nou in lumea tattooartist
+6
mariusik
razvanmihai
nosferatum
nick_style
sever
habibi
10 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
nou in lumea tattooartist
salut sunt nou in lumea tattooartistilor si as vrea sa-mi recomandati un kit sa contina neaparat stencil stuff sau dettol sa am cu ce sa fac transferu pe piele ca nu stiu sa desenez:)) in rest am rabdare cu toate
habibi- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 29
Data de inscriere : 01/02/2012
Re: nou in lumea tattooartist
de ce dumnezeu nu iti cumperi direct stencill ?la ce tre sa iei tot chitul??
pt ca daca mi-l iau pe bugati ma costa o gramada de bani cred...ace,varfuri,sursa etc
habibi- Membru Bronz
-
Am auzito si pe asta,ma apuc de tatuat dar nu stiu sa desenez.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
nu pot sa zic ca stiu sa desenez dac anu stiu sa desenez prea bine....si oricum invatz pe parcurs si pana la urma mi-e greau sa transfer tatuaju pe piele?
habibi- Membru Bronz
-
Pai atunci ramai doar la transferat modelul pe piele pt. ca cel mai important lucru in tatuaje e sa stii sa desenezi.
nick_style- Membru Gold
-
pai si mi-e greu sa dau cu masina peste contur sau sau umblu?
habibi- Membru Bronz
-
Daca n-ar fi greu am fi toti artisti tatuatori.
nick_style- Membru Gold
-
: )))))))))habibi a scris:pai si mi-e greu sa dau cu masina peste contur sau sau umblu?
Am trait sa o aud si pe asta....Tinete de scoala ca vad ca ai doar 16 ani, si daca chiar vrei sa urmezi calea asta ceea ceea ma indoiesc, ca ai zis ca nu stii sa desenezi, cel mai important lucru pentru un tatuator(nu ai ce cauta in asa ceva daca nu stii sa desenezi).
Sa stii ca nu e o sursa usoara de bani asa cum sigur crezi acum, iar daca o dai in bara iti poate aduce multe necazuri pe cap...
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
lastil m in pace nu vedeti ca are 16 ani ,id-habibi ,si zice cavreasa dea cu masina peste contur si sa "UMBLE"? ))
scuze pt gresala fakuta...nu am cine stie ce talent in desenat dar nu vad ce e asa greu sa dau cu masina peste tattoo dupa ce am fakut transferu.nu ma bag la tatuaje complikate gen portrete sau cine alte tatuaje coplikate.cnd fak 18ani ma gandesc sa fak un curs
habibi- Membru Bronz
-
Pai atunci cumpara tot ce ai nevoie si apucate de treaba.Asteptam sa postezi ceva tatuaje facute de tine.
nick_style- Membru Gold
-
Ce rai sunteti ) spunetii omului ce sa isi cumpere,e chiar ambitios si daca el crede ca a ,,umbla'' cu masina peste contur inseamna a face tatuaje inseamna ca stie despre ce e vorba.Chiar are dreptate )=))
razvanmihai- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 99
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/12/2011
sa referit la umplut aia e clar nu la umblat,si de zis omului ce are nevoie....man crede-ma este scris in forumul asta absolut orice cat sa sti tot ce tre sa sti si daca e ambitios sa il ia sa il citeasca ca pe carte si invatza .ce crezi ca oricine nare chef sa rasfoiasca vine aici deschide al 12056 de mi de topic care defapt sa mai discyutat de 50837 de mi de ori tot pentru cei de genu si noi sarim hop top si scriem nu? de la mn unu nu ai sa vezi .daca deschide unul un topic care nu sa discutat da e ok sau daca intreaba pe un topic pe care deja exista subiectul de il doare sa e ok iara dar in fiecare 3 zile sa o luam de la zero cu cate un topic noi care deja exista scuza-ma frate.... ma las de intrat pe forumu asta.
glumeam si eu,iar in legatura cu ce sa isi cumpere,ii zic eu,un bloc de desen A3,o guma de sters si niste creioane...invata cat de cat sa reproduca un desen abia apoi se gandeste la tatuaje....si sa mai treca si pe la scoala ca nu i-ar strica niste ore de romana
-
Hai nu fi rau ca sigur stie sa scrie corect doar ca acest limbaj de mess da mai bine cred unii
nick_style- Membru Gold
-
mam refertit la umplut nu la umblat pe conture:)) scuzeeee de gresala si apropoooo stiu sa desenez cat de cat > o sa fac azi niste desene si le postez cnd am timp
habibi- Membru Bronz
-
asteptam
nick_style- Membru Gold
-
am facut un mic desen sa nu mai urlati pe aici
habibi- Membru Bronz
-
M-ai convins,eu cred ca ai talentul necesar pt. a deveni tatuator.
Comanda-ti kitul si apucate de treaba.
Apropo ce reprezinta si cat a durat opera?
Seamana cu un cap de spermatozoid nervos ca l-ai lipit de faianta:)
Comanda-ti kitul si apucate de treaba.
Apropo ce reprezinta si cat a durat opera?
Seamana cu un cap de spermatozoid nervos ca l-ai lipit de faianta:)
Ultima editare efectuata de catre nick_style in Joi Feb 02, 2012 9:36 pm, editata de 1 ori
nick_style- Membru Gold
-
Ba pufarino ce e ma rasu' asta?ia-o ca pe un sfat prieteneste,pune mana serios pe creion si foaie,copiaza cat mai multe desene si exerseaza cat mai mult!Abia dupa ceva timp de exersat vii aici pe forum si incerci sa ne convingi sa numai ,,urlam'' pe aici
-
ba voi sunteti tampiti:)? ca altcumva nu va pot spune srry...mi-e greu sa transfer un tribal pe piele X(? sau ceva de genuX(? pana prind mai multa experienta si oricum aici unde stau eu nu o auzit ei de tatuaje complicate.
mi-e greu sa dau cu dettol pe piele si apui sa pun modelul sal transfer? eu nu cred ca e asa greu precum ziceti voi.....aici unde stau eu mergi ala ala acasa sau vine el iti arata cv pe net un tribal sau cv si iti zice sa il faci nu vine la tine cu portrete cu dragon pe tot spatele care se lupta cu vro maimutza:)) sau cine stie ce tatuaje
mi-e greu sa dau cu dettol pe piele si apui sa pun modelul sal transfer? eu nu cred ca e asa greu precum ziceti voi.....aici unde stau eu mergi ala ala acasa sau vine el iti arata cv pe net un tribal sau cv si iti zice sa il faci nu vine la tine cu portrete cu dragon pe tot spatele care se lupta cu vro maimutza:)) sau cine stie ce tatuaje
habibi- Membru Bronz
-
Sincer, nu am vrut sa ma bag in acest subiect de 2 lei dar vad ca deja o dai in nesimtire. Probabil ca tampitu din aceasta discutie esti tu deoarece nu intelegi ca in acest moment tu nu ai ce cauta cu un aparat de tatuat in mana! Crezi ca nu este greu sa tii un apparat in mana, sa dai cu niste dettol si sa faci un tribal cacacios la toti retardatii care inca isi mai fac tribale cacaciose si dupa cativa ani, daca le vine mintea la cap, ii *** pe altii cu coveruri de tot cacatul pt ca ala care i-a tatuat se credea mare artist tatuator?!! Ai citit macar de curiozitate care este structura pieleii, ai cautat pe netul asta care momentan iti ofera mai orice vreun manual pt ca sa te documentezi? Sau desenul ala care sincer este mai rau decat desenele pe care le-am facut eu la intrarea in clasa I-a tu criar crezi ca inseamna ceva? Nu ti-e rusine sa te afisezi cu asa ceva aici si dupa sa ii faci pe baieti tampiti?!!! Nesimtitule!!! Asculta sfatul lui Nick si du-te la scoala, invata si cand iti vine mintea mai mult la cap pune si studiaza intai pt ca si pentru un tribal cacacios trebuie sa stii destul de multe ca sa nu ii futi lu' ala pielea, asa cum o fac toti ''artistii'' de genul tau!!!
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
ma faci sa rad mariusik ) crezi ca nam mai facut tattoo pana akm? asa cum am zis eu ? cu dettol? si clientii au fost multumiti :-j lasati-ma cu chetiile astea ca nu ma bag eu la tattoo sa desenez pe spatele la cineva de ex un oras ) sau cine stie ce..si stiu cat trebe sa intrebe acu in piele si in plus nici nu imi tremura mana cand fac tattoo ca la unii se dau marii artistii ca tn presupun si te vad la un tattoo ce lini strambe tragi:) si cu scoala ma doare-ncot de ea:) pt cultura ta generala
habibi- Membru Bronz
-
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare