AJUTOR: SANGERARE IN EXCES IAR PIELEA NU RETINE TUSUL
2 participanți
Pagina 1 din 1
AJUTOR: SANGERARE IN EXCES IAR PIELEA NU RETINE TUSUL
Salut la toata lumea, am o problema, incerc sa acopar o pata de 10 cm patrati de pe obraz,folosesc tus culoarea pielii,masina profesionala cu ac de 15 magnum, dar din pacate pielea nu reuseste sa retina tusul,deoarece curge prea mult sange si plus un lichid incolor, sau motivul este ca bat prea adanc?nici prea la suprafata nu pot sa bat pentru ca la fel nu cred ca o sa se prinda, care este solutia?multumesc anticipat pentru toti care vor sari cu un raspuns prost dar cu intentii bune si la fel pentru cei cu raspuns bun cum pot rezolva aceasta problema?Cand am incercat am stat foarte mult sa bad , cam 2 ore pt 10 cm patrati [umplut] si cand terminasem se observa foarte bine tusul imprimat in piele, apoi vindecarea consta intr-o coaja foarte groasa [nu puteam folosi prea multa crema pt ca inmuia coaja si incepea sa ''curga''], coaja a cazut cam in 7 zile,si la sfarsit surpriza: durere+timp+chin+bani=no result.
cashmoney-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 37
Data de inscriere : 20/12/2011
Re: AJUTOR: SANGERARE IN EXCES IAR PIELEA NU RETINE TUSUL
Salut, nu prea stiu ce sa zic despre "pata pe obraz". Pare destul de suspect.
In alte zone ale corpului as zice ca folosesti tus de calitate slaba sau il diluezi in prea multa apa.
In alte zone ale corpului as zice ca folosesti tus de calitate slaba sau il diluezi in prea multa apa.
pytycrys-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/01/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum