Ucenic - Ajutor
+2
nick_style
pixxel
6 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ucenic - Ajutor
Salut!
De mult am avut o pasiune pentru desen si in ultimul timp m-au atras tatuajele.Nu de mult mi-am achizitionat un kit tattoo de pe ebay cu 4 aparate.Acum 2 zile am facut primul tatuaj "amator",cred ca am lucrat in jur de 2 ore jumate ,cu pauze.Imi fac ucenicia pe internet (forumuri,youtube,alte video-uri),aici am invatat cum sa asamblez aparatura.Ce rugaminte am la voi,spuneti-mi cum sa reglez sursa (eu la contur si umpul o las tot la 7,9),acul il reglez cat sa iasa putin.Si dati-va si cu parerea,o sa las si ceva desene de ale mele( ma inscriu si la un curs de desen).Am ambitie,asta vreau sa fac,dar nu vrau sa ma plafonez.
Am lucrat igienic,nu a curs pic de sange cand am tatuat.
Primul tatuaj
Desene
De mult am avut o pasiune pentru desen si in ultimul timp m-au atras tatuajele.Nu de mult mi-am achizitionat un kit tattoo de pe ebay cu 4 aparate.Acum 2 zile am facut primul tatuaj "amator",cred ca am lucrat in jur de 2 ore jumate ,cu pauze.Imi fac ucenicia pe internet (forumuri,youtube,alte video-uri),aici am invatat cum sa asamblez aparatura.Ce rugaminte am la voi,spuneti-mi cum sa reglez sursa (eu la contur si umpul o las tot la 7,9),acul il reglez cat sa iasa putin.Si dati-va si cu parerea,o sa las si ceva desene de ale mele( ma inscriu si la un curs de desen).Am ambitie,asta vreau sa fac,dar nu vrau sa ma plafonez.
Primul tatuaj
Desene
pixxel- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 35
Data de inscriere : 15/07/2009
pixxel- Membru Gold
-
pixxel- Membru Gold
-
Re: Ucenic - Ajutor
cred ca ar fi mai bine sa incepi sa exersezi pe altceva si dupa asta sa treci pa oameni si sper sa nu faci vre-un tattoo cu modelele astea,cauta flash-uri pe net ca sunt p gramada.intati regezi aparatul si dupa asta cresiti tensiunea de lasursa pana iti dai tu seama ca merge bine.Deci contur-apesi pe a-bar sa atinga prima bobina dupa care insurubesi sau desurubezi surubul de contact pana ai o distantza de 2-3 mm intre arcul de sus si surubul de contact.dupa ce l-ai reglat asa apesi pe pedala si cresi tensiunea incepand de la un 3V pana cand merge bine aparatul
Pt umplut aceeasi treaba numai ca distanta dintre surubul de contact si arcul de sus sa fie 4-6m
Pt umplut aceeasi treaba numai ca distanta dintre surubul de contact si arcul de sus sa fie 4-6m
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
In afara de vreo 4 desene ,restul sunt reproduse dupa un model "flash".Le-am postat sa va dati cu parerea daca am ceva habar la desen.
Intr-adevar trebuie sa exersez pe altceva,pe pielea sintetica care am primit-o odata cu aparatu am exersat dar nu este buna.Am spalat apoi cu detergent sa vad ce am facut.
Primul meu tatuaj este sigur unul amator,tipului i-a placut,el a cerut modelul acesta,tatuajul arat bine pe piele.
Mersi pentru raspuns nick_style.
Mai astept pareri si sfaturi de la voi.
Intr-adevar trebuie sa exersez pe altceva,pe pielea sintetica care am primit-o odata cu aparatu am exersat dar nu este buna.Am spalat apoi cu detergent sa vad ce am facut.
Primul meu tatuaj este sigur unul amator,tipului i-a placut,el a cerut modelul acesta,tatuajul arat bine pe piele.
Mersi pentru raspuns nick_style.
Mai astept pareri si sfaturi de la voi.
pixxel- Membru Gold
-
pai primul tatuaj e ok din punct de vedere estetic adica din cate am vazut liniile sunt trasate cum trebuie conturul e umplut.e un tatuaj simplu ca pentru inceput dar toti am inceput asa keep up the good work.si eu tot la inceput sunt
MissPiX- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 34
Data de inscriere : 16/08/2009
pixel, cel mai tare e cel cu trandafirul si sarma gimpata e reusit.tinete de treabapixxel a scris:Salut!
Primul tatuaj
Desene
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Mersi mult! Succes si voua in ceea ce faceti.
pixxel- Membru Gold
-
Am pus ultimele 2 tatuaje pe care le-am facut.Am folosit un tus nou (Intenze Zuper Black).Am lucrat mult mai repede decat la primele doua tatuaje.Dar am folosit si acele potrivite.
Pana acum am doar 4 tatuaje facute.Vreau sa va dati cu parerea,doar la tigru am cateva greseli,dar in ansamblu arata bine.
Pana acum am doar 4 tatuaje facute.Vreau sa va dati cu parerea,doar la tigru am cateva greseli,dar in ansamblu arata bine.
pixxel- Membru Gold
-
sunt prea mici ca sa-mi dau seama,pune si tu pozele mai mari
nick_style- Membru Gold
-
Poza lasa de dorit,nu stiu daca va puteti da seama
pixxel- Membru Gold
-
Arata bine tigrul dar se vede ca la contur nu prea se vad liniile si ar trebui colorat
nick_style- Membru Gold
-
Da,mersi! Tipul mi-a promis ca ma lasa s-al mai bat odata,nu a mai rezistat atunci cand am umplut.La multa lume ia placut,si a zis sa-l las asa.
Daca ar fi de colorat ,ce culori sa folosesc.Nu am pic de habar,nu as vrea sa iasa urat??
Daca ar fi de colorat ,ce culori sa folosesc.Nu am pic de habar,nu as vrea sa iasa urat??
pixxel- Membru Gold
-
pai te apuci sa-l colorezi doar daca ai cu ce :)ma refer la culori bune
zi-mi ce ace ai folosit la tatuaj si cat a durat
zi-mi ce ace ai folosit la tatuaj si cat a durat
nick_style- Membru Gold
-
Pentru contur 9RL iar pentru umplut 9RS.A durat in jur de 3 ore.
Am facut conturl de jos in sus si de la stanga la dreapta,si doar apoi am umplut ,de sus in jos cu amandoua tipurile de ace.Nu stiu daca am lucrat corect,mi-a fost putin teama sa nu se stearga modelul.Este primul tatuaj mai complicat si am invatat din mers.
Cat despre culori,sunt tot cele ramase din kitul made in china.Se numesc Colour King,pe care nu le-am folosit de fel ,doar cel negru.
Am facut conturl de jos in sus si de la stanga la dreapta,si doar apoi am umplut ,de sus in jos cu amandoua tipurile de ace.Nu stiu daca am lucrat corect,mi-a fost putin teama sa nu se stearga modelul.Este primul tatuaj mai complicat si am invatat din mers.
Cat despre culori,sunt tot cele ramase din kitul made in china.Se numesc Colour King,pe care nu le-am folosit de fel ,doar cel negru.
pixxel- Membru Gold
-
Nu ai ce face cu acele culori,iti recomand starbrite daca ai de gand sa cumperi pe viitor sau eternal si ultima varianta ar fi intenze.Dar sa ai grija de la cine le cumperi ca mai sunt si facaturi made-n china.Cand faci conturul incepi de jos pt. a nu sterge modelul dar liniile poti sa le tragi din orice pozitie.Sper ca m-ai intelesDupa ce ai facut conturul e mai bine sa incepi de sus ca sa nu atingi cu mana tot timpul locul pe unde ai terminat.Acele 9RL se folosesc la modelele mari,eu folosesc 5Rl mai la toate modelele.Si cu Rs e mai greu de umplut incearca acele magnum
nick_style- Membru Gold
-
Mersi mult! Invat de la fiecare,acuma sper macar sa mai bat odata tatuajul si daca o sa-mi achizitionez tus bun atunci o sa incerc sa colorez.
pixxel- Membru Gold
-
Am ajuns la tatuajul cu numarul 6.Este un tatuaj simplu.
pixxel- Membru Gold
-
Am revenit cu cateva tatuaje.
Am progresat foarte putin.Imi este grau,cu fiecare tatuaj pe care il fac.
De fiecare data ma lovesc de tot felut de probleme.Folosesc mereu 2 aparate,unul pentru contur si altul pentru umplut.Intotdeauna le reglez prost si aproape toate tatuajele pe care le-am facut mai trebuie batatue odata.
Ajutati-ma cu cateva sugesti si critici asupra tatuajelor.
Raman recunoscator,inca nu am avut posibilitatea ca cineva sa-mi arate live.
Am progresat foarte putin.Imi este grau,cu fiecare tatuaj pe care il fac.
De fiecare data ma lovesc de tot felut de probleme.Folosesc mereu 2 aparate,unul pentru contur si altul pentru umplut.Intotdeauna le reglez prost si aproape toate tatuajele pe care le-am facut mai trebuie batatue odata.
Ajutati-ma cu cateva sugesti si critici asupra tatuajelor.
Raman recunoscator,inca nu am avut posibilitatea ca cineva sa-mi arate live.
pixxel- Membru Gold
-
ultimu trandafiri cu capu de schelete a iesit chiar bine pt nivelu tau celelalte nu prea imi plac
smiresmire- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008
mersi! Se putea si mai bine,acuma tatuez ce pot,pana o sa prind tehnica bine.
pixxel- Membru Gold
-
bv frate cu panarama mea de masina nu reusesc sa scot liniile drepte cum au esit la tine. Oricum o s atrebuiasca sa bati de 2 ori toate tatuajele daca tusu e de calitate proasta.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Data de inscriere : 06/02/2010
Mersi.Pai cu aparatul de tatuat made in china nu faci treaba de calitate.Majoritatea trebuie batute odata.Vreau sa cumpar 2 aparate si o sursa buna,ceea ce iti recomand si tie.Ma gandesc ca daca ai toate astea iti mai lipseste experienta,talentu si vointa.
Mai pun si ultimu tatuaj pe care l-am facut.
Mai pun si ultimu tatuaj pe care l-am facut.
pixxel- Membru Gold
-
pixxel fii supermultumit ca ai un gun maden china da eu care am facut de mine acasa ce zici? Tu macar bati cu super intense eu bat cu clasicul rotring.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Data de inscriere : 06/02/2010
Este foarte greu la inceput,mai ales cand inveti singur.Imi spunea cineva sa merg la un salon ca ucenic.Ca o sa fiu surprins de cate lucruri o sa invat acolo,doar privind cum fac tatuajele.Sunt sigur ca o sa invat foarte multe si ca o sa fac tatuajele mult mai bine.Dar intotdeauna am incercat sa fac modele pe care cred ca sunt instare,sau pe care daca le gresesc sa poata fii refacute cu usurinta.
Cauta pe goooogle Paul Acker si Nikko Hurtado,pe conturile de myspace,si ai sa vezi intradevar artisti (pentru mine sunt cei mai buni).Au 27,28 de ani ,nu stiu de cat timp fac,dar sigur au talent.Oare in 8,9 ani de experienta poti ajunge la un asa nivel?
Cauta pe goooogle Paul Acker si Nikko Hurtado,pe conturile de myspace,si ai sa vezi intradevar artisti (pentru mine sunt cei mai buni).Au 27,28 de ani ,nu stiu de cat timp fac,dar sigur au talent.Oare in 8,9 ani de experienta poti ajunge la un asa nivel?
pixxel- Membru Gold
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum