Piercing in gland sau asa-zisa p***:)) +18
+10
At3ul
Demi
ezelvmf
norocosu
paulhd2003
Maltesse Cross
sascha
geta
simonabeuca
Ova-Tattoo Art
14 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Piercing in gland sau asa-zisa p***:)) +18
Cred ca pentru inceput, putem sa spunem ca acestui gen de piercing ii putem gasi rostul, aviz amatorilor de infidelitati:
Sa auzim ce aveti de spus...
Sa auzim ce aveti de spus...
Re: Piercing in gland sau asa-zisa p***:)) +18
oare cum e sa faci sex cu unul acre are asa ceva in penis?
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
lacatul ala e pus doar pt joaca si am un prieten german care are pierce in ata penisului si l am intrebat cum e cand se **** si mia zis k fetelor le place sa io suga si sal simta deci nu cred k e rau sa faci sex cu o persoana cu piercing mai jos de buric
Ne-am prins ca este doar o fantezie !Faceam si noi glumite ironice...Cred ca piercingul in penis este placut doar la sexul oral...poate si la cel clasic,dar mie personal mi-ar fi teama...poate leza mucoasa vaginala si implicit colul uterin...asta poate duce in timp la leziuni mai mult sau mai putin maligne...poate sunt putin ''demodata'' sau circumspecta,sau poate doar matura.
cine sa fie mik lacatul sau penisul ?
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
da bah e chiar misto numa sa vie inchis bine sa nu se piarda ceva prin tine )))) deci sa revin on...pai plm...nush...adik mie imi place daca parteneru are asa ceva ii mai misto senzatia and shit...sh oral chiar k ai face mult nu de alta dar te-ai juca cu pierceulsascha a scris:lacatul ala e pus doar pt joaca si am un prieten german care are pierce in ata penisului si l am intrebat cum e cand se **** si mia zis k fetelor le place sa io suga si sal simta deci nu cred k e rau sa faci sex cu o persoana cu piercing mai jos de buric
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
''Are'' dreptate Maltesse Cross,incerci sa-l exciti(pe lacat) pana se deschide!!!!!!!
despre bile {in penis evident vad ca nu spune nimeni}. rog pe cai care au conceptii gen''numai puiscariasii au , etc'', sa se abtina.o intrebare pt cei care se ocupa de piercing.: daca uncorp strain este acceptat de organism timp de mai multi ani, exista posibilitatea ca la un moment daorganismul sa-l respinga ?
norocosu- Pionier
-
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 47
Data de inscriere : 04/06/2008
norocosu a scris:despre bile {in penis evident vad ca nu spune nimeni}. rog pe cai care au conceptii gen''numai puiscariasii au , etc'', sa se abtina.o intrebare pt cei care se ocupa de piercing.: daca uncorp strain este acceptat de organism timp de mai multi ani, exista posibilitatea ca la un moment daorganismul sa-l respinga ?
Subiectul este postat la rubrica "Crazy Arts". https://tattooart.forumgratuit.ro/crazy-arts-f59/montare-bile-in-penis-la-salonul-tattoo-art-petrosani-hd-t531.htm Mai multe detalii pe www.tattooart.ro si privat me: TattooArtStyle (ID Yahoo).
Ca raspuns la intrebare, iti spun ca nu exista aceasta posibilitate, ca organismul sa respinga un corp strain, dupa mai multi ani. Ori la inceput, ori niciodata!
m-am linisit.Ova-Tattoo Art a scris:norocosu a scris:despre bile {in penis evident vad ca nu spune nimeni}. rog pe cai care au conceptii gen''numai puiscariasii au , etc'', sa se abtina.o intrebare pt cei care se ocupa de piercing.: daca uncorp strain este acceptat de organism timp de mai multi ani, exista posibilitatea ca la un moment daorganismul sa-l respinga ?
Subiectul este postat la rubrica "Crazy Arts". https://tattooart.forumgratuit.ro/crazy-arts-f59/montare-bile-in-penis-la-salonul-tattoo-art-petrosani-hd-t531.htm Mai multe detalii pe www.tattooart.ro si privat me: TattooArtStyle (ID Yahoo).
Ca raspuns la intrebare, iti spun ca nu exista aceasta posibilitate, ca organismul sa respinga un corp strain, dupa mai multi ani. Ori la inceput, ori niciodata!
norocosu- Pionier
-
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 47
Data de inscriere : 04/06/2008
eu am unu. e misto
pana acum nu am avut plangeri in privinta lui "lea placut "
ezelvmf-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 44
Data de inscriere : 01/04/2009
Daca as fi baiat nu mi`as face asa ceva, sincer Mi se pare extrem de dureros si de incomfortabil .
da problema sta in felul urmator:
1 chiar nu este dureros
2 incomfortabil maxim 1 sapatmana....merita
3 daca ai cercei finutzi si nu 2 rotzi de bicicleta nu raneste mucoasa
daca itzi agatzi o gantera.... ura si de la capat
ps am 2 cercei
1 chiar nu este dureros
2 incomfortabil maxim 1 sapatmana....merita
3 daca ai cercei finutzi si nu 2 rotzi de bicicleta nu raneste mucoasa
daca itzi agatzi o gantera.... ura si de la capat
ps am 2 cercei
At3ul-e, daca esti amabil, poti sa-mi dai si mie niste indicatii ptr. ingrijire ? Mentionez ca mi-am facut piercing in frenulum acum 30 de minute =)) ! Te rog sa-mi spui cum sa-l ingrijesc pe baza observatiilor tale (tinand cont ca ai 2)..... ca de citit am citit tot ce se poate (in engleza, ca in romana n-am gasit) ! Orice mic detaliu este de mare ajutor, please....!!!
bLind- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 303
Varsta : 36
Data de inscriere : 06/08/2009
spalat cu apa si sapun , dupa care cu apa cu sare , de 5-8 ori pe zi cam 7 zile sau pana la vindecare(in mod normal in maxim 7 zile trebuie sa se vindece)obligatoriu la prima ora, dupa fiecare urinare , si inainte de culcare (in perioada de vindecare si imediat dupa daca nu te protejezi poti contacta diferite boli datorita ranilor)
fara sex 7 zile (sau pana la vindecare)dupa vindecare ai grija si nu forta ca sa nu al rupi de aceea cel putin inca 7 zile daca faci sex fa-l cu prezervativ (valabil in functie de tipul cercelului deoarece nu stiu de care ai si ce marime au bilele )
dupa cu placere =))
fara sex 7 zile (sau pana la vindecare)dupa vindecare ai grija si nu forta ca sa nu al rupi de aceea cel putin inca 7 zile daca faci sex fa-l cu prezervativ (valabil in functie de tipul cercelului deoarece nu stiu de care ai si ce marime au bilele )
dupa cu placere =))
Deci nu folosesc nici-un unguent !? Si tinand cont de faptul ca nu sunt circumcis, trebuie sa fie piercing-ul cat mai "aerisit" ? si auzisem ceva de purtat prezervativ o anumita perioada.... pentru protejare (nu la contact sexual, ci de pantaloni )??????
bLind- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 303
Varsta : 36
Data de inscriere : 06/08/2009
avand in vedere ca nu esti circumcis da tre sa stea aerisit
chiloti curatzi si NU NU PORTI PREZERVATIV IN TIMPUL ZILEI tocmai ca sa stea aerisit
pt protejare chilotii care trebuiesc neaparat calcati in aceasta perioada
prin calcare caldura ii sterilizeaza
in aceasta zona se vindeca foarte repede
din punctul de vedere al unguentului se poate folosi baneocin
eu unu nu am folosit .....
chiloti curatzi si NU NU PORTI PREZERVATIV IN TIMPUL ZILEI tocmai ca sa stea aerisit
pt protejare chilotii care trebuiesc neaparat calcati in aceasta perioada
prin calcare caldura ii sterilizeaza
in aceasta zona se vindeca foarte repede
din punctul de vedere al unguentului se poate folosi baneocin
eu unu nu am folosit .....
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» 2nd Face Tattoo & Body Piercing - Salon tatuaj si piercing
» Piercing in nas
» Bizar-piercing
» piercing in burik
» Tricouri Piercing