Ce poate face viteza...de neinchipuit...inimaginabil...!!!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Ce poate face viteza...de neinchipuit...inimaginabil...!!!
Daca stati rau cu inima, va recomand sa nu dati clic pe urmatorul link. Este ceva ce nu va puteti inchipui. Dezastruos. Doamne fereste pe toata lumea!!! Lasati viteza, nu e buna!!! Daca sunteti pregatiti, intrati in urmatorul site si derulati in jos cu scrolerul! Aveti grija ca acel site e setat sa deschida automat si pagina HOME (daca aveti pop up activat), deci de pe acest link se vor deschide 2 pagini. Atentie, va rog, pagina valabila (pagina 1 dintre cele 2 deschise) este cea cu poze multe din accidente, una sub alta si nu cea cu Uploaduri video. Bafta!
www.4lol.ru/cars
Spuneti-va parerea! Comentati subiectul, va rog!
www.4lol.ru/cars
Spuneti-va parerea! Comentati subiectul, va rog!
Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 10, 2007 5:52 pm, editata de 1 ori
uite ce am mai gasit eu pe drumuriile din ro..
Neatentie, oameni care adorm la volan,''jmekeri'' care zic ca au masini...Am sa-l rog pe Ovi sa incarce el pozele de la mine...
tattoos_costi-
Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 02/12/2007
tattoos_costi-
Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 02/12/2007
Re: Ce poate face viteza...de neinchipuit...inimaginabil...!!!
Am sa iau aminte, frate! Cred ca m-am linistit cu viteze de 250 de km/h...tattoos_costi a scris:Deci Ovi...
groaznic
Intradevar inimaginabi!Adevarul este ca vad pentru prima oara asa ceva.Astea sant efectele inconstientei,vitezei,teribilismului.
gab37- Vizitator
cunosc un bolnav(dus cu capu) care mai sufera shi de hemofilie(nu prea i se opresc sangerarile) care a rulat cu 140 cu dacia(solentza) pe ploaie shi a pupat un cap de pod....mashina avea forma unei banane...tripla fractura deschisa la mana stanga....la 2 pashi de viatza de dupa....6 ore de operatzii shi 6 unitatzi(i-a schimbat sangele) de sange bagate in el la prima operatzie doar!!!!
la un an distantza fix in logan 150 km/h l-a luat unu ca idiotu a uitat sa se asigure sa semnalizeze....etc fara pagube fizice prea multe la el....
Deci ce a invatzat omu meu in 2 ani de zile....????
Sa ishi ia laguna 2 shi sa mearge in blana....unii sunt atat de idiotzi incat nu invatza nika nika nika
Dupa ce l-am vazut pe el prima oara nu mi-a mai trebuit.....
Iar el.......imi e frica ca o sa fie specimen pe un site in curand
la un an distantza fix in logan 150 km/h l-a luat unu ca idiotu a uitat sa se asigure sa semnalizeze....etc fara pagube fizice prea multe la el....
Deci ce a invatzat omu meu in 2 ani de zile....????
Sa ishi ia laguna 2 shi sa mearge in blana....unii sunt atat de idiotzi incat nu invatza nika nika nika
Dupa ce l-am vazut pe el prima oara nu mi-a mai trebuit.....
Iar el.......imi e frica ca o sa fie specimen pe un site in curand
Mania vitezei...
Cand am mers cu 250 km/h cu A4, parca era Dumnezeu in dreapta in masina si imi spunea: "Stiu ca iti place, robule, ai vazut cum e, ai simtit adrenalina, dar ai grija, ca poate data viitoare voi avea grija de altcineva..." Voi pune si poza care o faceam la 250 km/h, dar acum nu am timp destul...Reveniti! Eu chiar sunt nebun!
ai grija ova avem nevoie de tine pe aci
E frumoasa viteza...dar si viata..dar si viteza.....lol
eu m-am lecuit un pik de viteza .... pana ce m-am ales cu o frunte tatuata cu cioburi de parbriz...
acum mai calm ...e mult mai frumoasa viata.
acum mai calm ...e mult mai frumoasa viata.
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
Ai uitat ceva...
...Dar si femeile... Alo, nevasta-mea? Glumeam, sti, nu?At3ul a scris:ai grija ova avem nevoie de tine pe aci
femei+viteza.....combinatzie periculoasa
Daaaaaaaaaa?
Femei-(minus) Viteza=nu poti nici sa mori singur, trebuie sa fi "ajutat" de cineva...At3ul a scris:femei+viteza.....combinatzie periculoasa
Subiecte similare
» Poze :D
» Ce poti face cu o nevasta...
» Sunt si fete impatimite ale tatuajelor
» chat daca se poate
» Modificari corporale cu bisturiul ...
» Ce poti face cu o nevasta...
» Sunt si fete impatimite ale tatuajelor
» chat daca se poate
» Modificari corporale cu bisturiul ...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: