pediciura
4 participanți
Pagina 1 din 1
pediciura
pedichiura....se realizeaza cam 1 data pe luna...nu se insista pe scoaterea colturilor DAK NU ESTE NEVOIE(o greseala des intalnita din pacate prin saloane....scormone akolo chiar dak nu este nevoie si astfel se formeaza)
cam atat ...intrebari ?
PS. este f frumos sa te speli pe picere inainte sa aterizizi akolo....fetele respective nu sunt obligate sa fak asta in locul clientzilor....
cam atat ...intrebari ?
PS. este f frumos sa te speli pe picere inainte sa aterizizi akolo....fetele respective nu sunt obligate sa fak asta in locul clientzilor....
Re: pediciura
=))) ce penaaaal..c yuck e sa fii nespalat si sa zici aa!! nui bai ma spala ala p picioare wtf pple?!?!?!?!?! pai ce dreacu vreti k atunci cand intrati in tramvai sa se tine lumea cu mana d nas
hmmmm
nu sti ce specimene de doamne patroane cu mal....nu glumesc mal...aterizeaza prin saloane si nu mai pot de vanturi de bogatshe ce ishi dau....
pacat...mai tre sa muncim mai intai la capitolul igiena corporala ji apoi sa ne ingrijim la exterior...zic io.......
pacat...mai tre sa muncim mai intai la capitolul igiena corporala ji apoi sa ne ingrijim la exterior...zic io.......
lol cand m-am referit sa ne ingrijim la exterior era vb de oja parfum si altecele ....sa itzi dai cu oja pe unghii necuratzate si cu jeg intre ele e cum tzi-ai da cu parfum peste transpiratzie....get my drift?!?
igiena corporala nu este tot aia cu ingrijitul la exterior
igiena corporala nu este tot aia cu ingrijitul la exterior
o intrebare .
in vara am avut probleme cu unghiile mari de la picioare . am fost la salon , mi-am facut pedichiura ...iar dupa cateva zile a inceput s ama doara unghiile ..dupa ce am curatat lacul de pe ele am observat ca se innegresc .....in scurt timp sa format o infectie apoi mi-au cazut unghiile ...
ce chin ..mai era si vara ....
care o fi fost cauza?
in vara am avut probleme cu unghiile mari de la picioare . am fost la salon , mi-am facut pedichiura ...iar dupa cateva zile a inceput s ama doara unghiile ..dupa ce am curatat lacul de pe ele am observat ca se innegresc .....in scurt timp sa format o infectie apoi mi-au cazut unghiile ...
ce chin ..mai era si vara ....
care o fi fost cauza?
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
in primul rand....se face o gresala mare vara....venitzi cu papucei sau sandale la pedichiura.....nu este bune deoarece dupa executarea pedichiurii pot fi mici rani....si automat se pune pref si se infecteaza....vara se pun adidasi in ziua in care s-a facut pedichiura.
doi....pot fi mai multe....ori s-au taiat coltzurile prost....ori nu s-au taiat deloc si trebuiau....dar cel mai probabil nu au fost sterilizate ustensilele si te-a intzepat cu varful sub unghie....pe loc nu se baga de seama dar asta este urmarea....infectie...iar dak s-a raspandit sub unghie automat organismul se apara....si pica unghia...este o bacterie,ciuperca care face chestia asta....se inegreste unghia si se dezlipeste
fitzi f atente ca nu este de gluma tre sa existe sterilizator pe caldura la vedere si sa fie si folosit.Sterilizatorul pe coartz este bun(desi nu mai e acceptat de astia de la sanepid...nush dc pt ca dezvolta 250 grade celsius) iar forfecutzele de metal complet prind o tenta galbuie cand au fost sterilizate de la caldura
dak folosesc forfecutze cu maner de plastik mai bine nu va facetzi...sau dak vedetzi ca fol sterilizator cu UV NU ESTE BUN DE NIKA....deoarece sterilizeaza strict suprafete plane si nu in adincime...astfel sterilizeaza in cel mai bun caz doar o lama a forfecutzei pe care pica lumina uv direct
nasol....
doi....pot fi mai multe....ori s-au taiat coltzurile prost....ori nu s-au taiat deloc si trebuiau....dar cel mai probabil nu au fost sterilizate ustensilele si te-a intzepat cu varful sub unghie....pe loc nu se baga de seama dar asta este urmarea....infectie...iar dak s-a raspandit sub unghie automat organismul se apara....si pica unghia...este o bacterie,ciuperca care face chestia asta....se inegreste unghia si se dezlipeste
fitzi f atente ca nu este de gluma tre sa existe sterilizator pe caldura la vedere si sa fie si folosit.Sterilizatorul pe coartz este bun(desi nu mai e acceptat de astia de la sanepid...nush dc pt ca dezvolta 250 grade celsius) iar forfecutzele de metal complet prind o tenta galbuie cand au fost sterilizate de la caldura
dak folosesc forfecutze cu maner de plastik mai bine nu va facetzi...sau dak vedetzi ca fol sterilizator cu UV NU ESTE BUN DE NIKA....deoarece sterilizeaza strict suprafete plane si nu in adincime...astfel sterilizeaza in cel mai bun caz doar o lama a forfecutzei pe care pica lumina uv direct
nasol....
mda...
oricum la acel salon mergeam de 5 ani ..pana vara trecuta nu sa intamplat asa .....
oricum la acel salon mergeam de 5 ani ..pana vara trecuta nu sa intamplat asa .....
geta- Full Membru
-
depinde ce clienta a fost inainte.....vara nu se sterilizeaza instrumentarul decat seara in anumite saloane sub pretextul ca nu este timp cand defapt fiecare salon tre sa aibe minim 2 (desi tre sa fie vreo 10minim)seturi de ustensile astfel cat timp se lucreaza cu un set celalalt sta la sterilizare!!!!!
din cata reclama se face la acele saloane la care merg eu ... sunt sigura ca au cel putin 10 seturi de ustensile .... dar atunci cine stie ce so fi intamplat ....
geta- Full Membru
-
geta a scris:din cata reclama se face la acele saloane la care merg eu ... sunt sigura ca au cel putin 10 seturi de ustensile .... dar atunci cine stie ce so fi intamplat ....
LOL
dak io imi fac reclama buna prin cunostinte ca repar masini chiar inseamna ca o fac?
.......ce sa zic.....dak u vrei sa te impaci cu idea ca ''s-a intamplat''..........
Da!!!!!!!
Si daca le sterilizeaza in sterilizator UV... , credeti-ma ca nu au fost sterilizate. Aceste sterilizatoare (UV) nu sunt acceptate de catre Directia de Sanatate, deoarece nu sunt eficiente. Ele functioneaza la o temperatura insignifianta. Ce efect asupra unui virus HIV, care, abia poate fi distrus la 160 de grade Celsius?
ok , tinand cont ca e un salon la care merg ff multe persoane publice ..At3ul a scris:geta a scris:din cata reclama se face la acele saloane la care merg eu ... sunt sigura ca au cel putin 10 seturi de ustensile .... dar atunci cine stie ce so fi intamplat ....
LOL
dak io imi fac reclama buna prin cunostinte ca repar masini chiar inseamna ca o fac?
.......ce sa zic.....dak u vrei sa te impaci cu idea ca ''s-a intamplat''..........
nu e un salon de cartier .
de acum ce sa fac ...sa intamplat ...alta data o sa am grija mai mult...
geta- Full Membru
-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|