Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sangerare in exces

+2
nick_style
cashmoney
6 participanți

In jos

sangerare in exces Empty sangerare in exces

Mesaj Scris de cashmoney Mar Dec 20, 2011 5:33 am

Salut la toata lumea, am o problema, incerc sa acopar o pata de 10 cm patrati de pe obraz,folosesc tus culoarea pielii,masina profesionala cu ac de 15 magnum, dar din pacate pielea nu reuseste sa retina tusul,deoarece curge prea mult sange si plus un lichid incolor, sau motivul este ca bat prea adanc?nici prea la suprafata nu pot sa bat pentru ca la fel nu cred ca o sa se prinda, care este solutia?multumesc anticipat pentru toti care vor sari cu un raspuns prost dar cu intentii bune si la fel pentru cei cu raspuns bun Very Happy cum pot rezolva aceasta problema?Cand am incercat am stat foarte mult sa bad , cam 2 ore pt 10 cm patrati [umplut] si cand terminasem se observa foarte bine tusul imprimat in piele, apoi vindecarea consta intr-o coaja foarte groasa [nu puteam folosi prea multa crema pt ca inmuia coaja si incepea sa ''curga''], coaja a cazut cam in 7 zile,si la sfarsit surpriza: durere+timp+chin+bani=no result.

cashmoney

masculin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 37
Data de inscriere : 20/12/2011

Sus In jos

sangerare in exces Empty Re: sangerare in exces

Mesaj Scris de nick_style Mar Dec 20, 2011 7:01 am

Parerea mea e ca e cea mai proasta alegere ce a facut respectivul cu pata.Asta chiar ca nu am mai auzito,daca pata aia e inchisa la culoare n-ai sa o acoperi niciodata cu tus de culoarea pielii si chiar daca s-ar acoperi ar ramane cu alta pata pt . ca niciodata n-ai sa o acoperi cu un tus si sa nu se mai vada nimic.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Mar Dec 20, 2011 7:33 am

Fara rea intentie, nu stiu cat de buna a fost ideea inca de la inceput sa acoperi o pata, si mai ales pe obraz... confused
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de danieleion Mar Dec 20, 2011 8:21 am

hmm...INCONSTIENTZAAA. cum sa faci asa ceva? in cel mai rau caz vb cu un medic dermatolog dak este bine sa faci asa ceva. acum banuiesc ca pe zona petei a ramas si o cicatrice f urata. parerea mea este sa -l trimitzi la medic sa sp ce a facut . ps: din punctul meu de vedere nu este bine ce ai facut

danieleion
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Lax Mar Dec 27, 2011 2:39 pm

Nu poti face asa ceva, e prea bizar sa acoperi o pata cu ,culoarea pielii si mai ales pe obraz..

Lax
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
Data de inscriere : 31/03/2011

http://www.gamecore.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Stiff Rider Dum Sept 01, 2013 1:29 pm

10 cm ?