Ceva indicatii pt incepatori..
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ceva indicatii pt incepatori..
Salut...sunt cam nou in arta tatuajelor..fac decat de 2 luni... ...mi-am facut si eu un cont pt ca am observat ca sunt discutii destul de interesante pe acest forum...ceva indicatii de la cei mai experimentati daca se poate as fi foarte recunoscator...ms..
Re: Ceva indicatii pt incepatori..
pai eu stiu .. .. despre umbre despre umplut .. ceva ce m-ar ajuta pe viitor .. un sfat ..
intreaba exact ce man ,pe rand asa:) sa stiu ce te intereseaza si daca te pot ajuta
pai eu am facut cateva tatuaje pana acum .. poti sa vezi pe site-ul meu daca ai timp .. si o chestie nu inteleg... de ce nu reusesc sa bag albul in piele intra foarte greu.. s-ar putea sa fie tusul .. dar e destul de gros ..:D
am mai auzit la un amic ca albul de la starbrite e cam slab,eu nu am incercat ,la culori folosesc doar intenze,la negru si washuri mai multe game
tocmai am postat o poza la topicul coltul tatuatorilor homemade cu un tattoo facut pe o neagra uitate acolo cum ramane tusul alb intenze pe piele f inchisa
se vede f bine .. cred ca o sa imi iau si eu de la intenze ca nu am de la ei decat negrul si ala merge bine.. oricum ms... si mai am o intrebare.. .. am un client care vrea un tattoo mare foarte detaliat pe spate .. si nu intra pe o sg foaie de transfer .. cum copiez desenul pe piele?
eu nu folosesc foaie de transfer,am foaie transparenta la rola de 50 de m pot face cat vreau de mare,cauta foaie transparenta mai mare ca aia de transfer sau daca nu foloseste indigoul de la foile de transfer si copiaza pe un A3 ca se ia si de pe hartie normala,la intenze negru nu imi place la contur il folosesc doar la umplut tribale etc am negre intenze :zuper black,jet black,true blac,black,grey black dar cum iti spun nu le folosesc la contur,albul sa il iei snow withe opaque asta e cel mai puternic ca au si la alb mai multe feluri(intenze am cam 120 diferite asa ca le stiu pot sa iti spun ce si cum cu ele).
aici gasesti hartia aia speciala la rola ce spuneam, la noi nu cred dar poti sa mergi la pluss peny etc si ia rola de hartie cerata transparenta ce se foloseste cand coci la cuptor ,e la rola mare si o sa te descurci cu ea de minune ,poti folosi creion chimic pe ea linistit.
sunt 2 tipuri..alba si galbena..alba o sa iti fie mai usor,,poti si copia cu ea:)
deja mi-am facut comanda la tus si inca cateva chestii .. cand mai am o intrebare te gasesc pe forum.. inca odata ms
Salut sever ai idee unde pot gasi creion chimic ? am cautat mai peste tot dar nu am gasit
CryTattoo- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010
avea atti de la articole tattoo in tara,sau vezi la librarie
dar de obicei am vazut la noi pe supliuri tattoo.ti-as da unu da sunt la 2500 km:))
dar de obicei am vazut la noi pe supliuri tattoo.ti-as da unu da sunt la 2500 km:))
Nu au adica cum am spus mai sus am cautat peste tot dar nu am gasit:(, eii oricum am foaie de transfer numai ca vroiam sa imi fac rost si de un creion:D, la librarii daca intrebi spun ca nu mai exista asa ceva depe timpu lu Ceausescu ) sau habar nu au . Ms fain oricum
CryTattoo- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010
Subiecte similare
» Iata cateva poze!!!
» clementina :D
» Ceva ...
» Tot ceva...
» Atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» clementina :D
» Ceva ...
» Tot ceva...
» Atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum