sangerare in exces
+2
nick_style
cashmoney
6 participanți
Pagina 1 din 1
sangerare in exces
Salut la toata lumea, am o problema, incerc sa acopar o pata de 10 cm patrati de pe obraz,folosesc tus culoarea pielii,masina profesionala cu ac de 15 magnum, dar din pacate pielea nu reuseste sa retina tusul,deoarece curge prea mult sange si plus un lichid incolor, sau motivul este ca bat prea adanc?nici prea la suprafata nu pot sa bat pentru ca la fel nu cred ca o sa se prinda, care este solutia?multumesc anticipat pentru toti care vor sari cu un raspuns prost dar cu intentii bune si la fel pentru cei cu raspuns bun cum pot rezolva aceasta problema?Cand am incercat am stat foarte mult sa bad , cam 2 ore pt 10 cm patrati [umplut] si cand terminasem se observa foarte bine tusul imprimat in piele, apoi vindecarea consta intr-o coaja foarte groasa [nu puteam folosi prea multa crema pt ca inmuia coaja si incepea sa ''curga''], coaja a cazut cam in 7 zile,si la sfarsit surpriza: durere+timp+chin+bani=no result.
cashmoney-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 37
Data de inscriere : 20/12/2011
Re: sangerare in exces
Parerea mea e ca e cea mai proasta alegere ce a facut respectivul cu pata.Asta chiar ca nu am mai auzito,daca pata aia e inchisa la culoare n-ai sa o acoperi niciodata cu tus de culoarea pielii si chiar daca s-ar acoperi ar ramane cu alta pata pt . ca niciodata n-ai sa o acoperi cu un tus si sa nu se mai vada nimic.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Fara rea intentie, nu stiu cat de buna a fost ideea inca de la inceput sa acoperi o pata, si mai ales pe obraz...
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
hmm...INCONSTIENTZAAA. cum sa faci asa ceva? in cel mai rau caz vb cu un medic dermatolog dak este bine sa faci asa ceva. acum banuiesc ca pe zona petei a ramas si o cicatrice f urata. parerea mea este sa -l trimitzi la medic sa sp ce a facut . ps: din punctul meu de vedere nu este bine ce ai facut
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
Nu poti face asa ceva, e prea bizar sa acoperi o pata cu ,culoarea pielii si mai ales pe obraz..
10 cm ?
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/01/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum