Discutii..chat..
+25
inu_machine13
razvanmihai
geanny
Xust
danieleion
sergiu mihoc
Fenny
emylust
smiresmire
Koma
senzation
Rookie
Boyka
viky15
subsonique
tattoo_by_flo
Sopterean Oana
young_boy_florin
mariusik
pixxel
Pick
nick_style
magicn12
nosferatum
sever
29 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 25 din 35
Pagina 25 din 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Re: Discutii..chat..
nici sa nu comanzi !
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
sergiu nici nu ai sa reusesti sa faci umbre,mai ales fine. PAna nu nenorocesti vreo cativa oameni cu panarami de umbre si pana nu te prinzi tu de setare nu poti. Cat m-au invatat pe mine baietii si degeaba,dar acum mi-am prins eu tehnica mea proprie si-mi ies o feerie. Pentru umbre fine si foarte frumoase foloseste Acele curved, Soft edge sau RM. Sever ma invatat susta cu acele astea si sunt o nebunie,scot niste umbre fine cu ele de mama mama si dupa vindecare se mai deschid putin. Si cand scoti acele le scoti 1,5mm din varf cand e ciocanelul apasat. Cand lucrezi cu ele nu apesi aparatu pe piele, lucrezi ca si cum ai picta,dai forta mai mica la aparat dar sa nu moara. Acu depinde si cum vrei tu sa lucrezi eu cand vreau sa fac umbrele fine dau viteza la aparat si misc repede acele pe piele ca sa nu degradez pielea. Mare grija cu acele astea ca daca nu dai pielea cu vaselina si nu fugi cu mana repede pe piele ranesti pielea si cand se vindeca nu o sa se mai cunoasca umbrele. Eu am patit asa deoarece am insistat mult pe o portiune si am ranit grav pielea.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
inca ceva as vrea sa completez senzation:mana o misti repede cand la aparat ai bataie medie sau lunga in cazul color lining daca ai bataia f scurta pt viteza si misti repede acele nu petrec mai mult timp in tub ca si afara si tind sa agatze atunci iara apare faza cu ranit de piele.
pai eu nu stiu toate sustele,acu le invat si eu Da si am obstervat ca pot umple bine culoare compacta cu bataie lunga.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
ms baieti acu sa vad ce iesa la urmatorul tatuaj, apropo de tus pt umbre, mi s-a recomandat asta si cica e bun: http://www.tattoo-supplies.ro/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,251/category_id,48/option,com_virtuemart/Itemid,28/
sergiu mihoc- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 76
Varsta : 31
Data de inscriere : 30/07/2011
de ce nu iti faci tu man ?tus negru apa distilata simplu ce ton vrei in 3 secunde.....asa se face asa se lucreaza.
sever a scris:de ce nu iti faci tu man ?tus negru apa distilata simplu ce ton vrei in 3 secunde.....asa se face asa se lucreaza.
pai tusu care il am acuma e de proasta calitate si il las pt linii, mai vreau sa iau unu pt umbre macar ala de calitate, ca oricum si asta kuro sumi vine facut cu apa
edit: uitasem, ce grupari de RM soft edge sunt mai bune
-
Pai daca tusul care-l ai acum e de proasta calitate mai bine il arunci decat sa-l folosesti la linii.asta chiar nu o inteleg.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
in timp o sa-ti dai seama ca trebuie sa lucrezi numai cu tusuri bune. eu am facut si cu rotring ...
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
nick_style a scris:Pai daca tusul care-l ai acum e de proasta calitate mai bine il arunci decat sa-l folosesti la linii.asta chiar nu o inteleg.
e chinezarie dar nu e chiar de aruncat, las ca la tribale merge
-
pt linii si umplut e bun asta? http://www.tattoo-supplies.ro/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,631/category_id,48/option,com_virtuemart/Itemid,28/
cretca iau kuro sumi si zuper de 30ml pt proba , daca is bune iau de 360
cretca iau kuro sumi si zuper de 30ml pt proba , daca is bune iau de 360
-
De ce nu cumperi tu ceva calumea, talents sau pelican, ce naiba e cu zuper asta, serios acum ai vazut pe cineva lucrand cu el si avand rezultate bune?
Cand vrei sa cumperi ceva e bine sa intrebi pe cineva care a folosit produsul ala si a si avut rezultate de succes, nu ceva ce ai auzit sau dupa sfatul lui "jmeker tato".
Sfatul meu e sa faci putina cercetare in materie de ce folosesc "aia mari" si dupa sa bagi banii in ceva.
A si inca ceva, nu mai fa probe pe pielea altora sa vezi daca e bun sau nu, ca le ramane pe viata...
Cand vrei sa cumperi ceva e bine sa intrebi pe cineva care a folosit produsul ala si a si avut rezultate de succes, nu ceva ce ai auzit sau dupa sfatul lui "jmeker tato".
Sfatul meu e sa faci putina cercetare in materie de ce folosesc "aia mari" si dupa sa bagi banii in ceva.
A si inca ceva, nu mai fa probe pe pielea altora sa vezi daca e bun sau nu, ca le ramane pe viata...
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
ok am inteles,cat despre acele soft edge ce grupari sa-mi iau?
am inteles ca si RS sunt foarte bune
am inteles ca si RS sunt foarte bune
-
sever a scris:de la talens iti recomand INDIAN TALENS,iar pelican A este bun pt umbre.
am inteles man, am cautat dar nu gasesc nicaieri
-
sever a scris:de la talens iti recomand INDIAN TALENS,iar pelican A este bun pt umbre.
am inteles man, am cautat dar nu gasesc nicaieri
-
Gasesti pe tattoo-supplies
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
nick_style a scris:Gasesti pe tattoo-supplies
este numai Talens Black Drawing Ink dinala de care mi-a arata nosfe atat, pelican A nu este.
-
Da, momentan nu au Indian Ink dar poti folosi cu incredere si drawing ink deoarece este foarte bun atat pt negrul foarte intens cat si pt umbre (desi eu pt negru intens folosesc tot indian). Sunt produse de aceeasi firma! Eu numai drawing ink si indian ink folosesc de la Talens! Iar eu recomand Drawing ink atat pt umbre si umplere cat si pt trasare! Un tus foarte bun (alaturi de Indian Ink).
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
merci baieti pan la urma am luat 3 feluri de negru, toate de 25ml ca sa vad cum is
Kuro Sumi Outlining
Kuro Sumi Graywash Shading
Talens Black Drawing Ink
Kuro Sumi Outlining
Kuro Sumi Graywash Shading
Talens Black Drawing Ink
-
oferta la talens drawing ink !!! http://www.artistique.ro/shop/caligrafie/cerneala-si-penite/tus-pentru-tatuaje-talens/prod_5136.html
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
poate e o intrebare prosteasca dar e acelasi tus ca si pe tatoo-supplies? chiar aveam de gand sa incerc si talens
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
Pagina 25 din 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 25 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum