tusuri KURO SUMI
+3
sever
young_boy_florin
Fenny
7 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
tusuri KURO SUMI
Salutare! Sunt nou pe forum si incepator in ale tatuatului! Am achizitionat recent un kit tattoo (chinezesc), stiu ca nu e cel mai bun...dar e mai bun decat alte aparate home made. In acest kit am primit ceva tusuri marca KURO SUMI si nu stiu daca sunt bune de ceva...nu cred ca se compara cu INTENZE sau ETERNAL...dar pot sa scot ceva bun din ele?
Re: tusuri KURO SUMI
daca ,,home made,, te referi la aparate facute din motoras si pix atunci sunt mai bune! kuro sumi sunt bune in general da sa fie originale incearca le si tu vezi cum intra in piele si cum acopera !
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Varsta : 40
Data de inscriere : 19/07/2010
la cele facute din pix si motoras m-am referit.
nu am auzit prea multe despre aceste tusuri, si mi-am cumparat si un tub mic de intenze zuper black... le testez pe amandoua si atunci vad daca intr-adevar sunt bune sau nu. daca nici una nu iese cum trebuie, inseamna ca bat eu aiurea
nu am auzit prea multe despre aceste tusuri, si mi-am cumparat si un tub mic de intenze zuper black... le testez pe amandoua si atunci vad daca intr-adevar sunt bune sau nu. daca nici una nu iese cum trebuie, inseamna ca bat eu aiurea
negrul intenze nu e bun la lining in schimb culorile intenze sunt bune,la kuro sumi iti recomand doar washurile shary culorile nu se compara cu eternal sau intenze
ma gandeam eu ca nu se compara...tocmai de acea am de gand sa-mi cumpar ceva set de culori de la intenze...destul de scump, dar presupun ca-si merita banii!
mergi pe eternal mai bine.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
intre eternal si intenze iti recomand eternal daca ai bugetu restrans ,daca banii nu sunt o problema ia amandoua sunt nuante la intenze care ai sa le folosesti si nu le gasesti la eternal.
in general nu e bine sa iei set. din cate stiu eu fiacare firma are anumite culori care sunt mai bune ca ale altei firme. sper sa se inteleaga cea ce am vrut sa zic...
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
pana la urma cred ca ma voi axa pe tatuaje alb-negru si sa mai pun pe ici pe colo un maro sau ceva apropiat de culoarea pielii...si asa nu am fost mare fan al culorilor...de cand desenez m-am descurcat mult mai bine numai in creion sau sepia.
iati tu si culori ca nu cred ca o sa faci tatuaje doar alb negru! ce o sa refuzi sa faci tatuaje color daca iti cere cineva ?
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010
momentan invat sa tatuez...si mai simplu mi se pare alb-negru. daca reusesc sa fac ceva cum trebuie, inseamna ca nici sa-l fac color nu v-a fi greu.
in kitul chinezesc kuro sumi e doar numele, ce folosesti doar dumnezeu stie. kuro sumi japonez (import usa) e foarte bun. ce ai tu.. nu stiuFenny a scris:Salutare! Sunt nou pe forum si incepator in ale tatuatului! Am achizitionat recent un kit tattoo (chinezesc), stiu ca nu e cel mai bun...dar e mai bun decat alte aparate home made. In acest kit am primit ceva tusuri marca KURO SUMI si nu stiu daca sunt bune de ceva...nu cred ca se compara cu INTENZE sau ETERNAL...dar pot sa scot ceva bun din ele?
Eu sunt fan black&grey momentan si am folosit kuro sumi lining si mi-a placut. Deasemenea si eternal, atat liningul cat si tribal black, si intenze. Momentan sustin foarte mult si talensul pentru umbre si indian ink pe care il folosesc la tribale. Deci, sunt foarte multe tusuri negre pe care sa le folosesti. Experimenteaza si vei vedea. Eu unul asa fac: ascult parerile si sfaturile si le incerc pe toate. La sfarsit vei vedea cum lucrezi cu fiecare, cum ramane dupa vindecare etc.
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Data de inscriere : 01/07/2010
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum