorilor, eu ii mai ajut (poti sa il intrebi si pe Vendetta, care nu de mult timp, m-a mai intrebat cate ceva si i-am raspuns prompt, ceea ce altii la care a mai apelat, nu au facut...), dar amatorii pot sa stranga bani si sa faca un curs, ca sa invete totul, deoarece nu poti sa ii scrii tot ceea ce sti. Este vorba si de practica. Eu unul, ajut cat pot... silent

exact cum am mentionat un lucru la rubrica preturi cursuri , nu toata lumea are suportul financiar sa faca un curs, si ie f bine cand unii dintre tatuatori isi mai impartasec ideile si anumite secrete vizavi de acest domeniu,dar exact cum am mentionat exista ura infantila , in acest domeniu, fiecare pt el , si ie gresit ,fiindca sant f multi care fac tattoo acasa si au un talent fmare , si ar fii pacat ca cineva sa nu-i ajute sa fac primii pasi , sa iasa la suprfata , restul venind de la sine,

ia vezi deep feeling tattoo ne tine morala: ar exact cum am mentionat exista ura infantila , in acest domeniu...
pai te incadrezi sa stii!!!!! nu ne tine tu morala
articole tattoo
articole tattoo
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 46
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.articole-tattoo.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Mai 12, 2009 11:43 am

Baiatul asta nu mai stie in care tabara se afla, Atti. Ei ii musca de fund pe tatuatorii Home made, apoi tot ei vin sa faca morala...rromani, ce sa mai...Smile
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de taviyoo Vin Aug 07, 2009 10:16 am

Eu sunt din jud Suceava si din cite stiu nu am unde sa fac un curs de tattoo...cu toate ca as dispune de bani.....daca sti u Ova te rog sa imi spui
taviyoo
taviyoo

masculin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 39
Data de inscriere : 06/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul