Tusuri Eternal la Oferta
+2
nick_style
baco
6 participanți
Pagina 1 din 1
Tusuri Eternal la Oferta
Am prins de curand o oferta la tusuri Eternal, 60ml aprox (9lire) 45 lei, mi-am luat: Eternal Ink White 2 oz, Eternal Ink Liner Black 2 oz, Eternal Ink Blue Concentrate 2 oz, Eternal Ink Blue Sky 2 oz, Eternal Ink Blue True 2 oz, Eternal Ink Green Concentrate 2 oz, Eternal Ink Green Graffiti 2 oz, Eternal Ink Green Nuclear 2 oz, Eternal Ink Magenta Light 2 oz, Eternal Ink Red Dark 2 oz, Eternal Ink Red Lipstick 2 oz ,Eternal Ink Yellow Bright 2 oz, Eternal Ink Caramel 2 oz .
Intrebarea 1: am facut o alegere buna, per total?
Intrebarea 2: foloseste cineva "concentrat", albastru si verde am luat eu, cum se foloseste si cum arata pe piele (foarte inchis la culoare)?
intrebarea 3: Liner Black, se poate dilua si folosi la umbre si tribale negre?
Merci anticipat pentru raspunsuri, eu foloseam pana acum tusuri "Scream"!
Intrebarea 1: am facut o alegere buna, per total?
Intrebarea 2: foloseste cineva "concentrat", albastru si verde am luat eu, cum se foloseste si cum arata pe piele (foarte inchis la culoare)?
intrebarea 3: Liner Black, se poate dilua si folosi la umbre si tribale negre?
Merci anticipat pentru raspunsuri, eu foloseam pana acum tusuri "Scream"!
baco- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 42
Data de inscriere : 05/09/2011
Re: Tusuri Eternal la Oferta
Albastru concentrat am eu si e foarte inchis,se foloseste diluat sau in amestec cu alb.
Totusi cantitatile sunt destul de mari si daca nu faci tatuaje intens ai sa ajungi sa expire desi eu unu nu cred ca expira tusul.
Tusul pt contur nu prea merge pt. umplut ca are alta consistenta iar pt umbre nu stiu.
Eu cand am cumparat de la Bimbi triple black mi-a zis sa nu-l folosesc la umbre ca nu e bun.
Totusi cantitatile sunt destul de mari si daca nu faci tatuaje intens ai sa ajungi sa expire desi eu unu nu cred ca expira tusul.
Tusul pt contur nu prea merge pt. umplut ca are alta consistenta iar pt umbre nu stiu.
Eu cand am cumparat de la Bimbi triple black mi-a zis sa nu-l folosesc la umbre ca nu e bun.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Eu am citit pe un forum american ca nu expira tusurile daca sunt depozitate adecvat si ca unele companii pun termene de valabilitate doar pentru a vinde mai mult.
Eu mai folosesc la umplere Indian Ink, dar nu sunt prea multumit de el.....negru de la Scream e BESTIAL, gros ca smantana, ca sa fac o metafora...:-)) Am crezut ca si negru de la Eternal e la fel dar e subtire.....nasolie, sper sa ramana totusi negru sa nu se faca mov....
Am luat mult ca a fost ieftin, ca romanu dar am si inceput sa am lucrari si sper sa nu ma tina 2 ani tusurile, sa le gat repede :-))
BAFTA!!!
Eu mai folosesc la umplere Indian Ink, dar nu sunt prea multumit de el.....negru de la Scream e BESTIAL, gros ca smantana, ca sa fac o metafora...:-)) Am crezut ca si negru de la Eternal e la fel dar e subtire.....nasolie, sper sa ramana totusi negru sa nu se faca mov....
Am luat mult ca a fost ieftin, ca romanu dar am si inceput sa am lucrari si sper sa nu ma tina 2 ani tusurile, sa le gat repede :-))
BAFTA!!!
baco- Membru Bronz
-
E subtire pt. ca e cel de contur cred,eu am triplu black si e destul de gros.
Am si eu cateva de la scream si intradevar cred ca sunt cele mai groase tusuri,parca prea groase totusi
Am si eu cateva de la scream si intradevar cred ca sunt cele mai groase tusuri,parca prea groase totusi
nick_style- Membru Gold
-
am si eu triple black de la eternal , nu prea merge la umbre...
vally- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/03/2010
Indian Ink , foloseste cineva? Cum e?
baco- Membru Bronz
-
Eu folosesc,e foarte bun la umplut si tot ce tine de negru.Nu stiu cum merge la contur ca nu l-am incercat.
nick_style- Membru Gold
-
nick_style a scris:Eu folosesc,e foarte bun la umplut si tot ce tine de negru.Nu stiu cum merge la contur ca nu l-am incercat.
merci fain......am folosit si eu dar nu mi-a prea placut ca e foarte lichid............o sa ii mai dau totusi o sansa.......:-)
intre timp am lucrat ceva cu liner black, am umplut ceva cu el si a decurs bine, is curios sa vad cum ramane....
baco- Membru Bronz
-
si eu folosesc indian ink si e ok la umplus cum spune si nick, insa la linii iti recomand talens black drawing
Salutare. Am si eu o intrebare... eu folosesc de la Silverback Ink , Black 11. Pe net se spune k este bun si la line si shade, am un tatuaj facut care acum se vindeca, mi se pare cam spalacit. Nu am batut destul de adanc? Sau nu am batut egal?...tusul e nasol sau eu?
inu_machine13- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/01/2012
Inca nu pot sa-mi dau seama cum sa umplu... am folosit un ac flat de 7, am incercat sa fac hasuri in mai multe directii pe acelasi loc am incercat si sa bat sub forma de cercuri si vad ca nu prea am rezolvat nimic. Poate sa-mi explice cineva va rog... trebuie mai adanc sau cum? va multumesc pt raspunsuri
-
Dupa ce cade coaja, am sa postez poze din ziua cand l-am batut si de cum sa vindecat.
-
Daca ai flaturi renunta la ele si foloseste magnum sau soft edge.
Merge mult mai usor cu miscari liniare nu cercuri,conteaza f mult setarea masinii si sa mergi incet.
Merge mult mai usor cu miscari liniare nu cercuri,conteaza f mult setarea masinii si sa mergi incet.
nick_style- Membru Gold
-
Acul cu care am facut e 1007 RM . Mersi pt sfaturi ! O sa mai icerc azi.
-
Acum e bun depinde de marimea tatuajului acum. ca este pt. portiuni mici.
nick_style- Membru Gold
-
Subiecte similare
» tusuri KURO SUMI
» Urgent , Suuuuuuuper Oferta
» Oferta...kit cosmetic si artistic
» Oferta speciala de Craciun Romanesc! :))
» Se vinde un salon tattoo - super oferta, cica!!!
» Urgent , Suuuuuuuper Oferta
» Oferta...kit cosmetic si artistic
» Oferta speciala de Craciun Romanesc! :))
» Se vinde un salon tattoo - super oferta, cica!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum