Probleme cu ALBUL!!!
+2
nick_style
delgadito
6 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
Probleme cu ALBUL!!!
Rog ajutorul tuturora cine ma poate ajuta.
Am un alb Snow White Opaque cumparat de la Articole-tattoo si nu iasa alb sub nici o forma.
Multumesc anticipat pentru cei interesati de ajutor.
Am un alb Snow White Opaque cumparat de la Articole-tattoo si nu iasa alb sub nici o forma.
Multumesc anticipat pentru cei interesati de ajutor.
delgadito-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 43
Data de inscriere : 13/12/2011
Re: Probleme cu ALBUL!!!
Salut,nu se vede nimic sau iese alta culoare?
Albul trebuie sa-l agiti bine inainte sa-l folosesti.
Nu se vede cand il bati sau dupa ce se vindeca?
Albul trebuie sa-l agiti bine inainte sa-l folosesti.
Nu se vede cand il bati sau dupa ce se vindeca?
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
nu se vede nici cand il bat nici dupa ce se vindeca,sau exista o tehnica aparte?
am incerca si sal diluez putin cu apa distilata si tot nu iasa la un momentdat am vrut sal arunc
am incerca si sal diluez putin cu apa distilata si tot nu iasa la un momentdat am vrut sal arunc
delgadito-
am uitat sa precizez ca sunt incepator,imi cer scuze tuturor am o masina shader de 10 wrapi si mia setato atila de la articole-tattoo si e un Snow White Opaque in tub de plastic
delgadito-
de plastic sunt manere cu tot cu varf de unica folosinta
delgadito-
cu albul de obicei se lucreaza mai greu..depinde si de pielea clientului depinde si cum lucrezi tu..daca futi pielea la umbre albul n-o sa intre asa bine,, sa ma corecteze cineva daca gresesc
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
in primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru ajutor
in al doilea rand sever mia deschis ochii cred ca din cauza plasticului nu iasa calumea albul, am spus cred daca am dreptate aprobatima sau contrazicetima inainte sa arunc tubul ala de alb
in al doilea rand sever mia deschis ochii cred ca din cauza plasticului nu iasa calumea albul, am spus cred daca am dreptate aprobatima sau contrazicetima inainte sa arunc tubul ala de alb
delgadito-
din contra.... tubul de plastic este mult mai bundelgadito a scris:in primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru ajutor
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
danieleion a scris:din contra.... tubul de plastic este mult mai bundelgadito a scris:in primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru ajutor
atunci nu stiu ce sa mai cred
delgadito-
cum adik? tzi-a sp cineva k plasticul nu este bun?
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
Cei mai mari in ale black and gray folosesc tuburi de plastic pentru alb, si stii din ce cauza?
Se crede ca acul frecandu-se pe tubul de fier creeaza o fina pilitura de fier si albul nu mai e alb dand un ton de gri, si in plus pentru cei ce nu au un sistem de sterilizare tuburile de plastic sunt cele mai recomandate.
Fa un cond pe demonoid si down orice seminariu in materie de tattooing.
Se crede ca acul frecandu-se pe tubul de fier creeaza o fina pilitura de fier si albul nu mai e alb dand un ton de gri, si in plus pentru cei ce nu au un sistem de sterilizare tuburile de plastic sunt cele mai recomandate.
Fa un cond pe demonoid si down orice seminariu in materie de tattooing.
Ultima editare efectuata de catre nosferatum in Dum Ian 08, 2012 11:05 am, editata de 1 ori
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
pt alb se folosesc varfurile de plastic,cand bagi alb si folosesti varfuri de metal iese gri dar nu intodeauna si acuma spun si de ce:daca folosesti ace de inox si varfuri de otel sau invers este ok dar daca folosesti si ace si varfuri de inox sau otel(adica folosesti acelasi material la ambele)din cauza frecarii albul capata o tenta de gri.ca si la motoarele de masini niciodata nu se foloseste acelasi material si la piston si la motor mereu unul mai slab si unul mai rezistent.deci in concluzie pt alb ramai la tuburi de plastic.
multumesc tuturor pt ajutor in special lui sever sper sa mai aveti nervi cu mine si pe viitor pt alte probleme
bafta tuturor
bafta tuturor
delgadito-
Oricum la tine nu varful este problema ca orice ai folosi tot trebuie sa ramana alb indiferent de nuanta,adica alb pur sau spre gri.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Subiecte similare
» Doare cel mai putin...
» PROBLEME CU CERNEALA
» Mailul de Yahoo - Probleme !!!
» Probleme/In timpul somnului.
» Probleme cu sincronizarea Forum - Yahoo Mail
» PROBLEME CU CERNEALA