Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

cea mai penibila "revista" ever!!!

3 participanți

In jos

cea mai penibila "revista" ever!!! Empty cea mai penibila "revista" ever!!!

Mesaj Scris de Ion Ramaru Dum Apr 17, 2011 11:45 pm

e la shto' revista,pe bune?!Smile) dak da....felicitari!Smile e chiar amuzanta si o recomand pt spiritul ilar:))))) de la redactarea agramata... la "uzinele" reprez.metaforic de tatuator in sine....si culminand cu a scrie tattoo pe coperta uneia dintre ele cu 1 "t" sau un "o"(no matter anyway:) cati au sarit garduletzul ma infioara!!! cine sa ne fii strikt pedigree ul?!dacii sau romanii....??!!eu ii banuiesc pe nomazi Mad
URA SI LA GARA!
Ion Ramaru
Ion Ramaru

masculin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 43
Data de inscriere : 21/03/2011

Sus In jos

cea mai penibila "revista" ever!!! Empty Re: cea mai penibila "revista" ever!!!

Mesaj Scris de senzation Lun Apr 18, 2011 1:10 pm

ramaru, cel care redacteaza revista e ungur, de unde sa stie el romaneste Smile
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Apr 23, 2011 6:22 pm

In loc sa criticam un om care e cu adevarat interesat sa faca ceva, mai bine am incerca sa ajutam fiecare cu cate ceva si sa lasam virgulele, t-urile si o-urile. In Italia gasesti reviste lunar la orice tabachi, reviste cu su despre tatuatori, flash tattoo, ideea tattoo...etc, anuar tattoo... Cand nu veti mai avea atata atenti si mentalitate pentru a critica si va veti implica diresct si cu spirit de echipa, probabil veti face si voi ceva...chiar si cu greseli gramaticale. Intentia conteaza si efortul de a face ceva, intr-o tara atat de bantuita de raul cotidian... Ar trebui sa va fie si rusine ca o persoana cu nationalitate maghiara se zbate de una singura sa tina o revista pentru Romania...din cauza ca nu se gasesc romani care sa faca asta. Si sincer este de apreciat. Multa bafta, pentru cei ce inteleg mesajul!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Dum Apr 24, 2011 10:56 am

Eu i-am dat dreptate lu atti, si e un baiat super de treaba, il cunosc personal. Postul meu de mai sus, a fost publicat pt a intelege ramaru ca Atti e maghiar si vorbeste stalcit Romana.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Apr 24, 2011 10:34 pm

Da, e un tip ok. Are toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un om adevarat. Si eu chiar ma gandesc sa facem revista pe hartie. Eu asta imi doresc. Ma streseaza insa ideea ddistructiva a tatuatorilor din Romania. Nu stiu, sa fie invidie, ura, prostie...??? Toti spun ca le pasa, dar numai la Atti se vede,,,De ce nu, o revista misto pe hartie? Pt ca nu sunt bani destui. Pentru ca nu se implica nimeni. Se multumesc sa manance ***** pe un forum si sa se rezume la asta...Pacat.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum