Nou-TRICOURI Tattoo
+6
paulhd2003
Sandra
dragon
Adina
geta
Ova-Tattoo Art
10 participanți
Pagina 1 din 1
Nou-TRICOURI Tattoo
Vrem sa va anuntam oficial ca saptamana aceasta, vom incepe livrarile de tricouri personalizate si in toamna bluze, cu domeniul Tattoo si Body-Piercing. Le veti putea gasi si pe site, la rubrica Magazin Imbracaminte Tattoo & Piercing, rubrica unde puteti identifica si codul produsului. Comenzile se vor trimite pe mail si se va specifica atat codul cat si marimea. Culoarea produselor va fi neagra si produsele vor fi doar de calitate superioara din bumbac. In curand, toate produsele vor fi Made in USA. Iata cateva modele:
Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Vin Apr 04, 2008 8:13 pm, editata de 1 ori
Re: Nou-TRICOURI Tattoo
imi place primul si ultimile 2 modele
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
super vreau si eu asa ceva
dragon- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/03/2008
foarte tare!
Sandra- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 36
Data de inscriere : 17/03/2008
marfa tricourile....cele mai marfa sunt primul si al doilea...asa simple nu impopotonate cu tot felul de desene asemenea tatuajelor manelistilor
dodolino- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 24/02/2008
Ova se pare ca deja lumea vrea spunene si pretul si daca merge sa facem la comanda sa stim ca suntem multi care vrem asa ceva
dragon- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/03/2008
Zilele astea va aparea si pretul pe site. Tricourile sunt in lucru si sunt deja si pe site, la rubrica Magazin imbracaminte tattoo, dar inca nu putem face un pret, deoarece nu stim exact toate costurile. Daca veti urmari pe site, saptamana aceasta vor aparea si pretul produselor si noi modele de domeniul Piercing. Oricum voi anunta din nou aici pe forum! Bafta tuturor si va multumesc pentru sustinere!
dodolino- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 24/02/2008
Din cauza faptului ca suntem foarte inapoiati in tehnologie, am ajuns la concluzia ca ramanem la primele 2 modele. Imi pare rau, dar asta e policromia din Romania. Aici, nimic nu se poate, numai se spera, ca in curand... Modelele, atat pentru gama tattoo, cat si pt. gama piercing, vor fi cele expuse pe site. In viitor, daca treaba incepe sa miste, vom produce si modele feminine, iar in toamna, vrem sa producem modele pe bluze mai groase, tot negre si cu maneca lunga. Cred ca va vom convinge cu calitatea superioara a produselor noastre. Am apelat la aceasta varianta, deoarece in shopping-centers gasim doar imbracamine la duzina, facute la norma, ieftine si de foarte proasta calitate. Ba au cusatura slaba si se duce la 2-3 spalari, ba au materiale proaste, ba croiuri lipsite de bun gust.....
Ova, eu am facut la noi cateva tricouri, probabil am trimis si tie, imrpimarea este foarte buna, am de aproape doi ani tricoul si incepe sa faca gauri si imrpimarea tot acolo e:)) daca vrei te ajut, sunt printre putinele din tara care imprima in acest stil. Ca idee si sfat: sa nu faci mai mult de 50 de tricouri. Daca in jumate de an am vandut 70 tricorui , restul in promotii, e mult... SI la mine a fost solicitare mare cand au vazut designul si cand am pus pe stoc au cumparat 10-12 persoane:))) si avand in vedere calitatea tricourilor, care nu au fost ieftine deloc, bumbac100% imprimare fata spate pret: 39 lei parca / tricou .. hm... Scoate doar o serie minnima, si dupa aia vezi tu cum e piata si in functie de cerere mai scoti. Bafta si succes
Acum trebuie sa ma gandesc...ca vreau sa schimb multe. De asta stau deoparte...
Subiecte similare
» Tricouri Tattoo
» 8 varfuri tattoo otel si 2 imbusuri tatuaje tattoo tatuaj ta
» ROMANIAN TATTOO'S - Portal Galerii Foto Tattoo
» angajez artisti tatuatori
» KIT TATTOO COMPLET cu masina tattoo profesionala de tatuat (
» 8 varfuri tattoo otel si 2 imbusuri tatuaje tattoo tatuaj ta
» ROMANIAN TATTOO'S - Portal Galerii Foto Tattoo
» angajez artisti tatuatori
» KIT TATTOO COMPLET cu masina tattoo profesionala de tatuat (
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: