pierce in buza plus buba....
5 participanți
Pagina 1 din 1
pierce in buza plus buba....
buna.. mi-am facut un pierce in buza acum 3 zile si mi-a iesit o buba pe langa el, pe parte din afara.... am uitat sa mentionez ca nu am sterilizat piersul, mi l-a facut o prietena care "stia" sa faca.... si imi dau intr-una cu apa de gura cu propolis, sa se desumfle, dar tot umflata sta si azi ma duc sa iau unul cu tija si mai lunga, nu stiu cat are asta, dar la magazin mi-a spus ca e bun ptr prima data..... [b] HELP!!!
nena-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 35
Data de inscriere : 21/05/2009
Re: pierce in buza plus buba....
probabil s-a infectat...exact asa am patit eu la spranceana si l-am tinut 4 luni , il dezinfectam in fiecare zi si degeaba iar pana la urma a trebuit sa-l scot.si eu am facut cam aceeasi tampenie , am cumparat pierceu si nu l-am sterilizat iar gaura am dat-o intr-o scara de bloc.. ah si mai scapasem pierceu in noroi inainte sa mi-l dau ) nici nu ma mira ca nu voia sa se vindece.incearca sa schimbi tija cu una mai mare(14 mm) si inainte sa o pui fierbe-o de 2 ori cate o ora.eu asa am facut cu celelalte 3 pierceuri si nu prea am mai avut probleme.iar cu buba dezinfecteaza periodic zona si daca nu trece in max 2 saptamani scoatel lasa-l sa se videce si mai dati-l odata. de data asta cum trebuie. bafta!
Scar- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 32
Data de inscriere : 31/03/2009
ieri am cumparat alt pierce, mai mare si cu forma de potcoava, asa are unde sa se umfle... l-am fiert vreo 3 ore, mi-am clatit bine gura cu apa de propolis si l-am pus..... asa de bine ma simt... si ptr buba, ma dau cu aciclovir si se vindeca.... ms!
nena-
Scar- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 32
Data de inscriere : 31/03/2009
care ma ajuta si imi zice si mie cum sa imi fac un pierce sub buza...singura??
andra1995-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/06/2009
cel mai bine...
cel mai bine ar fi sa-i ceri asta unui prieten, si nu uita sa sterilizezi piersul! nu incerca singura, e foarte posibil sa iti nimeresti vreo vena sau sa nu il bagi bine.
nena-
sau chiar mai bine ar fi sa mergi la un salon
ema- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/11/2008
Eu mi l'am facut singura:-j
nu m'a durut
miam amortit buza ku lidocaina
asa lam facut si pe cel din limba lam dat ku lidocaina si nu am simtit ala din limba mi la facut un prieten si mi s'a vindecat in vreo 2-3 saptamani:D
iar asta din buza nu ma deranjeaza cred ca lam facut prea sub buza pe mishloc in buza de jos
dar e ok:D mie imi place:X
nu m'a durut
miam amortit buza ku lidocaina
asa lam facut si pe cel din limba lam dat ku lidocaina si nu am simtit ala din limba mi la facut un prieten si mi s'a vindecat in vreo 2-3 saptamani:D
iar asta din buza nu ma deranjeaza cred ca lam facut prea sub buza pe mishloc in buza de jos
dar e ok:D mie imi place:X
giaaniii- Pionier
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 29
Data de inscriere : 25/06/2010
Subiecte similare
» ajutor, pierce buza
» Primul pierce in buza inferioara
» HELP !!! PLEASE...pierce in buza
» pierce in buza superioara
» Pierce sub buza inferioara