Motociclisti maniaci
+2
Ova-Tattoo Art
Maltesse Cross
6 participanți
Pagina 1 din 1
Motociclisti maniaci
dak tot este topic pt scuteristi fie si pt motociclisti...eu nu am ce poze sa pun...k nah...mereu is pe locu din spate si motoarele pe care am poze nu is a mele...mai asteptati cateva luni sa am maju si apoi pun cu mine
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
Re: Motociclisti maniaci
OK. Sa te vedem (intreg). Uite-te in link-ul de la acest subiect si deruleaza pozele in jos, sa vezi ce efecte poate avea viteza la motociclisti. Eu vreau sa te previn. Dupa ce vei vedea, vei si intelege de ce...
https://tattooart.forumgratuit.ro/extrem-accidente-off-road-f26/ce-poate-face-vitezade-neinchipuitinimaginabil-t77.htm
Sti ce spun doctorii care fac transplanturi? "Mai aveti rabdare sa vina vara, ca prelevam organe de la motociclisti". Asta nu este o gluma...Vorbesc serios. Si acum da click pe link si apoi pe celalalt, din subiect... Sa nu mamanci inainte sa vizionezi!!!
https://tattooart.forumgratuit.ro/extrem-accidente-off-road-f26/ce-poate-face-vitezade-neinchipuitinimaginabil-t77.htm
Sti ce spun doctorii care fac transplanturi? "Mai aveti rabdare sa vina vara, ca prelevam organe de la motociclisti". Asta nu este o gluma...Vorbesc serios. Si acum da click pe link si apoi pe celalalt, din subiect... Sa nu mamanci inainte sa vizionezi!!!
Vai deci m-ai inteles gresit...nu is o maniaca a vitezei ci a motocicletelor...nu imi plac speedurile eu voi avea un chopper un yamaha virago de 535...stiu k o sa zici k e prea mare pt mine si asa mai departe...dar...accidentele se pot intampla oriunde...si evident o sa fiu atenta cum conduc...oricum sitiu sa merg pe motor sa conduc...dar....nah...n'am permis si a1 nu am vrut sa imi fac pt ca nu are rost...nu imi plac motoarele mici...prefer cele mai mari si chopperele mai clasice
Ultima editare efectuata de catre Maltesse Cross in Mier Feb 20, 2008 10:28 am, editata de 1 ori
-
Am aceleasi gusturi, numai ca marca poate difera - eu sunt fun Harley Davidson!
Ova si mie imi place harleyul dar pt inceput e prea mare pt mine si nu e la fel de manevrabil ca si virago...gandeste-te k eu am doar 1.65 m
-
))) stai chill ))))) nu mai da pana mea...pt mine si virago de 535 e mare....dapoi harley-ul?ala are motoare mai mari...ar fi potrivit pt me unu de 250 da eu zis k e prea mic...si nah...tot la ala de 535 raman....uite tata se gandea sa imi ia yamaha warrior si i-am zis k vrea sa ma vada moarta prin ceva sant sau rau? da e misto motoru no comment e scos anu trecut dar are motor de 1100 e mare nici nu cred k ajung cu picioarele jos pe el...dar pt me e chiar exagerat de mare...
-
Intentionez sa dau de motor in vara asta dupa ce termin(cu bine sper) cu bacul si admiterea. Imi doresc asta de vreo 5 ani incoace.
Stiu ca din pacate e foarte periculos si la ce prioritate (NU) iti dau astia e foarte probabil sa o patesti. Eu sper sa nu am "norocul" asta. De aceea intentionez sa dau si de masina, sa ma limitez o perioada la cele 4 roti ca sa capat o oarecare experienta in domeniu, si abia apoi voi trece pe doua roti.
Stiu ca din pacate e foarte periculos si la ce prioritate (NU) iti dau astia e foarte probabil sa o patesti. Eu sper sa nu am "norocul" asta. De aceea intentionez sa dau si de masina, sa ma limitez o perioada la cele 4 roti ca sa capat o oarecare experienta in domeniu, si abia apoi voi trece pe doua roti.
Pantera- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008
Sa ai grija mare ca toti vand. Dar daca iti cade motorul nu toti iti aduc piese de schimb. Si nu cunva sa iti iei de la First Bike, ca toate sunt cu probleme si atunci cand cade nu iti aduc piese. Iti spun ca ei vand scutere, nu piese. Eu sunt si dealer de atv si scutere si fac revizii si service. Am intalnit multe astfel de cazuri. Daca iti gasesti ceva pe site-ul meu www.atvstyle.ro la motociclete, poate cumperi de la mine. Si eu asigur piese la tot ceea ce vei vedea pe site. Preturile nu sunt updatate. Dar daca gasesti ceva imi spui si iti comunic pretul actual (care este mult mai mic decat pe site). Acum s-au ieftinit mult unele produse, chiar si cu 1000-1500 de euro... Bafta!
Mersi frumos de sfaturi. Din pacate nu vad pozele de la link-ul pe care l-ai postat; nu stiu de ce nu le incarca.
Oricum, in principiu, motorul meu o sa fie adus din afara de catre taica-miu care din fericire se pricepe la chestiile astea. Si el intentioneaza sa-si cumpere din nou unul, deci se pare ca o sa am companie.
Apropo de motoare si alte tari, prin vara am fost plecata din Romania si am ramas masca atunci cand am vazut pe una dintre autostrazile din Danemarca un grup de aproximativ 10 motociclisti, toti pe Harley-uri, imbracati in piele si cu o varsta oarecum inaintata (aveau parul grizonant). Mi s-a parut foarte tare, chit ca eu nu ma dau in vant dupa Harley Davidson.
Totusi ce m-a socat(dar am inteles ca la ei nu e ceva iesit din comun) a fost un alt grup peste care am dat la o benzinarie-oamenii se tratau cu bere, chiar daca peste cateva minute i-am vazut cum o luau din loc.
Oricum, in principiu, motorul meu o sa fie adus din afara de catre taica-miu care din fericire se pricepe la chestiile astea. Si el intentioneaza sa-si cumpere din nou unul, deci se pare ca o sa am companie.
Apropo de motoare si alte tari, prin vara am fost plecata din Romania si am ramas masca atunci cand am vazut pe una dintre autostrazile din Danemarca un grup de aproximativ 10 motociclisti, toti pe Harley-uri, imbracati in piele si cu o varsta oarecum inaintata (aveau parul grizonant). Mi s-a parut foarte tare, chit ca eu nu ma dau in vant dupa Harley Davidson.
Totusi ce m-a socat(dar am inteles ca la ei nu e ceva iesit din comun) a fost un alt grup peste care am dat la o benzinarie-oamenii se tratau cu bere, chiar daca peste cateva minute i-am vazut cum o luau din loc.
Pantera- Membru Silver
-
"Visul American". Asta este si visul meu - mai putin treaba cu berea la volan. Casca nazista am eu, tu ia-ti motorul...
Aseara in club m-am intalnit cu Alex un prieten bun care e plecat in Amsterdam a fost in Romania ca si-a vandut un motor si pt ceva mostenire si el are Harley si am vb cu el despre motoare ca eu s-ar putea sa am un Dragstar de 650 sau Virago de 535 si mi-a zis k dak asw avea ceva experienta ar fi bine Dragstarul k e mai stabil decat Viragoul...dar cum is incepatoare mi-o recomandat Virago de 250 sau daca il stabilesc cat de cat sa iau ala de 535 k e mai manevrabil ca Dragstarul...eu cred k raman la Virago pe moment si apoi iau un Dragstar...aabia apoi cred k iau un Harley care e musai...visul asta mi-l indeplinesc
uiteti-va aici
uiteti-va aici
-
Pantera. Ca sa vezi pozele din linkul de mai sus, trebuie sa intri pe PRODUSE, iar apoi pe MOTOCICLETE. Linkul deschide pagina HOME.
Am facut deja asta, doar ca nu incarca pozele de la motociclete...
Pantera- Membru Silver
-
nha eo am o coaja de motor... o TULA ruseasca... dar am avut niste probleme a nu gaseam baterie sau pedala a iei... si pana am gasit m`au aranjat vecinii... ne stand la curte... o tin in scara blocului...
@pantera: du`te la motorrock - bucov - ploiesti acolo vezi si tineri si batrani
@at3ul: nush cine canta dar dak vrei iti downloadez melodia direct de pe clip
ahh si`am mai vazut youtube smart cu motor de hayabusa... aia mi`ash lua si eo
@pantera: du`te la motorrock - bucov - ploiesti acolo vezi si tineri si batrani
@at3ul: nush cine canta dar dak vrei iti downloadez melodia direct de pe clip
ahh si`am mai vazut youtube smart cu motor de hayabusa... aia mi`ash lua si eo
E Romania, cedrik. Aici nu poti sa iti lasi nici constiinta la o parte, ca si pe aia ti-o fura...
tula au fost bune la vremea lor numai ca problema lor era ca aveau racire fortata pe aer. Eu am avut tot asha o coaje de yamaha de 125 si o honda de 80 cc din 1988 Acum sunt conservar dar cu inima tot la motoare Ma bate gandu la un virago de 2 jumate sau un vulcan de 1500cc Da vulcanu e nesigur, datorita pretului
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Data de inscriere : 06/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum