Cicatrice , help me.
3 participanți
Pagina 1 din 1
Cicatrice , help me.
buna, sunt nou pe forumul acesta.. si as vrea un pierce in buza.
am vorbit cu ai mei, deci nu asta e problema ^^. problema este urmatoarea : o sa ramana cicatrice vizibila, dupa ce imi scot pearce-ul? deci daca se simte putin la atingere, asta nu e o problema.. dar se vede tare asa, la ochiul liber?.. nu stiu cum sa spun.. deci nu prea vreau sa se vada. XD
astept un raspuns, multumesc.
am vorbit cu ai mei, deci nu asta e problema ^^. problema este urmatoarea : o sa ramana cicatrice vizibila, dupa ce imi scot pearce-ul? deci daca se simte putin la atingere, asta nu e o problema.. dar se vede tare asa, la ochiul liber?.. nu stiu cum sa spun.. deci nu prea vreau sa se vada. XD
astept un raspuns, multumesc.
Denis-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 28
Data de inscriere : 22/03/2009
Re: Cicatrice , help me.
a, si am vrut sa va mai intreb ceva.
.. doare?! explicati-mi va rog cam tot ce tine de acest subiect, multumesc anticipat.
.. doare?! explicati-mi va rog cam tot ce tine de acest subiect, multumesc anticipat.
Denis-
mda si eu sunt nou pe forum dar nu asta conteaza...nu doare piercingul in buza....si partea cu vazutul nu se vede decat daca te uiti foarte atent de aproape...dar si atunci de vede putin....nu doare deloc..chiar astazi i-am facut un asemenea pierce unei colege in buza de sus si era foarte incantata...avand in vedere faptul ca la inceput era moarta de frica...ca daca o doare...dar a zis ca nici nu a simtit cand i-am bagat acul...adik branula...
cretzctz-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2009
aha, ok. mersi mult.
si acea anestezie pe baza de lidocaina , este necesara ,.. sau se face? xD .. mersi mult pentru raspuns.
si acea anestezie pe baza de lidocaina , este necesara ,.. sau se face? xD .. mersi mult pentru raspuns.
Denis-
s`ar putea sa fie too late, dar mie mi`a facut anestezie cu spray din`ala cu care iti da si la stomatologie :d si a durut un pic cand mi`a trecut acul prin piele dar a fost ok )
MaDeLeine- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/07/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|