Cu con sau cu biluta?
+8
melinda
dragon
chemicals will fuck you
sascha
cedrik
Latze
At3ul
Ova-Tattoo Art
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cu con sau cu biluta?
Ce parere aveti? Care gen de piercing pentru spranceana va avantajeaza mai mult sau se poarta mai mult: cel cu con sau cel cu biluta? Comentati aceasta intrebare!!!
Re: Cu con sau cu biluta?
hmm Mie unu imi plac cu con....dar dak sunt tortitze esti obligat sa ai bilutza:P
sunt kool amandoua....but con rules:P
Un raspuns inteligent...
At3ul a scris:hmm Mie unu imi plac cu con....dar dak sunt tortitze esti obligat sa ai bilutza:P
Raspunsul tau e simplu si concludent. Mi-a placut...
Cu con negru...
Mie imi plac foarte mult cele cu conul micut si de culoare neagra. Mi se par cele mai finute si elegante!
depinde de genul de fatza pe care il ai... sunt foarte multe optiuni dar... putini clienti cer parerea celor care lucreza in salon...
Mie imi cer parerea...
Majoritatea imi cer parerea si aplica cele sugerate de mine. Foarte putini clienti vin cu piers-ul de-acasa si, chiar daca e de proasta calitate si nu arata bine, ei nu renunta la dorinta lor. Abia dupa ce incep sa ajunga la vorbele mele, se intorc la salon si imi spun sa fac asa cum le-am recomandat prima data. Dezavantajul este ca mai platesc inca o data...din vina si ambitia lor, normal!!!
conul e cel mai marfa... (facut de mine... pe mine )) *conurile par galben-verde... si se vad si la lumina UV
Numai ca nu au fost introdusi perfect. Se vede mult din tija. Insa ideea e super...
eu prefer cu biluta... bine ca acu nu mai am pierce-urile in sprinceana dar in caz ca mi le pun la loc as alege bilute
chemicals will fuck you- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 36
Data de inscriere : 13/03/2008
Mie imi plac acum cele cu con si cu biluta negre. Mi se pare ca sunt mai elegante...
Depinde si de persoana unora la sta bine cu biluta si la alti cu con mie de exemplu imi sta bine bine cu con toti care vin sa le pun ma intreaba care e bun biluta sau con ........ depinde aspectul fetei pe carel ai si ceti palce tie trebe sa fie ceva ce sa te avantajeze parerea mea
dragon- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/03/2008
pentru fete mi se pare mai dragut cu bilute
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Mie mi se pare, ca unei fete ii sta mai bine cu piers cu con, deoarece le da o aliura mai dura si...imi place asta...
Si eu prefer con. Mi se pare ca arata mai bine decat bilutele...
Pantera- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008
am 14 ani. =p~ cat imi doresc un pierce in spranceana. as alege o parte bilutsa si o parte corn. hmm.:>
Chizsu-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/08/2009
Trebuie sa astept doar 6 ani. :-< :-p
Chizsu-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/08/2009
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2