Dermal Anchor! 2 Video!!!
+5
At3ul
sascha
paulhd2003
zane
Ova-Tattoo Art
9 participanți
Pagina 1 din 1
Dermal Anchor! 2 Video!!!
Astept parerile dumneavoastra! Ce spuneti? Ar fi misto sa se dezvolte si la nou aceasta procedura? Nu e complicat daca ai notiuni de prim ajutor...E doar putin sangeros!
Noi ne-am gandit sa ne apucam si de asa ceva, insa dorim sa vedem daca am avea adepti. Ca daca nu e cerere, nu are rost oferta!
Noi ne-am gandit sa ne apucam si de asa ceva, insa dorim sa vedem daca am avea adepti. Ca daca nu e cerere, nu are rost oferta!
Re: Dermal Anchor! 2 Video!!!
noooooo Koment
zane- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/01/2008
wawwwwwwww daca vreau sa imi fac lantisor la gat cat costa ca la bratara am renuntat
aoleeeeu ce dureros arata :-s da tot as suporta oricum cred k fata mea nu era diferita de a asteia cand mi am dat pierce acolo asa k ..same shit
why not?curge niste sange...si?!?doar nu ies matele pe acolo! si avand in vedere k ptr placere tre' sa suferim...dc nu?
irina- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 33
Data de inscriere : 01/02/2008
irina a scris:why not?curge niste sange...si?!?doar nu ies matele pe acolo! si avand in vedere k ptr placere tre' sa suferim...dc nu?
de acord cu tine
sascha a scris:irina a scris:why not?curge niste sange...si?!?doar nu ies matele pe acolo! si avand in vedere k ptr placere tre' sa suferim...dc nu?
de acord cu tine
Nu este o lege ca pentru placere trebuie sa suferim. Exista si alte posibilitati de a simti placerea, si fara suferinta...
Imi place cum arata si nu pare complicat. Singura "problema" care ar putea aparea dupa montare (presupunand ca ar fi pe corp, nu fata) e agatatul in haine... si... desigur ideea ca e "un viermisor" sub piele
Sandra- Membru Bronz
-
Varsta : 36
Data de inscriere : 17/03/2008
Pai daca iti faci dermal, trebuie sa porti si haine adecvate si sa ai grija. Trebuie sa iti pese putin...
Adica sa nu fii cu capu-n nori Nup, imposibil de realizat in cazul meu
Sandra- Membru Bronz
-
nu se agata in haine pt k sta lipit de piele..nu e absoult nici un risc la D.A. nu e respins de organism se vindeca repede si nu doare mai rau decat un pierce
eh oricat de lipit ar sta, tot se poate agata. vorba lui ova, tre' sa ai grija. Is de acord ca nu doare
Sandra- Membru Bronz
-
Deci, ultima veste: ne vom apuca de scarificare. Sper sa fiu primul salon de asa ceva din Romania...nu stiu, mai face cineva aici?
boaaa vreau sh yo!!! ova imi faci sh mie? wai jeezzz vreau in juru sternului sh sa-mi conturez sanii cu dermal :X:X:X:X:XX:X ce lovely ar arata :X:X:X:X:X:X
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
Dermal inca nu facem. Acum ne concentram pe scarificare, dar in timp te rezolvam si pe tine...
Salutare Voua ...NU stiu cum sa postez poze pe acest forum k va aratam ce "idioteni" au aparut la Conventia de la Pomona din 2011(california) dar puteti vedea pe facebook meu acele poze.. PS: Am auzit ca trebuie nu stiu ce mari cursuri pentru efectuarea acestor implanturi pentru romania... mah baieti ami lasati noile generatii sa invinga si sa prinda curajul de a face ceva in Viata, nu-i mai indobitocitii si smulge Banii pe "certificate, taxe, taxe si impozite, taxe si iar certificate"... fiecare are dreptul la exprimare si libertatea de exprimare pana si la cea corporala... Pt cei care sunt de Acord cu mine.Stima , restul nu vreau si nu stiu pe cineva personal sa se simta ofensat..Bafta
Salutare colegi. Voi si prezent in Romania in Decembrie 2011 daca doreste cineva Dermal Anchor va stau la dispozitia anumite zile in Bucuresti pe GRATIS cu achizitionarea de la COBRA Supplies Romania. Succes
Subiecte similare
» Poze-dermal anchor
» Cineva care face dermal anchor?
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Scarificare - video
» Cineva care face dermal anchor?
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Scarificare - video
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: