Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nesimtire fara limite...!!!

+3
Latze
simonabeuca
Ova-Tattoo Art
7 participanți

In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Nesimtire fara limite...!!!

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Dec 25, 2007 3:44 am

study Am creat acest topic pentru a putea spune ce nu le-am spus unor clienti lipsiti de respect si de bun simt.
study Vreau sa va spun ca inainte de a vizita un salon tattoo sau body-piercing, trebuie sa intrati mai intai prin baia din apartamentul sau garsoniera dumneavoastra. study Nu ca sa va uitati in oglinda, ci pentru a verifica daca mai aveti sapun, sampon si apa. Daca nu aveti asa ceva, va rog sa imprumutati de la un vecin, chiar daca apa e pe apometru. Nu cred ca cineva nu va poate imprumuta o galeata cu apa. study Incercati sa va spalati, cand veniti la salon! Ploaia sau zapada nu rezolva problema. study In ultima instanta, mai aveti o varianta. Cand intrati in salon, salutati, discutati scopul vizitei, pe scurt si apoi scuzati-va pentru a putea vizita grupul sanitar. Daca nici asa nu reusiti sa intrati in contact cu apa si sapunul, cand reveniti de la toaleta, spuneti ca ati venit doar ca sa va informati despre tarife sau sa vedeti cum e amenajat salonul-sa va faceti o parere.

Am scris toate acestea deoarece sper ca unele specimene, cu ceara in urechi sau cu transpiratia invechita sa traga niste concluzii. Am avut clienti care nu au nici o tangenta cu Roll-on-ul, sapunul, betisoarele de urechi si asa mai departe...Oameni buni, nu e de ajuns sa cititi acest subiect, trebuie sa si intelegeti faptul ca noi facem arta, deci nu ne condamnati la tortura sau...Doamne fereste, sa ne imbolnavim de icter mecanic... In rest, toate bune! pale What a Face Embarassed

Ultima editare efectuata de catre in Dum Dec 30, 2007 12:06 am, editata de 1 ori
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Totul tine de educatie...

Mesaj Scris de simonabeuca Vin Dec 28, 2007 6:22 am

Esti revoltat pe buna dreptate,dar cum poti sa mai faci educatie unei persoane care (dupa cum sustin unii dintre participantii la discutii in acest forum) stie cine este si ce vrea ?Regulile de igiena personala se invata im copilarie...noi avem in discutie adultul care are deja caracterul format,are tabieturi si obiceiuri legate de ''sapun si apa''.E greu sa gasesti o persoana de calitate fizica si intelectuala care sa foloseasca parfumuri ''naturale''.Nu este decat inca o dovada ca :''Uite cine sunt eu...am tatuaj si piercing in locuri vizibile (sau nevazute de soare !)...nu mai conteaza ce miros am,sau ce sapun folosesc,sau -si mai grav-cum ma adresez si cum vorbesc!''
PS.Ma astept sa ''sara''iar lumea pe mine sa ma contrazica!Stiti ca nu se face primavara cu o exceptie care confirma regula!
simonabeuca
simonabeuca
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 54
Data de inscriere : 23/11/2007

http://www.tattooart.ro

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Re: Nesimtire fara limite...!!!

Mesaj Scris de Latze Vin Dec 28, 2007 11:17 am

Am avut destul de multi clienti care, ultima data cand au avut contact cu apa a fost la botez... la botezul lor... Twisted Evil dar, mi-a fost rusine de rusinea lor sa le zic ceva legat de lucrul asta... Embarassed curios este ca majoritatea nespalatilor au fost femei... sa-ti dau cateva exemple:
*nespalate, mirosind a zeama de varza... si voiau TATUAJE...
*la ciclu, cu tampon OB... voiau PIERCING INTIM...
*cu o claie intreaga intre picioare... voiau PIERCING INTIM...
sa mai dau exemple? eu zic ca sunt suficiente... affraid
Latze
Latze
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 14/12/2007

http://www.fashionabletattoos.ro

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Latze, frate!

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Dec 30, 2007 12:13 am

Latze a scris:Am avut destul de multi clienti care, ultima data cand au avut contact cu apa a fost la botez... la botezul lor... Twisted Evil dar, mi-a fost rusine de rusinea lor sa le zic ceva legat de lucrul asta... Embarassed curios este ca majoritatea nespalatilor au fost femei... sa-ti dau cateva exemple:
*nespalate, mirosind a zeama de varza... si voiau TATUAJE...
*la ciclu, cu tampon OB... voiau PIERCING INTIM...
*cu o claie intreaga intre picioare... voiau PIERCING INTIM...
sa mai dau exemple? eu zic ca sunt suficiente... affraid
.
Nu am vrut sa exemplific eu chiar asa, nu de alta, dar sa nu ii fac pe oameni sa verse pe pc-urile lor. Ma gandeam la PC-urile lor, ca si la al meu... Laughing Insa, si eu, si tu, am avut ocazii sa ne fie rusine de nerusinarea unor clienti de genul acesta. Si vreau sa te sustin referitor la faptul ca un procent de 90% din aceasta categorie sunt persoane de sex feminin. Curios, parfumuri scumpe, Lancome...etc, toale de marca...si jegul cat casa. Este exact ca si cum ai matura in casa si ai baga gunoiul sub pres sau sub pat. Deci...talk to me!!! pig pig pig
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Lun Dec 31, 2007 8:49 am

ova----sunt complet deacord cu tine...
latze--- pale din pacate pentru mine eram ji io pe akolo pale
simona--nu vreau sa ma iau de tine Very Happy (ai dreptate din un punct de vedere...din ce in ce mai multzi tarani vor sa fie cool...dar inca nu ishi incalca juramantul de a se spala de 2 ori in viatza la botez ji la moarte....cred ca ar fi bine mai intai sa ne civilizam igienik ji dupe aceea sa vrem pierce,tattoo,etc)

si un exemplu mic....doamna bine respectata,detzinatoare de restaurant di lux...latze cunoaste cazu'....venita de 0 saptamana din delta....avea pamantul patriei din dobrogea intre degete...mal din delta.... No No No .....io ala de face pedichiura pale silent pale silent pale

si totusi ....dc mai mult fetele decat baietzii....ca sa mor de nu trebuia sa fie altfel....io fac manichiura pedichiura de...ahaa....si nu am intalnit NICI MACAR UN BAIAT la pedichiura sa ai puta picioarele...sau mainile.... da femei..... Shocked Shocked Shocked
Parca noi eram bestiile...porcii...etc... Very Happy Very Happy Very Happy [o avea legatura cu emanciparea femeilor...chiar vor sa se poarte ca un barbat 100%(glumam sa nu saritzi pi mine Razz )]
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty :D

Mesaj Scris de zane Mier Ian 09, 2008 8:10 am

acesti oameni ar trebui s s gandeasca ca e ca si cum te-ai duce la Femei(pt cei care au)si n mai vorbesc d igiena zilnica(pt unii) desteptativa e mai bine pt sanatatea vostra si pt aspectul vostru Very Happy
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/01/2008

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty certati cu apa

Mesaj Scris de zane Mier Ian 09, 2008 4:23 pm

mai vine cate unu .......dak il bagi in (vana sau dus)s topeste,tai jegul cu drujba:)),ciuperci la fund si sicriu la picoare:D:))))astia cred ca nu gandesc Exclamation Exclamation Exclamation :twisted:fabrica d lumanari in urechi:))))
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Unele...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Ian 10, 2008 12:46 pm

Adevarul este ca unele care vin la salon...imi dau seama dinainte sa intre ce ma asteapta... Evil or Very Mad
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de zane Joi Ian 10, 2008 5:08 pm

No Coment:))))))))))=)))))))) Twisted Evil
zane
zane
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Pt At3ul...

Mesaj Scris de simonabeuca Dum Ian 13, 2008 8:27 am

Nu consider ca ''te iei de mine''...uneori te rog sa ma crezi ca mi-e rusine ca sunt femeie din acest punct de vedere...sunt pusa de multe ori sa intru in toaleta barbatilor pt ca la femei este sub orice critica,ai dreptate cand spui ca femeile sunt mai mizerabile ca barbatii! Atunci cand vorbesc despre ''directori''nu ma refer la cele care s-- p--- pt a ajunge directori,sau la cele cu 8 clase care au o afacere de genul ''vand macaroane''...Ma refer la femeile de succes cu scoala si situatie sociala creeata pe ''capul'' lor nu in umbra unui barbat...E totusi greu sa castigi o licitatie de nivel inalt vara intr-o bluzita fara maneci daca esti plina de tatuaje vizibile si ai fata cu 7 piercinguri,in situatia in care la ''masa''stau 5 ''mosnegi'' cu vederi conformiste ! Sa nu intelegi gresit...si eu am tatuaje si piercinguri dar sunt de bun gust si daca vreau sa le maschez nu este greu.Si sa-ti mai spun ceva-si nu fac referire sau apropos-uri: daca am ceva kilograme in plus dau banii mai intai pe un aerobic apoi pe un tatuaj...e opinia mea!
simonabeuca
simonabeuca
Full Membru
Full Membru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Vin Ian 25, 2008 8:32 am

simonabeuca a scris:Nu consider ca ''te iei de mine''...uneori te rog sa ma crezi ca mi-e rusine ca sunt femeie din acest punct de vedere...sunt pusa de multe ori sa intru in toaleta barbatilor pt ca la femei este sub orice critica,ai dreptate cand spui ca femeile sunt mai mizerabile ca barbatii! Atunci cand vorbesc despre ''directori''nu ma refer la cele care s-- p--- pt a ajunge directori,sau la cele cu 8 clase care au o afacere de genul ''vand macaroane''...Ma refer la femeile de succes cu scoala si situatie sociala creeata pe ''capul'' lor nu in umbra unui barbat...E totusi greu sa castigi o licitatie de nivel inalt vara intr-o bluzita fara maneci daca esti plina de tatuaje vizibile si ai fata cu 7 piercinguri,in situatia in care la ''masa''stau 5 ''mosnegi'' cu vederi conformiste ! Sa nu intelegi gresit...si eu am tatuaje si piercinguri dar sunt de bun gust si daca vreau sa le maschez nu este greu.Si sa-ti mai spun ceva-si nu fac referire sau apropos-uri: daca am ceva kilograme in plus dau banii mai intai pe un aerobic apoi pe un tatuaj...e opinia mea!

ai dreptate....dak ai tatts ca femeie si cateodata si ca barbat si vrei sa reusesti in viatza o sa fie mai greu din cauza acelor mosi...

si da dak ai bani mai intai aerobik Very Happy

cheers
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

Sus In jos

Nesimtire fara limite...!!! Empty Daca ai bani...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Vin Ian 25, 2008 2:26 pm

At3ul a scris:
simonabeuca a scris:Nu consider ca ''te iei de mine''...uneori te rog sa ma crezi ca mi-e rusine ca sunt femeie din acest punct de vedere...sunt pusa de multe ori sa intru in toaleta barbatilor pt ca la femei este sub orice critica,ai dreptate cand spui ca femeile sunt mai mizerabile ca barbatii! Atunci cand vorbesc despre ''directori''nu ma refer la cele care s-- p--- pt a ajunge directori,sau la cele cu 8 clase care au o afacere de genul ''vand macaroane''...Ma refer la femeile de succes cu scoala si situatie sociala creeata pe ''capul'' lor nu in umbra unui barbat...E totusi greu sa castigi o licitatie de nivel inalt vara intr-o bluzita fara maneci daca esti plina de tatuaje vizibile si ai fata cu 7 piercinguri,in situatia in care la ''masa''stau 5 ''mosnegi'' cu vederi conformiste ! Sa nu intelegi gresit...si eu am tatuaje si piercinguri dar sunt de bun gust si daca vreau sa le maschez nu este greu.Si sa-ti mai spun ceva-si nu fac referire sau apropos-uri: daca am ceva kilograme in plus dau banii mai intai pe un aerobic apoi pe un tatuaj...e opinia mea!

ai dreptate....dak ai tatts ca femeie si cateodata si ca barbat si vrei sa reusesti in viatza o sa fie mai greu din cauza acelor mosi...

si da dak ai bani mai intai aerobik Very Happy

cheers

...Decat sa iti iei cuptor cu microunde, in rate, mai bine iti iei Volkswagen in Leasing...
Laughing
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Latze Lun Mar 10, 2008 1:23 pm

ova, ova... uneori ma uimesti, de unde atata umor?! eu am zile cand imi vine sa bat bpe toata lumea iar tu te ti de glume... Laughing
Latze
Latze
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 14/12/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Mar 12, 2008 10:25 pm

Latze, mi-am dat seama ca viata e atat de scurta si deja am trait-o pe jumatate, daca te gandesti ca media de viata din Romania este 60 de ani ... Smile Am pierdut destul timp pe alte forumuri de scandal. M-am lasat de ele... Umorul iti hraneste sufletul si te ajuta sa cunosti oameni placuti, cu energie pozitiva... Cand scriam la Body-Design, imi venea sa arunc laptopul pe geam. Aici e mai bine si subiectele sunt dezbatute cat se poate de obiectiv si nu echivoc ca acolo... Latze, trebuie sa mai si zambim, nu sti zicala aia: "Zambeste, oricum maine va fi mai rau"...? Very Happy Wink clown sunny cheers
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de simonabeuca Dum Mar 30, 2008 7:11 am

Ova-Tattoo Art a scris:, "Zambeste, oricum maine va fi mai rau"...? Very Happy Wink clown sunny cheers

Vezi ca unii isi vor taia venele cu zambetul pe buze daca se iau dupa zicala asta !! Twisted Evil Twisted Evil
simonabeuca
simonabeuca
Full Membru
Full Membru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Mar 30, 2008 6:57 pm

Pe mine personal nu ma afecteaza, deci asta e bine...ei fac ceea ce isi doresc, e democratie... Smile
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Dec 12, 2009 2:36 pm

Revin la acest subiect si subliniez o noua problema - NEEPILATUL. Bleaaaaaaaaaaaaks! Fetelor, suntem in Secolul XXI. Pls, incercati cu ceara, crema epilatorie, lame (dar aveti grija ce taiati cu lamele, sa nu faceti numai jugulare pe jos ) Smile Of, Doamne!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Dec 16, 2009 6:44 am

Hehe,lucrez intr-un salon de coafor si stiu f bine despre ce e vorba.Daca te uiti la ele sunt toate care mai de care gajica cat mai bine imbracata si nespalate cu saptamanile prin cap si cand le zic ca trebuie sa le spal ca sa le pot tunde parca aud de dracu.Binenteles ca le trimit la coaforul de peste drum ca eu nu tund nespalatle.La cosmetica nici nu mai zic ca o compatimesc pe saraca fata care lucreaza acolo,ii venise una intro zi pt. un epilat inghinal si saraca a iesit de acolo transpirata toata,a zis ca avea aia o tufa de s-a speriat si ca sa poata s-o epileze intai a tuns-o cu forfecuta de manichiuna Smile)Va da-ti seama ca o luna am facut caterinca de ea.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Mar Mai 25, 2010 10:57 am

nick_style a scris:Hehe,lucrez intr-un salon de coafor si stiu f bine despre ce e vorba.Daca te uiti la ele sunt toate care mai de care gajica cat mai bine imbracata si nespalate cu saptamanile prin cap si cand le zic ca trebuie sa le spal ca sa le pot tunde parca aud de dracu.Binenteles ca le trimit la coaforul de peste drum ca eu nu tund nespalatle.La cosmetica nici nu mai zic ca o compatimesc pe saraca fata care lucreaza acolo,ii venise una intro zi pt. un epilat inghinal si saraca a iesit de acolo transpirata toata,a zis ca avea aia o tufa de s-a speriat si ca sa poata s-o epileze intai a tuns-o cu forfecuta de manichiuna Smile)Va da-ti seama ca o luna am facut caterinca de ea.
Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz Nesimtire fara limite...!!! Icon_razz , ce tare e faza cu tufa...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum