Se vinde revista ...
+2
Latze
Ova-Tattoo Art
6 participanți
Pagina 1 din 1
Se vinde revista ...
Baieti, m-a instiintat Costi ca vrea sa vanda revista Tattoo Magazin. Inca nu s-a gandit la un pret. Spune ca e mare bataie de cap cu ea. Va bagati???
Re: Se vinde revista ...
nu ar strica sa stam de vb pe tema asta...ce zici?Ova-Tattoo Art a scris:Baieti, m-a instiintat Costi ca vrea sa vanda revista Tattoo Magazin. Inca nu s-a gandit la un pret. Spune ca e mare bataie de cap cu ea. Va bagati???
nu va inghesuitzi
daca sa saturat poate face o donatzie
fane_tattoo- Pionier
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/01/2008
bine cind apare ?
sunt din iasi si tatuez de 14 ani sunt printre cei mai batrini din iasi care tatueaza dar stiti cum e vb vb si iar vb numai de rau ca de bine nu ai cum sa auzi lumea e rea si vb
sunt din iasi si tatuez de 14 ani sunt printre cei mai batrini din iasi care tatueaza dar stiti cum e vb vb si iar vb numai de rau ca de bine nu ai cum sa auzi lumea e rea si vb
criminales-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 44
Data de inscriere : 24/06/2009
Donatii la Tragu-Jiu? E mare foamea, fratilorfane_tattoo a scris:daca sa saturat poate face o donatzie
prieteni, fara sponzori e cam greu sa scoti o revista in format tiparit, daca vrei sa te bagi pe buzunarul tau o sa te azri rau la bani. vorbesc din propria experienta.. si de cumparat nu ar umpara atat de multi incat sa-ti merite. oamenii au uitat sa mai cumpere reiste si ziare... presupunem ca ar cumpara maxim 500 tatuatori.... nu cred ca merita sa tiparesti, acesti 500 de tatuatori ar cumpara intr-un interval de vreo 6 luni...
Bine, dar nu am inteles, se vinde revista sau site-ul? Daca vinde revista este inregistrata ISSN? Sau se vinde doar domeniul care nu costa decat 200 si ceva de lei...
Subiecte similare
» care imi poate vinde si mie un aparat ?
» cea mai penibila "revista" ever!!!
» Se vinde un salon tattoo - super oferta, cica!!!
» Revista Tattoo Magazin
» Revista 4tuning...In Romania
» cea mai penibila "revista" ever!!!
» Se vinde un salon tattoo - super oferta, cica!!!
» Revista Tattoo Magazin
» Revista 4tuning...In Romania
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum