Testul cu Xilina !!!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Testul cu Xilina !!!
Stie cineva cum se face amestecul ce urmeaza a fi injectat subcutanat clientului, pentru a-i face testul de alergie la anestezia pe baza de penicilina? Daca da, asteptam sa ne explicati variantele voastre. Si ma refer aici in special la artistii saloanelor din Romania...
Re: Testul cu Xilina !!!
Noi recomandam pentru tatuaje anestezia care nu se injecteaza asa nu poate egzista reacti adverse profunde lasand Clientul cu urmari pe perioade de ore sau chiar zile dupa efectuare acestor injecti cu xilina. Noi avem ceva produse de anestezie chiar si pt Body Piercing si garantam 100% pentru efectul lor. Stima
Conducerea Cobra Tattoo Supplies
Lasand la o parte erorile ortografice care deja sunt o normalitate va semnalez o situatie dezavantajoasa pentru firma dvs.CobraSupplies a scris:Noi recomandam pentru tatuaje anestezia care nu se injecteaza asa nu poate egzista reacti adverse profunde lasand Clientul cu urmari pe perioade de ore sau chiar zile dupa efectuare acestor injecti cu xilina. Noi avem ceva produse de anestezie chiar si pt Body Piercing si garantam 100% pentru efectul lor.
Stima
Am intrat pe website-ul domniei voastre iar la un simplu search pentru Anestezic iata ce apare in poza de mai jos:
Aveti dreptate, ce-o avea domnule lumea asta nebuna cu dvs. chiar nu pot sa imi dau seama
Va doresc o zi extraordinara din toate punctele de vedere!
Buna ziua Stimata Client,daca suntetii. Va multumim inca o data pentru observatia dumneavoastra.. Au mai sesizat si alti clienti si pe aceasta cale tin sa mai citeasca si altii in afara de cei de pe forum.
Aceasta poza care o aratati este in versiunea : "ENGLISH" si nu in "ROMANESTE" pentru a gasi un (Anestezic) in aceasta versiune va rugam sa scrieti "ANESTHETIC" fin corect in limba engleza..
Daca doriti apasati steagul din dreapta sub banerul mare si o sa gasiti varianta romana unde cred ca va este mai usor sa gasiti acele produse care le doriti sa le puneti in motorul personal de cautare care le avem pe stoc cu numele de " ANESTEZIC" si nu numai ....
Nu ne permitem sa scoatem varianta in engleza de le site pentru ca siteul este international si nu numai pentru cei din Romania...
VA MULTUMIM pt observatie si daca mai aveti intrebari va asteptam si pe forumul nostru.
O zi buna la Toata lumea
Aceasta poza care o aratati este in versiunea : "ENGLISH" si nu in "ROMANESTE" pentru a gasi un (Anestezic) in aceasta versiune va rugam sa scrieti "ANESTHETIC" fin corect in limba engleza..
Daca doriti apasati steagul din dreapta sub banerul mare si o sa gasiti varianta romana unde cred ca va este mai usor sa gasiti acele produse care le doriti sa le puneti in motorul personal de cautare care le avem pe stoc cu numele de " ANESTEZIC" si nu numai ....
Nu ne permitem sa scoatem varianta in engleza de le site pentru ca siteul este international si nu numai pentru cei din Romania...
VA MULTUMIM pt observatie si daca mai aveti intrebari va asteptam si pe forumul nostru.
O zi buna la Toata lumea
Sincer eu daca dau acel cuvant imi arata.. incercati alt program , uni au probleme cu firefox si explorer. Bafta
Vand crema anestezica EMLA , DEEP NUMB , DR. NUMB , (tatuaje,body piercing,body waxing )
50 lei / 10 grame
0726735930
50 lei / 10 grame
0726735930
e2die14- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 37
Data de inscriere : 09/08/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum