incepator.
+10
acab
Lax
mariusik
nick_style
trigon
senzation
nosferatum
baco
sever
asulikk
14 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
incepator.
salut. dupa ce mi-am facut primu tatuaj mi-a crescut enorm interesu fata de a face unu. pentru moment nu vreau sa investesc prea mult pentru un kit de tatuat complet, si pentru moment sa vad daca se prinde de mine mi-am facut singur un aparat home made, dupa ce am prins principiul lor de pe net acul fiind coarda de chitara, cea mai subtire pe care am luat-o. taiata cu clestele de sarma e oarecum ascutita dar mai dureros decat cu aparat normal, ma gandesc daca terbuie ascutita, si pe ce? pe smirghel e cam greu pentru ca e moale, ma gandesc pe polizor s-o tin cu manusa de piele. o sa pun si poze.
imi cer scuze daca exista un alt topic, am cautat in toate rubricile si nu am gasit ceva asemanator si mi-am permis sa incep unul nou
si mai e o chestie. face spume cand bat cu el.
merci
imi cer scuze daca exista un alt topic, am cautat in toate rubricile si nu am gasit ceva asemanator si mi-am permis sa incep unul nou
si mai e o chestie. face spume cand bat cu el.
merci
asulikk-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Data de inscriere : 08/09/2011
Re: incepator.
man ai luato razna? e 2012 fratele meu!!! acele se arunca dupa prima folosire si pretul unui ac este sub un leu ,vrei sa spui ca mai bine dai in polizoare etc decat sa iti iei gata facute si sterile?
intra pe un site de accesorii tatoo gasesti si ace si manere de plastic cu varf de unica folosintza ,asta recomand sa folosesti!!! inainte sa bagi boala in oameni.
Sincer ti-ar place sa iti pun un pistol la tampla cu un singur glontz si sa ma joc ruleta ruseasca cu tine? nu cred ei asa faci tu de cate ori pui acu ala pe cineva:) deci gandeste-te bine ce faci inainte sa no dai in bara si sa i semnezi sentintza la careva.
intra pe un site de accesorii tatoo gasesti si ace si manere de plastic cu varf de unica folosintza ,asta recomand sa folosesti!!! inainte sa bagi boala in oameni.
Sincer ti-ar place sa iti pun un pistol la tampla cu un singur glontz si sa ma joc ruleta ruseasca cu tine? nu cred ei asa faci tu de cate ori pui acu ala pe cineva:) deci gandeste-te bine ce faci inainte sa no dai in bara si sa i semnezi sentintza la careva.
Ultima editare efectuata de catre sever in Joi Sept 08, 2011 1:06 pm, editata de 2 ori
cel mai bine ar fi sa iti iei un aparat de tatuat modern, cele cu coarda de chitara nu sunt fiabile si sunt si insalubre, poti imprastia boli foarte usor de la un client la altul.
de ascutit o poti ascuti cu o pila de unghii diamantata, gasesti in comert o gramada, genul pe care il folosesc femeile la manichiura pedichiura.
coarda se ascute sub forma unei piramide, varful sa fie piramidal, si nu ROTUND !!
ce culori folosesti?
banuiesc ca rotring......:-)
de ascutit o poti ascuti cu o pila de unghii diamantata, gasesti in comert o gramada, genul pe care il folosesc femeile la manichiura pedichiura.
coarda se ascute sub forma unei piramide, varful sa fie piramidal, si nu ROTUND !!
ce culori folosesti?
baco- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 42
Data de inscriere : 05/09/2011
baco a scris:cel mai bine ar fi sa iti iei un aparat de tatuat modern, cele cu coarda de chitara nu sunt fiabile si sunt si insalubre, poti imprastia boli foarte usor de la un client la altul.
ce culori folosesti?
Man daca te mai aud ca dai sfaturi cum sa ascuta oamenii ace care le vor refolosi de sute de ori si vor da cu boala in stanga si dreapta poti sa uiti de cafeaua noastra impreuna cand vin in tara!
ai grija sunt unii care nu au discernamant nu realizeaza ce fac si pot sa iti urmeze astfel de sfaturi!
SEVER:
AM INTELES ! sorry dar na......omul a intrebat.....
SCOATE-TI, asulikk, TATA PROSTIILE DIN CAP CA MA CEARTA LUMEA PENTRU TINE !!! gasesti masini de tatuat si la 100 ron pe okazii si kit complet la 100 euro, ce naiba......?
mai sever dar poate omul e la parnaie acuma si nu are posibilitati, urmatoarea vizita e la sfarsitul lunii, .......:-)) auzi, tus poti sa faci din talpa de bocanci.....:-))
SCOATE-TI, asulikk, TATA PROSTIILE DIN CAP CA MA CEARTA LUMEA PENTRU TINE !!! gasesti masini de tatuat si la 100 ron pe okazii si kit complet la 100 euro, ce naiba......?
mai sever dar poate omul e la parnaie acuma si nu are posibilitati, urmatoarea vizita e la sfarsitul lunii, .......:-)) auzi, tus poti sa faci din talpa de bocanci.....:-))
baco- Membru Bronz
-
Nu uitati diferentza intre un medic dentist sau etc si noi este ZERO(si ei si noi lucram in sange) cand vine vb de contaminare! Suntem responsabili de sanatatea oamenilor si nu ne permitem luxul sa riscam nimic!
baco a scris:SEVER:
si parnaia este un loc unde traiesc fiintze umane care nu merita sa moara din iresponsabilitatea unuia si altuia
asulikk vezi ca tinta nr unu si cea cu cel mai mare risc de a te alege cu ceva esti tu! vad ca ai doar 17 ani sper sa mai vb si cand ai 20 asa ca gandeste-te inca o data la ce ti-am spus si inainte sa mai faci vreo tampenia apucate si informeaza-te ce si cum ar trebui sa faci sa nu o dai in bara.
sever:
ai dreptate 17 ani e o varsta periculoasa atat pentru el cat si pentru clienti, cand ma gandesc ce tampenii faceam ......imi vine rau, atat din punct de vedere al sterilizarii cat si a modelelor in sine.
am oameni pe care i-am tatuat la 17 ani si dupa atata timp ma chinui sa le repar tampeniile facute la vremea aceea.
mare grija asulikk, s-ar putea, vorba lui sever, sa vina vremea sa regreti prostiile facute acum......
BAFTA!!!
ai dreptate 17 ani e o varsta periculoasa atat pentru el cat si pentru clienti, cand ma gandesc ce tampenii faceam ......imi vine rau, atat din punct de vedere al sterilizarii cat si a modelelor in sine.
am oameni pe care i-am tatuat la 17 ani si dupa atata timp ma chinui sa le repar tampeniile facute la vremea aceea.
mare grija asulikk, s-ar putea, vorba lui sever, sa vina vremea sa regreti prostiile facute acum......
BAFTA!!!
baco- Membru Bronz
-
Nu imi vine sa cred ce vad, nu pot crede ca se mai foloseste motoras cu cadru de lingura si corzi de chitara, si alte prostii,esti din bucuresti vad, multe se pot intampla acolo.Ai grija, renunta la prostiile astea si daca tot vrei sa te apuci de ceva, apucate cum trebuie.
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
inteleg ingrijorarile voastre, dar ideea nu era sa-l folosesc pe mine/alte persoane, sunt constient de pericole, si cum spuneati si mai sus diferenta dintre tatuator si dentist e zero. vroiam sa-l testez, pe piele artificiala speciala, pentru ca-mi poate da un prieten. pentru a ma tatua pe mine sau oricine altcineva nu m-as putea lasa sa-mi bat joc de el asa, in primu rand din cauza riscurilor, si pentru ca, cu siguranta isi va face un cover-up din cauza rezultatului. da, tus, rotring.
asulikk-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Data de inscriere : 08/09/2011
Ma bucur ca esti constient de riscuri...asulikk a scris:inteleg ingrijorarile voastre, dar ideea nu era sa-l folosesc pe mine/alte persoane, sunt constient de pericole, si cum spuneati si mai sus diferenta dintre tatuator si dentist e zero. vroiam sa-l testez, pe piele artificiala speciala, pentru ca-mi poate da un prieten. pentru a ma tatua pe mine sau oricine altcineva nu m-as putea lasa sa-mi bat joc de el asa, in primu rand din cauza riscurilor, si pentru ca, cu siguranta isi va face un cover-up din cauza rezultatului. da, tus, rotring.
nosferatum- Membru Gold
-
haha si eu care ascuteam coarda de chitara pe smilgher si din pacate nu o ascuteam piramidal si rotund ) Nicu cu un cover nu am putut sa astup porcaria aia de stea facuta cu masina aia incropita de mine acasa ) E mult chin man sa faci tatuaje cu kakatu ala de aparat,ori iti sare coarda din nasture,ori face spuma,ori sare alimentarea,numa necazuri
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
help me fratilor!este cineva care ma poate ajuta intr o problema???raman dator vandut! deci...fac niste desene foarte bune in creion...si curand mi am luat tot felul de masini si ustensile tatoo dar sunt asa multe...toate marimile si alea ca nu stiu de unde sa incep si unde sa termin.cine poate sa mi lase un id de mess si sa ma ajute cu cateva intrebari?ma intereseaza mult sterilizarea si oridinea acelor...am citit toate discutiile aici pe forum dar sunt pareri si pareri deci nu am tras prea multe concluzii.
trigon- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 06/06/2011
Mai citeste.
Nu cred ca ai citit pe aici ca ar folosi cineva ace magnum la contur si altul round ca sa fii nelamurit.
Nu cred ca ai citit pe aici ca ar folosi cineva ace magnum la contur si altul round ca sa fii nelamurit.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
ajuta ma cu ceva...deci...sunt 5 tipuri de ace da?rl, rs, m1, m2, flat...am inteles ca rl e ptr contur iar cu rs lucrezi la umbre?restul la ce servesc?care sunt diferentele?
trigon- Pionier
-
http://bodyartlounge.com/TattooTips.aspx
Poate te ajuta...
Poate te ajuta...
nosferatum- Membru Gold
-
Cele mai importante grupari de ace de cu care ar trebui sa te inveti sunt RL, Mag si RM (soft edge). RS sunt bune si am auzit multe persoane care le folosesc, dar nu sunt la fel de bune ca magnumul. Magnumul este gruparea universala: lucrezi la detalii cu coltul, umbre, umplere, colorare. Invata sa lucrezi cu magnumul, desi pare mai dificil la inceput fata de RS. RL sunt universale pt trasare si nu numai. Dar restul este pt dupa ce inveti trasarea.
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
multumesc ptr rasp.deci pot executa orice cu un rl si un magnum.dar ptr o zona de umplere,cum ar fi un tribal,tot magnum?m1 sau m2?pentru sterilizare,sunt bune ultrasound-urile alea de pe ebay?
trigon- Pionier
-
Alea sunt pt. curatat nu pt.sterilizat.La sterilizat poti folosi cu ingredere gigasept pt sterilizat.
Foloseste doar M1 ca alea M2 nu sunt bune de nimic.
Foloseste doar M1 ca alea M2 nu sunt bune de nimic.
nick_style- Membru Gold
-
nick,mai zi mi te rog o chestie.la umplerea unui tribal ce ac se foloseste?
trigon- Pionier
-
M1 folosesti.
nick_style- Membru Gold
-
la ce voltaj sa folosesc si eu pistoalele.am doua pistoale cu bobine care vreau sa le folosesc ca linear(nu le am schimbat reglajul pentru ca nu ma pricep) si inca un pistol rotary care il vreau ca shader.zice ti mi va rog si mie la ce voltaj sa le pun atunc cand lucrez cu ele.ms mult
trigon- Pionier
-
La pistoale nu stiu pt. ca eu folosesc masini
nick_style- Membru Gold
-
In primul rand sunt aparate pentru tatuat, nicidecum pistoale.Iar in al doilea rand, nu ai nevoie sa stii la ce voltaj merg aparatele, tre sa le simti si sa ai un auz format pentru asta.trigon a scris:la ce voltaj sa folosesc si eu pistoalele.am doua pistoale cu bobine care vreau sa le folosesc ca linear(nu le am schimbat reglajul pentru ca nu ma pricep) si inca un pistol rotary care il vreau ca shader.zice ti mi va rog si mie la ce voltaj sa le pun atunc cand lucrez cu ele.ms mult
nosferatum- Membru Gold
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum