uh..lots of em
+3
Ova-Tattoo Art
At3ul
sascha
7 participanți
Pagina 1 din 1
Re: uh..lots of em
sascha fati fa si pt mine...eu nu mi-as face nici platita asa ceva
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
da m-o fortat curiozitatea si am facut o tentativa da nu e vina mea sascha m-o influentat negativ...app...am reusit sa atipesc vre-o 2 ore aseara printr-un miracol...da acuma nu ma mai doare asa de tare
-
ahahahahaahh so im mr evil huh? ce sa ti fac dak nu esti cuminte ))) dar astea nu sunt pierceuri uite te la topicul dermal anchor si ceteste acoloMaltesse Cross a scris:da m-o futut curiozitatea si am facut o tentativa da nu e vina mea sascha m-o influentat negativ...app...am reusit sa atipesc vre-o 2 ore aseara printr-un miracol...da acuma nu ma mai doare asa de tare
tuh a meu arata bine ai vazut :>:>:>
-
mersi :>:*
-
immm da, dureros.
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
E destul de riscant. In sensul ca de facut il faci, insa nu la toti tolereaza. In cazul in care nu le tolereaza, organismul, vor ramane doar niste cicatrici dizgratioase...
Salut... Tin sa reamintesc ca produsele fabricate din TITAN au sansele sunt foarte mici sa fie respinse , Foarte rar egzista nesansa k un organism uman sa respinga TITAN-ul.. insa foarte multe organisme umane resping Otelul Chirurgical k implant (in/sub epiderma pieli). Cele din TITAN sunt foarte scumpe si Romanul trage la ce este mai ieftine produse... Noi Garantam cu Produsele noastre 99% sau bani returnati in maxim 7 Zile. Stima si sper k nu am deranjat pe nimeni.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum