Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

www.tattoo-studio.ro

3 participanți

In jos

www.tattoo-studio.ro Empty Re: www.tattoo-studio.ro

Mesaj Scris de At3ul Lun Feb 25, 2008 8:25 am

din ce am avazut in poze salonul nu arata rau...iar despre poize la tattoo un sfat pt el foloseste un aparat digital mai bun ca sa ai claritate la poze....unele nu se intzeleg bine....

iar ca lucrature sunt tatuaje care imi plac si sunt si tatuaje care nu imi plac....dar asta e irelevant....

are o poza in care se vede ca poarta manusi....e bine

Very Happy

nu pot sa imi dau cu presupusu cat de bine lucreaza pt ca nu sunt de nivelul in care sa pot face asta

dar salonul arata ingrijit....(am vazut saloane nasoale rau da nu stiai care este scaunul de haine si care este scaunul pe care o sa stai tu Very Happy)
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

http://www.fashionabletattoos.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Iun 24, 2008 8:57 pm

Salonul asta s-a transformat in magazin de ceasuri...Ha,ha...era foarte tare pe vremuri...Smile
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Sam Dec 06, 2008 1:02 am

At3ul a scris:din ce am avazut in poze salonul nu arata rau...iar despre poize la tattoo un sfat pt el foloseste un aparat digital mai bun ca sa ai claritate la poze....unele nu se intzeleg bine....

iar ca lucrature sunt tatuaje care imi plac si sunt si tatuaje care nu imi plac....dar asta e irelevant....

are o poza in care se vede ca poarta manusi....e bine

Very Happy

nu pot sa imi dau cu presupusu cat de bine lucreaza pt ca nu sunt de nivelul in care sa pot face asta

dar salonul arata ingrijit....(am vazut saloane nasoale rau da nu stiai care este scaunul de haine si care este scaunul pe care o sa stai tu Very Happy)

nu vreau sa fiu rautacios, dar intr-un salon nu cred ca exista asa ceva, mai ales ca sant controale, de la opc si sanepid , poate erai la cineva in casa sau o camara sau eu stiu ce era si ai confundat-o cu un salon, imi pare rau ca afirmi ceva ce nu stii , sau nu stii regulile de baza intr-un salon , mai intai informeazate si apoi exprimate in cazul respectiv bafta

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 142
Varsta : 48
Data de inscriere : 04/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Dec 07, 2008 10:28 pm

Pai odata ce scrie in link "studio" inseamna ca se considera salon, nu?
Nu suntem rautaciosi, suntem realisti, avertizam publicul sa se fereasca de cei care ii pot infecta cu H.I.V. sau HVB.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Lun Dec 08, 2008 1:47 am

si cati sant care fac si in ziua asta tatuaje in asemenea mod , si care n-au cunostintele de elementare de igiena cum treb respectat igiena la locul de munca(sau unde fac tatuajul sau tatuajele) sau sa sterilizeze ceva , sincer din procentaj 100% daca stiu 15%cei care fac acasa,. realitate este de multe ori cam prea aspra ....................................
intelegi voi , ca cei care fac home made nu investesc in soulutii pt sterilizare- igiena ,multi se multumesc ca fac un tattoo , au un ban in buzunar si atat nimic mai mult, ar fii multe de discutat pe tema asta

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Lun Dec 08, 2008 11:12 pm

in oricare link se poate specifica ca ie studio, poate are un nume studioul respectiv , se poate verifica daca este legal , si atunci persoana sa-si exprime o parere,realitatea este de obicei alta decat pare, si multi stiu asta

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Dec 15, 2008 8:34 pm

deep feeling tattoo a scris:si cati sant care fac si in ziua asta tatuaje in asemenea mod , si care n-au cunostintele de elementare de igiena cum treb respectat igiena la locul de munca(sau unde fac tatuajul sau tatuajele) sau sa sterilizeze ceva , sincer din procentaj 100% daca stiu 15%cei care fac acasa,. realitate este de multe ori cam prea aspra ....................................
intelegi voi , ca cei care fac home made nu investesc in soulutii pt sterilizare- igiena ,multi se multumesc ca fac un tattoo , au un ban in buzunar si atat nimic mai mult, ar fii multe de discutat pe tema asta

study Sa te multumesti ca ai un ban in buzunar, nu este de ajuns, din punctul meu de vedere. Atat calitatea tatuajului, cat si partea de igiena sunt aspecte foarte importante. Nu trebuie neglijate...aviz amatorilor!!!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat