oaaaaaaaaaaaa trendy-flendy :)))))
+5
geta
Ova-Tattoo Art
negry
At3ul
sascha
9 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
oaaaaaaaaaaaa trendy-flendy :)))))
cel mai mult ma enerveaza la moda k atunci cand se laNSEAZA da e misto..dupa cateva luni cand toata lumea are stilul respectiv si vezi 50 de oameni imbracati la fel deja ma dispera frate!!!
Re: oaaaaaaaaaaaa trendy-flendy :)))))
Cat de bine este sa fi la moda?
Cu ce te avantajeaza?
n-am inteles niciodata de unde stiu creatorii "ce se va purta sezonul acesta" , pune cineva oameni la coltz de strada sa numere culori? ... ( azi au fost 15 in rosu , 43 in verde , 20 in roz , 50in negru - cu o eroare de +/- 5 babe sterse - anul acesta se va purta... )
Cu ce te avantajeaza?
n-am inteles niciodata de unde stiu creatorii "ce se va purta sezonul acesta" , pune cineva oameni la coltz de strada sa numere culori? ... ( azi au fost 15 in rosu , 43 in verde , 20 in roz , 50in negru - cu o eroare de +/- 5 babe sterse - anul acesta se va purta... )
=))))) au viziuni il vezi pe john galliano : sa fie rosu!! si asa a fost =)))) lol jk
sa se poartre anu asta toples pe strada
si asha se facu!!!!!!!!!!
Please God let there be boobs And God made boobs and At3ul was happy
Omu` , lasa ca vine vara imediat si se face "Top Ten Sfarc" la strand
sascha a scris:cel mai mult ma enerveaza la moda k atunci cand se laNSEAZA da e misto..dupa cateva luni cand toata lumea are stilul respectiv si vezi 50 de oameni imbracati la fel deja ma dispera frate!!!
Iti dai seama ce stresata erai la scoala pe vremea comunismului, cand vedeai 400 de elevi in uniforma, toti la fel? (poate era mai bine dintr-un anumit punct de vedere)...
At3ul a scris:sa se poartre anu asta toples pe strada
si asha se facu!!!!!!!!!!
Daca nu se va face anul asta...recomandam barbatilor sa isi achizitioneze pusti de jucarie cu apa si sa ude excesiv tricourile fetelor, in zona pieptului...Rezultatul...il stiti cu totii (ma refer la cel optic si nu la posetele care le veti lua dupa ceafa... , dar merita oricum ) !!!
=))))))))))) hahahahahahahaha :D:D:D:Dnegry a scris:Please God let there be boobs And God made boobs and At3ul was happy
Cred ca la moda sunt hainele care ii stau bine unei persoane si in care se simte confortabil. Parerea mea. Din partea mea poate sa apara orice in materie de moda, eu tot in Adidas si Gore Tex - USA ma voi imbraca. Asa ma simt bine. La o intalnire mai speciala (business, nunta, botez, avort, mormantare) voi lua costumul si cravata, dar asta numai la astfel de "sarbatori". Ce-i mult strica...
^ de acord cu tine
eu imi cumpar ce imi place chiar daca e mai ieftin . important e sa ma avantajeze si sa imi stea bine ....
eu imi cumpar ce imi place chiar daca e mai ieftin . important e sa ma avantajeze si sa imi stea bine ....
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
Normal. De exemplu, am niste bocanci BIT din '95. De atunci nu mi-am mai gasit ceva care sa imi placa si sa fie de calitate - piele, interior, exterior, talpa cusuta...durabili. Deci cred ca cu astia voi iesi la pensie...ca sunt foarte pretentios. Si acum cu moda asta la incaltamine, cu botul ala rotund, imi vine sa rad...Mai bine merg descult...
Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Lun Apr 07, 2008 12:39 am, editata de 1 ori
eu sunt o norocoasa cu incalarile ..nu se strica usor ... si sincer nu am dat niciodata mai mult de 4 mil lei vechi pe o pereche de incaltari ...
am dat 4 mil pe o pereche de cizme .... care le am de 2 ani ...
imi cumpar ce imi place si ce mi se potriveste ...
cumpar si port tor felul de haine indiferent de stilul vestimentar
e nevoie si de haine sport si de cele elegante ...nu ma prea dau in vant dupa hainele de firma...
am dat 4 mil pe o pereche de cizme .... care le am de 2 ani ...
imi cumpar ce imi place si ce mi se potriveste ...
cumpar si port tor felul de haine indiferent de stilul vestimentar
e nevoie si de haine sport si de cele elegante ...nu ma prea dau in vant dupa hainele de firma...
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
...unii isi cumpara haine la 'moda'..pe care le trantesc pe ei exact cum erau pe manechin..si chiar nu le sta bine..eu prefer ceva in care sa ma simt bine..si ador hainele stramte..:X mai rar una larga.....Unii se simt bine in haine sport...altii in haine largi..altii mai elegant! fiecare cum se 'simteste')) bine:)).!
pana la urma nu monda conteaza:Ptrebe sa te imbraci cum simti u,si cum te simti mai bn
ema- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/11/2008
urasc moda mi se pare o porcarie sa vrei sa fii in moda doar pt ca asea zice altu ca se poarta culoarea aia sau stilu ala de imbracaminte .... eu unu niciodata nu ma-m imbracat la moda numai sport si larg cum mia placut mie :D ...
a da sa nu uit urasc fetele astea care sufera atata de moda si isi iau toale de o saptamana si zic ca sau invechit si ca nu mai sunt la moda
a da sa nu uit urasc fetele astea care sufera atata de moda si isi iau toale de o saptamana si zic ca sau invechit si ca nu mai sunt la moda
smiresmire- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008
)ihii...asha`s feteleee:) tre sa ne iubiti si pe noi asa cum suntem:)...
tre sa mai invatati sa va schimbati si voi cat de cat ca na asea reusiti sa stresati omu ..... pt ca iti zic eu cosmaru oricarui barbat nu e cine stie ce vise cu monstri si altele ... ci e sa mearga la cumparaturi de haine cu ubita lui )) ala e cosmar si nu vis ci un cosmar in realitate ) mai ales daca e vreuna deaia de pleaca cu tot magazinu dupa ea
smiresmire- Membru Gold
-
ihii..ce dragutz..si mie imi place sa cumpar tot magazinu`
...uhuu:)) sunt exclusaa..gata:))
...uhuu:)) sunt exclusaa..gata:))
damn me and my big mouth )
smiresmire- Membru Gold
-
adina hai sa ii facem o invitatie cu noi la cumparaturi intr'o z sa'i aratam ca te si poti distra , cate nu se pot face la cumparaturi:P
ema- Membru Gold
-
iti garantam distractie 100%
ema- Membru Gold
-