Anestezie?
+3
articole tattoo
Ova-Tattoo Art
Andrey
7 participanți
Pagina 1 din 1
Anestezie?
Iti incercat ceva? are efect?
Am vazut un post la Ova ca foloseste sprayuri anume,de care sunt si unde gasim?
Am mai vazut si pe articole-tattoo chiar aveam de gand sa comand pt cineva care nu suporta durerea..
Am vazut un post la Ova ca foloseste sprayuri anume,de care sunt si unde gasim?
Am mai vazut si pe articole-tattoo chiar aveam de gand sa comand pt cineva care nu suporta durerea..
Andrey-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 34
Data de inscriere : 06/10/2009
Re: Anestezie?
Cautati bine si veti gasi! Eu luam de la un depozit de medicamente din Timisoara. Dar am pierdut legatura, daca sunt in Italia...Oricum, sunt de efecte. Dar ce am constata eu, personal...ca daca incepi sa anesteziezi cu spray, efectul este imediat, dar nu dureaza mai mult de 10 minute, dupa care trebuie sa dai din nou. Asta nu ar fi decat o pierdere de vreme. Partea mai proasta este ca odata cu sfarsitul unei serii de anesteziere, pielea se sensibilizeaza mai tare. E destul de dificil sa lucrezi in stilul asta. Dar functioneaza pentru autosugestia unora. In schimb, pentru tatuator e un calvar: pistol, solutie de curatat, spray anestezic, servetele....la nesfarsit. Te zapacesti de cap cada e un tatuaj mai mare...
Crema EMLA care e la mine pe site este foarte bun anestezic, sprayurile sunt pentru piercinguri ca intaresc pielea, crema insa este foarte bun anestezic pentru tatuat si dureaza efectul pana la 90 minute
Si dupa 90 de minute ce se intampla? La un tatuaj la care lucrez pana la 4-5 ore ce fac? A incercat cineva? Dau cu anestezic peste tatuajul in lucru? Am fost intrebat de multi de anestezic si sunt in dubii. Si sincer as vrea deoarece am persoane care imi dau lucrarea peste cap deoarece incep sa se vaite in timpul tatuarii. Si culmea sunt numai baietii....
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
Daca s-ar vaita nu m-ar interesa, dar se transforma se misca, ma opresc din lucrare, si e stresant. Daca nu stiai, femeile sunt mai tolerante la durere ca barbatii. Cu o singura fata am avut prbobleme, dar i-am explicat, ca-i nenorocesc tot tatuajul daca se trage in timp ce bat liniile, si ma inteles, a strans din pasarica si am terminat lucrarea cu brio
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
da fetele de obicei strang din pasarica si rezista la durere insa barbati strang din fund si nimica.... si noi avem creme si lichid pt amortirea zonelor de tatuat.Dar ma intreb daca ajunge la pasarica o mai poate controla??
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|