Apartament cu 3 camere - centru (Constanta)
2 participanți
Pagina 1 din 1
Apartament cu 3 camere - centru (Constanta)
Vand apartament cu 3 camere in Constanta situat la 1 km de centru, cu vedere la mare, cu 1 supermarket in zona, curand deschidere mall aproape de bloc ... locatie buna, este aranjat, curat, cu imbunatatiri : gresie, faianta, aer conditionat, parchet bambus, spoturi; etaj intermediar, 3 balcoane.
Pret:130.000 euro (se poate discuta)
Pret Nou: 108.000 Euro! [Nu se mai negociaza deloc]
Relatii la nr de tel : 0721.730.080
Pret:
Pret Nou: 108.000 Euro! [Nu se mai negociaza deloc]
Relatii la nr de tel : 0721.730.080
Ultima editare efectuata de catre Fraise in Joi Ian 01, 2009 2:03 am, editata de 1 ori
Re: Apartament cu 3 camere - centru (Constanta)
Pot sa iti dau 100.000 euro sau un spatiu comercial (5 incaperi + toaleta) gata amenajat in Petrosani-centru + 55.000 euro. Astea 2 ar fi variantele mele.
Spatiul este cu bransament separat, intrare separata, gresiat tot, termopane, rigipsat...apometre...
Spatiul este cu bransament separat, intrare separata, gresiat tot, termopane, rigipsat...apometre...
Pai ce fac?! Sa ma mut in Petrosani? No way ... ! Noi vrem tot in Constanta sa stam nu sa plecam in alta localitate , dar la casa/vila ... Negocierea o fac parintii mei, nu eu. De aceea am pus si nr de telefon.
Apartamentul il las la 108.000 Euro!
Inca este la vanzare!
P.S. La Multi ANi pt 2009!
Inca este la vanzare!
P.S. La Multi ANi pt 2009!
Prea tarziu. Acum mi-am luat in Italia. Ma stabilesc la Verona...Imi pare rau, sincer. As fi luat atunci apartamentul. Mersi oricum. Salut!
Ova- Vizitator
Subiecte similare
» ATV Linhai - Centru Vanzari
» Constanta
» Saloane tattoo & p. CONSTANTA
» Saloane t.& piercing CONSTANTA
» Constanta
» Saloane tattoo & p. CONSTANTA
» Saloane t.& piercing CONSTANTA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum