Cateva recomandari - poze tatuaje - stiluri noi
+33
uzzyRap
pixxel
senzation
knife
everdmx
kiddotattoo
gavanel
Andrei00
engel_girl
tecton2010
alexcraca
sicko
MissPiX
nosferatum
Bogdan_03
idpogo
tattoos
ema
nick_style
insomnia
cr15t1an0
smiresmire
hirisz
b3b3loosha
vulpea_cu_flori
Nightwish
black_weed
geta
anda
sonyca
melinda
sascha
Ova-Tattoo Art
37 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Cateva recomandari - poze tatuaje - stiluri noi
Sa nu intri in apa. E simplu. In apa unde se mai scalda si altii sau care ar putea fi poluata cu ceva.
no sa pot.. si la mare nu pot renunta..pentru ca am platit deja tot.. cazare bilet tot.. si trebe sa ma duc.. dar ce pot pati..? ca mie mia zis ca daca e asa micut..are nush 4 cm, 5maxim, o zis ca intro saptamana e vindecat.. si ca trebe sa am grija de soare.. sal dau cu protectie mare si o sa fie ok. ce pot sa patesc de la apa sarata..? ca daca stam sa ne gandim..nici apa din casa..de la dush nu e perfect curata. si dush tot trebe sa fac..ca in 2008 oamenii se spala ) [ glumesc ] daca il dau cu crema si apoi protectie mare..dinaia pentru copii ca aia e protectie High. pot patii ceva?
sonyca- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Data de inscriere : 08/07/2008
sonyca a scris:no sa pot.. si la mare nu pot renunta..pentru ca am platit deja tot.. cazare bilet tot.. si trebe sa ma duc.. dar ce pot pati..? ca mie mia zis ca daca e asa micut..are nush 4 cm, 5maxim, o zis ca intro saptamana e vindecat.. si ca trebe sa am grija de soare.. sal dau cu protectie mare si o sa fie ok. ce pot sa patesc de la apa sarata..? ca daca stam sa ne gandim..nici apa din casa..de la dush nu e perfect curata. si dush tot trebe sa fac..ca in 2008 oamenii se spala ) [ glumesc ] daca il dau cu crema si apoi protectie mare..dinaia pentru copii ca aia e protectie High. pot patii ceva?
Eu nu am specificat nimic referitor la apa de la dus, vana sau chiuveta. El trebuia sa iti spuna ca nu e indicat sa iti faci tatuajul daca pleci la mare, dar a vrut doar sa iti ia banii. Eu refuz tatuaje multe pe tema asta. Dar mie imi pasa de sanatatea clientului. Ma pun in locul fiecaruia. Dar nu toti sunt asa...trebuia sa te reprogrameze dupa ce vi de la mare. Si tu trebuia sa te gandesti la tatuaj mult mai din timp, nu acum cand mergi la mare, sa vada lumea ca ti-ai acoperit cicatricea. Nu te supara pe mine, eu sunt mai cinic de fel, dar pun suflet. Si tatuajele se fac in perioada rece a anului, nu vara. Poti sa faci si cancer de piele, daca te expui cu tatuajul nevindecat la soare, sau vindecat superficial, pana textura pielii nu a revenit la normal 100%. Sa nu te superi pe mine, dar iti spun doar adevarul. Asta era obligatia artistului sa te instiinteze...Bafta multa!
nu ma supar stai linistit... ai cam bagat frica in mine..sincer iti zic.. cred ca o sa cam stau pe uscat
sonyca- Membru Bronz
-
sonyca a scris:nu ma supar stai linistit... ai cam bagat frica in mine..sincer iti zic.. cred ca o sa cam stau pe uscat
Eu nu vreau sa bag frica, ci sa previn oamenii, sa nu isi faca rau cu mana lor. Sunt realist si in cunostinta de cauza!
stiu..te cred! matusha mea are cancer de piele..de la soare.. o avut o alunita mare pe spate.. a ranito..apoi a stat la soare.. si de vreun an are cancer de piele..depistat abia acum 3 luni.. acum e in metastaza.. chiar nash' vrea sai calc pe urme o sa am mare grija.. o sa il adapostesc de soare bine..si in caz ca intru in apa.. o sa am grija sa nu stau mult. imi place apa ff mult.. am obiceiu sa stau mult. dar o sa am grija sa intru ca sa ma racoresc si sa ies. sper ca va fi ok..oricum iam spus si azi cand neam intalanit in oras ca dupa ce vin de la mare ma duc la el sa vada cum arata tattoo..
sonyca- Membru Bronz
-
ms mult de tot, si ms si de sfaturi... chiar daca ma repet.. sper sa fie ok.. noapte buna,mi'a facut placere sa vorbesc cu tine poate o sa avem ocazia sa ne si cunoastem vreodata. ca doar petrosani - hunedoara , nu'i mult. noapte buna ! am sa te tin la curent
sonyca- Membru Bronz
-
sper sa iti priasca la mare si sa nu ti se decoloreze tatuajul sau sa ai alte probleme!
see you!
see you!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
uite acum ma apuc sa imi fac bagajul.. la 7 si 20 am trenul. o sa fie ok:) o picat deja cojita si tot. pot sal dau deja cu orice crema hidratanta, si la mare cu protectie mare. ne vedem cand vin. aveti grija de voi.
sonyca- Membru Bronz
-
distractie la maxim !si sa ai numai zile insorite sonyca!
sa vii cu poze!
sa vii cu poze!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Sa revenim la subiect, ca tindem sa deviem iar. Recomandari tatuaje...
sper ca postez unde trebuie mi`a pus Dumnezeu mana in cap, sau nu )... ideea e ca am castigat un concurs, al carui premiu consta intr`un tatuaj la un salon (yakuza din cluj), am mai fost pe la ei, dar pt pierce... eu as vrea o luna (si`un luceafar langa =)))... am glumit) si o data in cifre romane, pe gat sau undeva pe lateral in talie :-s ... oricum, ziceti`mi pls care ar fi zona cea mai ferita de durere, din ce stiti voi )? stiu ca depinde de fiecare, dar cat de cat...
ah si felicitari pt forum!
ah si felicitari pt forum!
anda-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 35
Data de inscriere : 18/07/2008
Cred ca zona cea mai putin dureroasa este omoplatul si umarul, dar pe umar nu da bine la o domnisoara...
de ce sa nu dea bine la o domnisoara??? urasc normele astea tampite ale societatii daca stii cum sa-l porti poti sa fii feminina si cu umarul tatuat
Din punctul meu de vedere iti dau dreptate, insa daca faci un sondaj, vei vedea ca dintr-o suta de oameni, doar 1 spune ca da bine...
interesante
mie imi place al tau -desi nu se vede prea bine ...
mie imi place al tau -desi nu se vede prea bine ...
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
:D
hey am revenit de la mare totul e ok cu tattoo culoarea e minunata si nam avut probleme cu el. lam tinut tot timpu cu crema protectoare 50 uv si chiar daca am avut bikini si o stat in plin soare,se comporta bine.
sonyca- Membru Bronz
-
Bravo, sonyca, asa si trebuie. Soarele e un dusman foarte mare al tatuajelor si lumea nu vrea sa inteleaga ca ele trebuie executate inafara lunilor de vara. In Romania este chiar invers...
mna.. daca stiam si eu asta.. il faceam dupa ce se termina vara. Dar e ok si acum. Ce sa zic.. romania a ramas in urma in foarte multe domenii de aia se intampla atatea lucruri care ne dau de gandit ca lumea nu e prea receptiva la nou... ma mai gandesc sa mai fac unu micut la glezna dar astept sa trec bacu si vedem apoi. si la pirceuri mai am unu pe lista inafara de cel din nas
sonyca- Membru Bronz
-
black_weed- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 35
Data de inscriere : 11/07/2008
Salut,
Am si eu o dilema.... vreau un tatuaj ceva in genul acestui tatuaj http://www.kinxi.com/wp-content/uploads/2008/02/shoulder_tattoo_01.jpg
si as vrea sa stiu cine poate sa mi-l faca si cam cat m-ar costa.......
e primul tatuaj pe care vreau sa mi-l fac si inca nu m-am decis daca sa fie permanent sau temporar.
Am si eu o dilema.... vreau un tatuaj ceva in genul acestui tatuaj http://www.kinxi.com/wp-content/uploads/2008/02/shoulder_tattoo_01.jpg
si as vrea sa stiu cine poate sa mi-l faca si cam cat m-ar costa.......
e primul tatuaj pe care vreau sa mi-l fac si inca nu m-am decis daca sa fie permanent sau temporar.
Nightwish-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Data de inscriere : 09/08/2008
La salonul Tattoo Art se poate. E foarte greu genul acesta. Suna la 0726.013.100 si iti voi spune cam cat te costa. Bafta!
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Iata cateva poze!!!
» cateva flash uri
» Cateva designuri si tatuaje temporare
» Cateva intrebari
» noi poze pe www.fashionabletattoos.ro
» cateva flash uri
» Cateva designuri si tatuaje temporare
» Cateva intrebari
» noi poze pe www.fashionabletattoos.ro
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun