incepator.
+10
acab
Lax
mariusik
nick_style
trigon
senzation
nosferatum
baco
sever
asulikk
14 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: incepator.
ms ptr rasp.ok.dar totusi dc pe unele site uri scrie tattoo gun daca nu se zice asa?oricum asta nu prea conteaza...la farmacie se poate gasi green soap sau ceva asemanator?sau se poate sterge si cu dentol si apa distilata surplusul de tus in timp ce lucrezi?daca da,in ce cantitati se combina?
trigon- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/06/2011
Poti folosi orice sapun lichid antibacterian.La cantitata era parca 1/10
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
ok ms mult nick...raman dator la tn
trigon- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/06/2011
si eu sunt tot incepator insa jumatate din ace si marimi care cu varf care cum deja le-am invatat, intra pe www.tattoo-supplies.ro si acolo la varfuri ai ce ace se potrivesc. e usor !
toti criticati insa omu nu a venit sa fie criticat, puteti sa ii explicati frumos...
asulikk se ascut cu pila de unghii cel putin eu asa faceam cand
tatuam cu aparat dinala...
asulikk se ascut cu pila de unghii cel putin eu asa faceam cand
tatuam cu aparat dinala...
scuze pentru lipsa de activitate, si pentru ca nu am mai postat, intre timp mi-am cumparat un kit, aparat sursa si tot ce-mi trebuie, mi-am luat niste tushuri ok dupa parerea mea, outliner black cobra, si culori merg pe eternal. am renuntat la ideea de home made gun, mai bine zis prison type si m-am apucat de tatuat, incet incet, am prins cateva tehnici si asa zise secrete, si pana acum nu mi-a reprosat nimeni nimic in legatura cu tatuajele. si nici nu vreau. revin cu un post sa va arat cateva lucrari, asa zis de referintza
https://2img.net/r/ihimg/g/40/20111121115158.jpg/ astept critici
https://2img.net/r/ihimg/g/40/20111121115158.jpg/ astept critici
asulikk-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Data de inscriere : 08/09/2011
La primul ai lucrat prea adanc din cate se vede.
Al doilea e urat ca model si poza neclara.
Al 3-lea e si mai urat ca model
Al 4-lea e lucrat ceva mai bine,poate mai trebuia insistat la umplut.
Al 5-lea e urat ca model dar pare lucrat bine
Al 6-lea e plin de linii strambe,de la distanta arata bine dar cand vezi liniile mai bine...
La al 7-lea nu ai mers cu aceeasi grosime la litere si plus ca ai uitat sa faci codita de la a la cuvantul alone
Al 8-lea e urat cu draci
Al 9-lea e mai bine
Pt.inceput ai facut treaba bunicica,modelele sunt urate.
Al doilea e urat ca model si poza neclara.
Al 3-lea e si mai urat ca model
Al 4-lea e lucrat ceva mai bine,poate mai trebuia insistat la umplut.
Al 5-lea e urat ca model dar pare lucrat bine
Al 6-lea e plin de linii strambe,de la distanta arata bine dar cand vezi liniile mai bine...
La al 7-lea nu ai mers cu aceeasi grosime la litere si plus ca ai uitat sa faci codita de la a la cuvantul alone
Al 8-lea e urat cu draci
Al 9-lea e mai bine
Pt.inceput ai facut treaba bunicica,modelele sunt urate.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Merci nick. Incerc pe parcurs sa ma imbunatatesc. Parte nasoala e ca n-am avut pe nimeni pe langa mine sa-mi zica, vezi aia, vezi aia, vezi aia.. Google ftw!
asulikk-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Data de inscriere : 08/09/2011
Salut, mi-am luat un kit si am nevoie de ajutor.Am sa va descriu kitu:
1 Sursa E17:
1 Masina tattoo:
1 VARFURI OTEL
* 20 Varfuri Plastic
*1Cablu de Masina
*1 Pedala, 1 Maner
*1Tub *
1 Suport Capacele ink
* 20 capacele Mici
* 20 capacele Mari
*1 Set Periute
*3 Creme de refacerea rapida a pieli.
* 1 Set ACCESORI key IMBUS
* ACE (30 bucati) la alegere din gama valabila pe website.
Eu pana acum faceam tatuaje cu masina facuta de mine, cu asta nu pot sa fac doar conturu(lini), nu stiu sa o reglez ca nu am reusit nici sa umplu cu ea ce sa mai spun de colorat. Si mai o problema nu inteleg de ce imi agata acu cand trasez o linie sau alceva, asta nu e normal. Cine vrea sa ma ajute,lamureasca. Multumesc vreau sa pun si linku cu sursa si masina de tatuaj sa le vedeti dar nu pot numa dupa 7 zile poate puteti rezolva si asta.
1 Sursa E17:
1 Masina tattoo:
1 VARFURI OTEL
* 20 Varfuri Plastic
*1Cablu de Masina
*1 Pedala, 1 Maner
*1Tub *
1 Suport Capacele ink
* 20 capacele Mici
* 20 capacele Mari
*1 Set Periute
*3 Creme de refacerea rapida a pieli.
* 1 Set ACCESORI key IMBUS
* ACE (30 bucati) la alegere din gama valabila pe website.
Eu pana acum faceam tatuaje cu masina facuta de mine, cu asta nu pot sa fac doar conturu(lini), nu stiu sa o reglez ca nu am reusit nici sa umplu cu ea ce sa mai spun de colorat. Si mai o problema nu inteleg de ce imi agata acu cand trasez o linie sau alceva, asta nu e normal. Cine vrea sa ma ajute,lamureasca. Multumesc vreau sa pun si linku cu sursa si masina de tatuaj sa le vedeti dar nu pot numa dupa 7 zile poate puteti rezolva si asta.
acab-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 38
Data de inscriere : 07/05/2012
Ne-am mutat pe www.tattooart.uv.ro
razvanmihai- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 99
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/12/2011
salut baieti, imi puteti spune careva de ce atunci cind faci un tatuaj se vede negru si dupa vindecare se vede un gri albastrui.eu folosesc culoare kokkai sumi ink tribal. iar kuro sumi colors tot la fel nu se vad cum sunt normal se vad spalacite.ii multumesc celui care ma lamureste in privinta asta.
MARIAN ALBERT-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 39
Data de inscriere : 30/07/2012
mai esti incepator, man ?asulikk a scris:salut. dupa ce mi-am facut primu tatuaj mi-a crescut enorm interesu fata de a face unu. pentru moment nu vreau sa investesc prea mult pentru un kit de tatuat complet, si pentru moment sa vad daca se prinde de mine mi-am facut singur un aparat home made, dupa ce am prins principiul lor de pe net :)acul fiind coarda de chitara, cea mai subtire pe care am luat-o. taiata cu clestele de sarma e oarecum ascutita dar mai dureros decat cu aparat normal, ma gandesc daca terbuie ascutita, si pe ce? pe smirghel e cam greu pentru ca e moale, ma gandesc pe polizor s-o tin cu manusa de piele. o sa pun si poze.
imi cer scuze daca exista un alt topic, am cautat in toate rubricile si nu am gasit ceva asemanator si mi-am permis sa incep unul nou
si mai e o chestie. face spume cand bat cu el.
merci
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/01/2013
salutare useri ! am o problema cu masina de tattoo imi agata pielea cand trasez o linie de exemplu poate sa imi spuna cineva de ce ? multumesc celora care ma lamuresc
Garbo:P-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 29
Data de inscriere : 27/05/2014
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum