Zona placerilor interzise...
+15
Sageata
Lady K
piticu'
Elly_anna
Tatuatorul
melinda
geta
Maltesse Cross
simonabeuca
paulhd2003
sascha
Latze
At3ul
ova200
Ova-Tattoo Art
19 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Zona placerilor interzise...
Piercingul in zonele genitale amplifica placerile sexuale. Ce parere aveti despre un piercing in labii sau in penis? Va inhiba sau va stimuleaza, daca il vedeti la partener? Astept...
Da...
Da, este frumos, cand privesti, dar pe mine nu ma stimuleaza. Mai mult ma stimuleaza persoana pe care o vreau eu, decat acel piercing (dar nu spun ca nu ma excita...).
ova200- Pionier
-
Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 13/12/2007
Re: Zona placerilor interzise...
:lol!:La femei stimuleaza mai mult up in za head decat fizic dar ishi face treaba ffff bine cel putzin la mine:D
iar la baietzi stimuleaza ji fizic:twisted:
iar la baietzi stimuleaza ji fizic:twisted:
Mie imi place...
un piercing in zonele interzise arata bine, indiferent ce a-ti spune... este imposibil sa nu te incite... sa saruti zona respectiva...
Credem toti...:)
Latze a scris:un piercing in zonele interzise arata bine, indiferent ce a-ti spune... este imposibil sa nu te incite... sa saruti zona respectiva...
Sti vorba aia: "Sunt 2 feluri de barbati: ......"
si eu ma gandeam sa mi dau un pierce in pielea care acopera clit "the hood" si un inelush mic in labiile mici...e singura zona d p mine care a ramas nedecorata cam in cat timp se vindeca? si dupa cat timp poti sa...aaaa *cough*..u kno..have sex?
Repede...:))
sascha a scris:si eu ma gandeam sa mi dau un pierce in pielea care acopera clit "the hood" si un inelush mic in labiile mici...e singura zona d p mine care a ramas nedecorata cam in cat timp se vindeca? si dupa cat timp poti sa...aaaa *cough*..u kno..have sex?
Perioada de vindecare este intre 4-10 zile. Depinde si cat de atenta tratezi perioada de vindecare. Sex (sau dragoste, ma rog) poti face oricum. Cred ca e misto senzatia de placere amestecata cu putina durere...
liniste un piercing in zone zapacelii mar incita la culmee hmmmmmm yami yami ferice de barbatii a caror iubite au piecing:D
paulhd2003 a scris:liniste un piercing in zone zapacelii mar incita la culmee hmmmmmm yami yami ferice de barbatii a caror iubite au piecing:D
E incitant la inceput...ca de altfel orice amor...apoi devine obisnuinta si gata cu curiozitatea :
pai pana mea...eu am aveam unu in labii da l-am scos k m-am enervat deoarece de fiecare data cand aveam acele magnifice probleme lunare mi se incalcea ata de la soricel(absorbant) de el si era naspa si ultima data asa rau am tras de ata si n`am vazut k e incurcat si am crezut k mor de durere si l-a, scos si au 2 sapt mi-am pus undeva da sa moara veta daca stiu cum se numeste zona aia ma rog e acolo la inceputu buzelor...am 2 in forma de cross...da nush dak incita pe cineva...de exeplu pe unu din fostii mei preteni ik enerva la culme :|si ne-am despartit din cauza asta k lui nu-i place sa imi simta si pierceul...si dak imi face oral nu vrea sa-mi linga pierceul si plm...si ne-am despratit
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
cauta si tu unul caruia sa ii placa .
si ala de la labii poartal numai cand nu ai zilele nefaste ,
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
Maltesse Cross a scris:pai pana mea...eu am aveam unu in labii da l-am scos k m-am enervat deoarece de fiecare data cand aveam acele magnifice probleme lunare mi se incalcea ata de la soricel(absorbant) de el si era naspa si ultima data asa rau am tras de ata si n`am vazut k e incurcat si am crezut k mor de durere si l-a, scos si au 2 sapt mi-am pus undeva da sa moara veta daca stiu cum se numeste zona aia ma rog e acolo la inceputu buzelor...am 2 in forma de cross...da nush dak incita pe cineva...de exeplu pe unu din fostii mei preteni ik enerva la culme :|si ne-am despartit din cauza asta k lui nu-i place sa imi simta si pierceul...si dak imi face oral nu vrea sa-mi linga pierceul si plm...si ne-am despratit
Poate prietenul tau se gandea sa nu isi distruga smaltul dintilor...Oricum, un piers in clito' e chiar misto...
lol..mare branza e un piercing christina si un horizontal hood..sunt doar estetice nu au efect in stimularea clitorisului
vai de pielea ei...
nu imi place!
nu imi place!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
melinda a scris:vai de pielea ei...
nu imi place!
Nu iti place cand vezi, poate, dar cand simti...e super...
vai de pasarica ei !daca ea s-o simti bine foarte bine,piercingul arata super!
iar tipa arata ...la toata lumea!
iar tipa arata ...la toata lumea!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» zona nepotrivita?
» tatuaj zona inghinala
» ce ar fi sa facem o zona unde sa ne postam pozele noastre ce
» Tatuajul in zona inghinala este daunator ovarelor ?
» tatuaj zona inghinala
» ce ar fi sa facem o zona unde sa ne postam pozele noastre ce
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum